24 mars är möjligtvis den mest känslosamma dagen på året för mig. Det är årsdagen för Hannah Montana. Första avsnittet sändes 24 mars 2006 vilket idag är 11 år sedan. Jag var 8år när Hannah Montana började och jag växte upp med den serien och jag lärde mig så sjukt mycket ifrån den och den var min klippa när jag mådde dåligt. Jag lärde mig om vänskap, kärlek, hjärtekross, svik, lojalitet och allt annat som går att komma på tack vare den här serien. Hannah Montana låtarna är fortfarande de låtar jag lyssnar på för att känna mig stark då de har sådan starkt betydelse i mitt hjärta. Hannah Montana kommer för alltid vara speciellt för mig och ingen serie kan någonsin slå den. Jag är så så så tacksam över att jag fick växa upp med Hannah Montana för det var verkligen vad jag behövde, jag tror definitivt inte att jag hade varit samma person om jag inte sett Hannah Montana.

Så till minne utav den här underbara serien så ska jag spendera resten utav min dag tills jag går och lägger mig med att titta om på så många avsnitt som möjligt och gråta glädjetårar över hur mycket jag älskar den här serien.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dessa nya choklador från Karl Fazer är det godaste jag har smakat i mitt liv. Jag är inte en person som är så förtjust i chokladkakor då jag mår illa väldigt snabbt och tycker att det lätt kan bli för mycket men dessa chokladkakor är mitt liv. Speciellt New York varianten som är med smaken iskaffe och kladdkaka. Jag tycker helt ärligt inte om kaffe över huvud taget så jag trodde inte att jag skulle gilla denna men den smakar inte kaffe, eller jag känner åtminstone inte av den så det är bra! Tipsar starkt om dessa, tror de finns i två smaker till men dem verkar inte alls lika goda som dessa. Dessutom, hur fint är inte chokladpappret? Så himla fotovänligt, älskar det.

Likes

Comments

Handling(bok 1): It's been six weeks since angels of the apocalypse descended to demolish the modern world. Street gangs rule the day while fear and superstition rule the night. When warrior angels fly away with a helpless little girl, her seventeen-year-old sister Penryn will do anything to get her back. Anything, including making a deal with an enemy angel.

Raffe is a warrior who lies broken and wingless on the street. After eons of fighting his own battles, he finds himself being rescued from a desperate situation by a half-starved teenage girl. Traveling through a dark and twisted Northern California, they have only each other to rely on for survival. Together, they journey toward the angels' stronghold in San Francisco where she'll risk everything to rescue her sister and he'll put himself at the mercy of his greatest enemies for the chance to be made whole again.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Den här serien har jag varit intresserat av sen ett tag tillbaka och när jag var i Stockholm så passade jag på att gå till Adlibris fysiska bokhandel då det är så billigt där och då hittade jag första boken i denna serie på rea för 50:- så jag köpte första samt andra då den inte var så dyr heller och jag är glad att jag gjorde det.

Dessa var ganska bra, inte så bra som jag trodde, hade lite för höga förhoppningar, men de var absolut inte dåliga. Jag gav båda böckerna 3/5 stjärnor och jag kommer definitivt att läsa tredje boken så fort den kommer ut på svenska. Jag kan inte köpa den på engelska när jag har de andra två på svenska, det funkar inte, så jag måste vänta. Dessa böcker var väldigt simpla, de var inte direkt så invecklade som t.ex The Mortal Instruments vilket gör att dessa böcker går väldigt snabbt att läsa då det inte är alltför mycket information att komma ihåg. Om det är någonting jag stör mig på med dessa böcker så är det att killen heter Raffe, ursäkta men det låter så fult. Jag vill bara byta namn på honom.

Men förutom att jag hatar killens namn så skulle jag rekommendera dessa böcker om ni vill ha något enkelt och snabbt att läsa. Tror inte att någon utav dessa två går över 300 sidor.

Likes

Comments

Handling: Simon Lewis has been a human and a vampire, and now he is becoming a Shadowhunter. But the events of City of Heavenly Fire left him stripped of his memories, and Simon isn’t sure who he is anymore. He knows he was friends with Clary, and that he convinced the total goddess Isabelle Lightwood to go out with him…but he doesn’t know how. And when Clary and Isabelle look at him, expecting him to be a man he doesn’t remember…Simon can’t take it.

So when the Shadowhunter Academy reopens, Simon throws himself into this new world of demon-hunting, determined to find himself again. His new self. Whomever this new Simon might be. But the Academy is a Shadowhunter institution, which means it has some problems. Like the fact that non-Shadowhunter students have to live in the basement. And that differences—like being a former vampire—are greatly looked down upon. At least Simon is trained in weaponry—even if it’s only from hours of playing D&D.

Join Simon on his journey to become a Shadowhunter, and learn about the Academy’s illustrious history along the way, through guest lecturers such as Jace Herondale, Tessa Gray, and Magnus Bane. These ten short stories give an epilogue to the Mortal Instruments series and provide glimpses of what’s in store in the Dark Artifices.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nu har jag äntligen läst alla böcker som finns, hittills, om Shadowhunters utav Cassandra Clare och jag har recenserat alla här på bloggen förutom the Bane Chronicles som jag råkade missa men det gör inte så mycket. Ni är säkert trötta på att höra mig tjata om de här böckerna men dem är ju så bra. Den här boken är en "sidobok", om man kan säga så, till resten utav böckerna. The Mortal Instruments, The Infernal Devices och The Dark Artifices är ju alla serier men den här boken är ensamstående, dock måste man ha läst alla serierna innan man läser den här för annars får man spoilers.

Jag älskade denna, vilket inte direkt kommer som en chock då jag älskat alla andra böckerna. Den var både intressant och rolig. För att vara helt ärlig så bryr jag mig knappt ett skit om Simon, jag hatar honom inte, han är bara en karaktär som inte direkt berör mig. Men jag läste denna ändå för även fast den handlar om Simons äventyr på Akademin så finns det så många historier i boken som var hur intressanta som helst, historierna rör alla karaktärer i de tre bokserierna och det var jättekul att få läsa mer om dem. Jag har två favoriter utav alla de tio historierna och det är nummer 4 och 9.

Tycker ni om Shadowhunters serierna så bör ni verkligen läsa den här. Även om ni inte direkt är jätte förtjusta i Simon så är det värt det ändå för den här boken handlar om så mycket mer än bara honom.

Likes

Comments

HUR fint är inte det här halsbandet? Fyndade det inne på bästa glitter i slutet utav februari och betalade ca 40:- för det då dem hade himlans stor rea. Jag som älskar allt som har med stjärntecken att göra blev ju total kär i det här halsbandet när jag såg det och jag kunde inte hålla mig från att köpa det. Älskar att det är i guld också då jag tycker att guld halsband är bland det bästa. Vet ni vad dock? På något jävla vänster har jag lyckats få en knut på halsbandet så jag kan inte använda mig utav det just nu tills jag lyckas trassla upp det. Fattar ej hur det hände, det har bara legat i asken? Hahaha, oklart.

Likes

Comments

Herre vad jag har längtat efter det här albumet! Har gått och hypat i ca två veckor för att jag har varit så taggad och jag blev definitivt inte besviken. Zara blir bara grymmare och grymmare och detta album kommer troligtvis vara det enda jag lyssnar på i någon vecka fram över, här ovan har ni några utav mina favoriter från albumet. Vilken/vilka låtar tyckte ni mest om?

Dessutom är det äntligen fredag vilket känns himlans skönt och jag har en bra helg framför mig. Ska träffa en kompis imorgon samt plugga lite och läsa en hel del hade jag tänkt och på söndag ska jag troligtvis träffa en annan kompis och ha serie maraton så jag ser jättemycket fram emot den här helgen. Just nu sitter jag och dricker energidricka och så fort jag har skrivit klart det här inlägget så ska jag skriva två bokrecensioner, det är verkligen något jag tycker om att göra så jag är så glad över att jag gjorde en egen kategori åt det här på bloggen. Hoppas ni får en bra helg, kram!

Likes

Comments

Hej på er! Herre vilket bra humör jag är på och det är allt tack vare vädret. Den här veckan har verkligen överraskat när det gäller vädret och det gör mig så så glad, igår var det himlans fint väder ute och relativt varmt också. Blåste nästan bort på vägen hem men det överlever jag med. Idag är vädret minst lika fint och mindre blåsigt vilket bara är bra. Just nu sitter jag på min historia lektion och försöker få gjord en uppgift som ger mig väldans ångest och stress men det ska nog gå, hoppas jag. Förutom det så har jag en annan sak jag vill dela med mig utav. Idag är ingen vanlig torsdag för mig därför att om lite mer än en timme så ska jag vara på arbetsförmedlingen för ett möte. Jag är livrädd. Skrev in mig i tisdags och fick en tid idag och jag har sådan himla ångest och jag har så ont i magen, jag är inte redo någonstans men det måste göras och det kommer troligtvis gå jättebra, det är bara jag som är nojig. Tjejen jag ska träffa verkar trevlig så det känns ju positivt, dock har jag ingen koll på någonting så jag kommer sitta där och se ut som en idiot, haha.

Är ni inskrivna på arbetsförmedlingen? Hur gick det för er? Do tell, är jättenyfiken.

Likes

Comments

Jag har hittat världens bästa youtube videor. Jag är en sådan person som har väldigt svårt att få ut mina känslor i ord vilket är anledningen till att jag har min "känslo tumblr" där jag rebloggar allt som beskriver vad jag känner och nu har jag hittat massvis utav dessa videos som är helt perfekta ifall du vill få ut dina känslor. De kan t.ex vara jättebra att använda i situationer där du vill prata med någon men inte vet vad du ska säga, då kan man istället visa en sådan här video som passar in på det man vill säga och låta videon prata åt en. Jag tycker dessutom att dem är sköna att bara lyssna på när jag är själv för det känns mycket bättre när jag får höra allt jag känner i ord. Dessa videor blir lite som terapi för mig. Tipsar!

Likes

Comments