Header

Hej jag heter Agnes

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj!

Igår fick vi en ny familjemedlem, Maja namngav vi henne idag, efter Maja gräddnos från Pelle Svanslös.

Direkt när hon kom hem blev hon väldigt skygg och gick runt och pep så fort ingen av oss var i samma rum som henne. Det gör hon idag med. Hon Ä-L-S-K-A-R att bli klappad, så otroligt kelen men avskyr att vara still om hon inte ska sova.

Andra namnförslag som var uppe på tapeten var:
Rikie (Casper ville)
Truls (Truls ville)
Lina (Mattis ville)
Terminator 2000 (pappa ville)
Tassy (jag)
Tassa (mamma)

Imorgon åker jag och pappa till Falköpings vintagekalas som min morbror och hans tjej håller och hjälper till där.

Ha en trevlig helg!

Likes

Comments

Halloj!
Förra inlägget var ganska allvarligt, så nu är tanken att skriva ett positivt inlägg.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag fått veta vilken konfirmandsgrupp jag ska vara med i och nu har jag fått veta datum osv.

På lördag bad min morbror och hans tjej som är en av fixarna av Falköpings vintagekalas att jag skulle hjälpa dem. Så det ska jag!

Jag åkte hem tidigare idag för jag mår piss.

Likes

Comments

Hej
Ville bara säga att det inte blir nåt inlägg om min dag.

***

Morris
Det var vår kanin, vi har haft honom i 1,5 år, han blev 9, den mesta delen av sitt liv spenderade han i en ca. 2x2x1 bur, han älskade gräset och sådana där små, vita prästkrageliknandeblommor som kan växa på gräsmattor, han bet av knoppen med kronbladen och åt upp det, det var som godis för honom. Han älskade även maskrosblad och att tugga på (små) grenar som ramlat ner från träd. Den sista tiden ( nästan hela sommarn plus halva våren och tills idag spenderade han ute dygnet runt i en liten hage med ett litet hus i som han vilade i. Under sommaren blev hans mörkbruna päls ljusare, nästan vit. Han älskade att bli klappad och att sitta i en famn, men inte att bli uppburen.

Det var jag som hittade honom. Jag kom hem efter skolan och såg att han låg helt utslagen på sidan (vilket han inte brukade göra) vi begravde honom bakom ladan. Jag plockade maskrosblad och små prästkragar och la ovanpå.

Jag tyckte verkligen, verkligen om den kaninen.

***

Likes

Comments

Halloj!
Jag har precis kommit hem,
skolan slutade 2 men jag är hemma nu?
Ja
Jag och Ella gick till Kulturskolan där vi spelade våra cello respektive fiollektioner. Efter det ringde jag till pappa och bad honom hämta mig men visar det sig att han tappade bort sina bilnycklar så han tog min cykel och cyklade till jobbet, så jag fick släpa cellon till hans jobb och cykla hem (dock utan cello) och ja, nu är jag hemma och är helt utmattad.

Hoppas ni haft en bra eftermiddag!

Likes

Comments

Halloj!

Igår åkte mamma, pappa, Mattis och Truls till en fotbollscup i Borås, de åkte 7 (7!!) på morgonen (en lördag!!)

Jag och Casper blev kvar hemma (missförstå mig rätt, jag ville åka men inte så tidigt och inte vara där så länge, de kom hem 18, och 3 h bilresa? Nej tack) Så vi åkte till mormor och morfar runt 11. Väl där åkte morfar iväg till hans mamma för att hjälpa henne med något i hennes stuga. Mormor gjorde mat och sen åt vi. Vi var där i 6 timmar och gjorde inte så mycket, jag gick ut med hunden de vaktar (åt min morbror som är på Cypern i en vecka) två gånger, Casper gjorde två pappersflygplan och vi åt lite glass men mest pratade vi, om allt och inget och allt däremellan.

Likes

Comments

Halloj!

Idag åkte jag hem vid 9(?!!) för jag orkade inte med ett piss. Jag låg helt utslagen i soffan och slötittade på nyheterna på telefonen när mamma pluggade. Vid 12 kom pappa hem och vi åt lunch och vid 10 över 3 åkte vi till vårdcentralen för blodprov. Nu sitter jag och tittar på filmen "niceville".

Det blir grillat ikväll! Ja!

Jag har fått veta min konfirmationsgrupp, det blev friluftsliv, jag och 6 andra personer är med i den :)

Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Halloj!
Det blev ingen cykeltur, när jag skulle börja kom mamma hem och vi åkte direkt till stan för att testa gympaskor. Mina svart-rosa är borta, jag hade de den lördagen då vi var på Liseberg, sedan var vi hemma och åkte ingenstans (när jag är hela använder jag foppatofflor) och på onsdag (3 dagar) senare var de borta. Så nu fick jag ett par nya, vi hittade ett par som var för små och när han i affären gick till lagret hittade han två i olika storlekar (40 & 40,5) som passade och vi fick de X kr billigare!

Jippi!

Likes

Comments

Halloj!
Idag har jag vart i skolan
(Nähä, är det sant?!)
Joo, det är sant, jag lovar, jag överlevde också, jag sitter ju här, i solen, utomhus. Det är faktiskt ganska varmt och jag känner för ostbågar.
(Ja, för deet kommer du ju få på en torsdag)
Ja, det är sant! Cykla och hämta dem, sa pappa så det ska jag göra nu samtidigt som jag lyssnar på en podd. Men först ska jag klappa katt.

Likes

Comments

Halloj!
Jag har skaffat linser! Det känns helt ok till alla som undrar, man vänjer sig. För en vecka sedan fick jag dem och nu har jag haft dem i, i 4 hela dagar.

Jag har nu haft ett antal dagar "semester" från bloggen. Men nu har jag tänkt skriva ett antal små blogginlägg om dagen, i alla fall försöka.

Gonatt!

Likes

Comments