Hei!

Nå har jeg akkurat våknet, endelig i min egen seng igjen. Helgen på Ask har vært helt super, men det er alltid godt å komme hjem igjen. Det er veldig gøy å være sammen med så mange på en gang, men jeg blir alltid så sliten. Det er leking og løping hele tiden! Når jeg kom på fredag så gjorde vi ikke så mye, vi var for det meste ute i hagen og lekte sisten. På lørdag så gikk vi en lang tur i området med eierne til broren min og menneskene som bor på Ask. Det var veldig koselig og jeg fikk ut masse energi, så jeg sov ekstra godt den natten for å si det sånn.

Det har kommet noen nye valper på ask, som er så små og søte. Vi ulvehunder blir raskt store, så det er ikke så lenge vi er så små og søte som du ser på bildet under. Det var så koselig å sitte, kose og leke med dem. Håper jeg kan møte dem en dag til før de blir altfor store! Alt i alt hadde jeg en super helg, men det var koselig å møte eierne mine som kom hjem fra England i går natt. Jeg fikk masse kos og oppmerksomhet, noe jeg alltid liker selvfølgelig!

Vi voffes senere, kjære lesere! Ha en fantastisk dag...

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei igjen, kjære lesere!

To blogginnlegg på en dag? ikke værst. Nå har jeg akkurat kommet inn etter noen timer med avslapping med Nilus ute i hagen. Eieren vår kom ut med et teppe som vi lå og koste oss på. Det var litt kaldt, men så lenge det ikke regner så skal vi vel være fornøyd, ikke sant?

I kveld skal jeg dra til Ask for å være der frem til Mandag. Eierne mine skal til London, og de drar i morgen. Jeg er dessverre for stor til å være med, og en annen ting er at storbyferie ikke akkurat er noe for meg. Det er så mange mennesker, trange gater, rare lukter og nye inntrykk. Min optimale ferie vil være på et hunderesort på et eksotisk sted langt unna med noen av mine beste venner fra Ask. Det hadde vært deilig! Massasje, spa og masse god mat... Men det får bli en annen gang, forhåpentligvis en gang i nær fremtid...

Ettersom eierne mine skal på ferie og jeg ikke skal være med, skal jeg på en "get-away-weekend" til Ask og være der frem til Mandag. Det er sjeldent jeg er alene borte fra eierne mine i så mange dager, så er litt spent på det for å være ærlig. Heldigvis har jeg mange gode venner på Ask i kollektivet til broren min som får meg på andre tanker. Den helgen her skal jeg bare slappe av og nyte tilværelsen som hund maksimalt. Jeg skal gå mange turer, ligge å sole meg i hagen, leke og rett og slett bare kose meg skikkelig!

Håper eierne mine koser seg masse i London, kanskje jeg til og med får en liten suvernier fra hovedstaden når jeg kommer hjem? Det hadde vært noe det. Nå skal jeg slappe av med nok en episode av "hundehviskeren" (har allerede sett 3 stykker i dag...) og senere må jeg pakke før eierne mine kommer hjem. Pakking er sååå kjedelig.

Håper dere får en fantastisk, voffete og herlig helg, kjære lesere!

Legger med en kjempe morsom video som dere kan kose dere med i helgen, elsker sånne videoer! 

Vi voffes igjen neste uke!

Likes

Comments

Hei og voff!

Nå begynner det å bli en stund siden forrige innlegg, så nå var det virkelig på tide! Det har ikke skjedd stort mye siden sist, så dere har ikke gått glipp av så mye. Jeg har for det meste bare kost meg med deilig sommervær, venner, god mat og drikke. Livet er herlig dere, hvertfall som hund!

Som dere sikkert har lest på tittelen skal dette innlegget være en kort serieanmeldelse om favorittprogrammet mitt, hundehviskeren. Det er et fantastisk program som jeg har sett på så lenge jeg kan huske! Jeg så en episode nå på morningen og fikk plutselig ideen om å skrive litt om serien i tillfelle ikke alle leserne mine har hørt om den.

Hundehviskeren er en serie laget i samarbeid med National Geographic Channel og Cesar Millan (hundehviskeren). Den ble først sendt i 2004 og ble raskt veldig suksessfull. For å kort si hvem Ceasar Millan er så er han en meksikansk hundetrener og TV-personlighet. Han vokste opp rundt mange hunder, blant annet tilbrakte han mye av barndommen sin på bestefarens landlige gårsbruk der det var mange dyr og hunder. Menneskene rundt han og han selv oppdaget raskt hvilket forhold og påvirkning han hadde på dyr, spesielt hunder. Han startet da han ble eldre som hundehvisker og ble raskt populær med sine teknikker. Han har skrevet flere bøker om hundeoppdragelse, lederskap og hvordan man får hunden til å bli en del av familien. Jeg har ikke lest noen av bøkene selv, men håper en dag i fremtiden at jeg kan få lest en, for han er utrolig flink! Men ja, over til serien.

Serien spredte seg raskt om i hele verden, da mange kan kjenne seg igjen med den enkle, men også samtidig vanskelige teknikken en må ta i bruk for å lykkes med en problemhund og generelt hundeoppdragelse. I serien så drar han hjem til familier som har hunder med problemer, ofte aggresjonsproblemer, der han prøver å vise dem hvordan de kan behandle og ordne opp i problemene sine det kan medføre.

Under kan dere se et klipp jeg fant på YouTube fra serien, der Cesar (hundehviskeren) prøver å hjelpe en eier med å oppdra hunden hans som tydelig sliter med aggresjonsproblemer. Jeg skal ikke avsløre hva som skjer i klippet, for det kan dere se selv. Hver episode er forskjellig, og jeg elsker å se på hvordan han klarer å hjelpe hunder som sliter og hvordan de blir etterpå.

Serien kan man se på TVNorge, og det går ofte i repriser! Et lite tips er at hver søndag så er det hundehviskeren-maraton, noe jeg selvfølgelig alltid ser på! Hundehviskeren er favorittprogrammet mitt, ikke bare fordi det er mange hunder der, men fordi Cesar er så flink! Min store drøm er å en dag møte han og hundene hans. Det å få være med på innspilling og se han i aksjon, det hadde vært kult!

Håper du fikk lyst til å sjekke ut programmet til Cesar og at "Hundehviskeren" kan bli en like stor favoritt for deg som det er for meg, om du er hund eller ikke! Programmet er rett og slett fantastisk og jeg håper de aldri vil slutte med nye sesonger, da vet jeg rett og slett ikke hva jeg skulle gjort med livet mitt...

Men nå er det tid for lunsj, så jeg får gå å spise litt tørrfor og så sette meg ute i hagen. Etter langhelgens godsaker er det den vanlige hverdagskosten som kommer tilbake (aka tørrfor), noe som er litt kjipt, men sånn er nå livet! Kan ikke bare spise godsaker hele tiden, selvom jeg gjerne skulle ønske det.

Dere får nyte godværet (selvom det akkurat nå er litt skyer), det skal hvertfall jeg!

(bilder i dette innlegget er tatt fra google)

Vi voffes senere, kjære lesere!

Likes

Comments

Hei og voff!

I helgen var jeg igjen med på en utstilling for irske ulvehunder. Det er ekstra gøy å være med når man vinner. Jeg har på kort tid vunnet to titler, men denne var litt ekstra stas å vinne. Jeg ble Norsk Champion, noe ikke alle kan si at de er. Det var en tøff konkurranse med mange deltakere, men så klart ble jeg vinneren. Utstillingen var i Ålesund så det tok jo evigheter å kjøre dit... Heldigvis blir jeg ikke bilsyk, så det går som regel bra med lange bilturer. Jeg reiste dit med broren min, Finnbar (en kompis av meg) og de andre som bor på Ask i kollektivet. Været var helt fantastisk, noe det fortsatt er og det er sesongen for løping i hagen og leking med Nilus, noe jeg elsker! Sommeren er den beste årstiden for alle hunder vil jeg tro, det syntes hvertfall jeg! På sommeren kan man gjøre så mye mer, enten det er å sove under et tre eller å løpe og leke med andre hunder eller Nilus.


Under kan dere se et nærbilde av prisen min. Den skal henges opp sammen med de andre prisene mine. Alle henger samlet på en vegg på kjøkkenet, slik at alle kan se dem! Det gjør ikke noe for meg, jeg er veldig stolt over hva jeg har klart å oppnå på kort tid. På 3 uker har jeg vunnet to ganske store og annerkjente priser i Norge. En i Bergen for 2 uker siden og en denne helgen nå på søndag.

Vi voffes senere!

Likes

Comments

Heihei, vi voffses igjen bloggen!

I helgen har jeg vært på familietreff på Ask. Det var kjempekoselig, og jeg løp rundt uten inngjerding, noe som var superspennende! Jeg fikk møte broren min som jeg ikke har sett på lenge, noe som var veldig hyggelig! Det var også 6 andre hunder der som jeg ble kjent med og gleder meg til å møte de igjen snart! Jeg var der fra fredag til søndag. Det er så hyggelig å være med andre hunder som meg selv. 

Jeg bodde i kollektivet til broren min, hvor det var mange katter. Katter er de mest interessante skapningene på jord! Mange tror at hunder og katter ikke kan være venner, men det har jeg bevis på at funker! Det er bestevennen min Nilus et godt eksempel på. 

Eierne mine tok noen få bilder mens jeg var der, men ikke noen av meg. Jeg er visst ikke viktig nok...

Likes

Comments

Hei igjen! 

I dag var det mandag igjen, noe som betyr nytt blogginnlegg. I helgen var jeg i fine Bergen for å delta på en utstilling for irske ulvehunder. Jeg dro sammen med broren min, Rednock. Han er en av mine beste venner, så det var både gøy og litt ekstra trygghet for meg at han var med. Vi kom på fredag ettermiddag og bodde hos noen gode venner av oss. Lørdag morgen var det tid for utstillingen! Vi sto opp tidlig for å gjøre oss klare. Jeg spiste en deilig frokost og drakk masse vann så jeg skulle holde ut hele dagen. Selve arrangementet var i en gymsal. Det var veldig mange hunder av samme rase som meg der, og det syntes jeg var ekstra morsomt. Det er ikke så ofte jeg ser hunder som meg der jeg bor. Jeg fikk også flere nye venner som jeg håper jeg kan møte igjen snart!

Jeg syntes egentlig at utstillinger er ganske kjedelig og det tar så lang tid! Men det er alltid gøy når man vinner en pris, noe jeg gjorde! Jeg vant prisen BIM som står for "best i motsatt kjønn", noe jeg er veldig fornøyd med! Eierne mine ble veldig fornøyd også, og jeg fikk masse godbiter når jeg kom hjem!

Vi voffes senere! Ha en fin uke alle sammen!

Under ser dere bilde av meg (jeg står til høyre) sammen med vinneren i motsatt kjønn i samme kategori.

Likes

Comments

Hei, Nilus her!

I dag har jeg tatt over bloggen til Rosie, siden hun var usikker på hva hun skulle blogge om. Så da tenkte jeg at jeg kunne skrive et innlegg om vennskapet vårt! Jeg er en katt og for mange så er det rart at vi er venner, men for oss er det ikke noe som er mer naturlig, Rosie er min beste venn!

Det var jeg som bodde hos eierne våre først. Før Rosie var livet ganske ensomt. Hvertfall på dagen når eierne mine var på jobb og skolen. Jeg hadde ingen ting å gjøre hjemme og livet var egentlig ganske kjipt. Men så, for snart et år siden, flyttet Rosie inn. Først var jeg ganske skeptisk, fordi ja, hun er tross alt en hund! Men etter noen dager forsto jeg hvor fantastisk Rosie er. Vi kan ligge å kose i flere timer, og vi leker som bare det! Det morsomste er når vi leker i hagen sammen ute på sommeren, det er så gøy og koselig! Vi kan prate om alt, og er det en dag jeg er litt nedfor, får hun humøret mitt opp på 1-2-3

Rosie er min aller beste venn, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne! Jeg er super glad i Rosie og den gode kjemien som vi to har sammen! Rosie er som en lillesøster jeg aldri fikk (selvom hun er ganske mye større enn meg fysisk, er jeg den eldste av oss). og det er jeg evig takknemlig for.

Takk for meg, og ha en mjau dag videre!

Likes

Comments

Hei!

I dag tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om dagen jeg var på filmatiseringen av boken Snømannen av Jo Nesbø. Det var en kjempe morsom dag med mange snille og kule mennesker. Det beste var helt klart at selveste Jakob Oftebro klappet meg, som dere kan se på videoen under. Jeg ble helt starstrucked når jeg var med alle skuespillerne. Jeg skal kun være med i filmen i 2 sekunder, men er likevel stoka over å få være med ettersom at dette blir en storfilm.

Dagen var ganske slitsom,, fylt med mye venting. Heldigvis var eieren min med meg så jeg var ikke helt alene med alt det store utstyret og skuespillerne. Det er mye mer venting enn det man ser på skjermen. Jeg måtte være der hele dagen for kun en scene på 2 sekunder. Men det var helt klart verdt det! Gleder meg masse til å se resultatet når den kommer ut på kino. Håper også på at jeg blir kjendis når denne kommer ut, hadde vært kult å bli kjent igjen når jeg går tur for eksempel. Sjekk ut Snømannen av Jo Nesbø i 2017!

Voffes senere! 

Likes

Comments

Hei og velkommen til min blogg!

Jeg tenkte å starte dette eventyret med et innlegg hvor jeg svarer på 10 spørsmål om meg, sånn at dere kan bli litt kjent med meg :)

1. Hvilken rase er du?

Jeg er en Irsk ulvehund med fine trekk fra min mor og far. Mange syns jeg er stor og skummel, men jeg er bare søt og snill :)

2. Hva er favorittmaten din?

Jeg liker egentlig ikke hundemat så godt. Favorittmaten min er pølser.

3. Hva er favorittantrekket ditt?

Jeg liker best å gå naken. #freethenipple

4. Hva liker du å gjøre på fritiden?

Jeg liker å gå lange turer med min mor. Ellers så liker jeg å hente ballen hundre ganger for å gjøre min eier glad. Det er morsomt.

5. Hva er favorittfargen din?

Er for det meste fargeblind, men jeg blir tiltrukket av lyse farger.

6. Hva er din favorittrase?

Jeg er egentlig glad i alle slags raser, men favoritten min er katten min Nilus.

7. Har du søsken?

Ja, men jeg kjenner bare en av søsknene mine. Broren min bor på Ask, men vi har et fint søskenforhold uansett.

8. Liker du å gå lange turer?

Jeg elsker å gå lange turer med moren min. Det er dagens høydepunkt å få tilbringe ekstra tid med moren min på morningen. Jeg elsker å rulle meg i gresset.

9. Har du gjort noe spennende i ditt liv?

Ja, for litt siden så var jeg på innspilling til den nye filmen til Jo Nesbø. Jeg skal bare være med i to sekunder, men det var uansett supermorsomt. Det kommer snart et innlegg. Stay tuned.

10. Hvordan styler du håret ditt?

Jeg blir nappet en gang i halvåret for å holde håret fresht. Dette er superviktig for å få glansfullt og pent hår.

Vi voffes snart igjen!

xoxo Rosie

Likes

Comments