Fritid & vardag

Tröttheten och förvirringen är ett faktum. Så mycket nygamla intryck att ta in, så många saknade människor att krama, så mycket av allt.

Kom hem i tisdags och det är en konstig men skön känsla att vara tillbaka. Dock så känner jag mig en aning borta (på ett konstigt positivt sätt). Det är väldigt mycket nu. Ska skriva mer utförligt någon dag men just nu är jag fortfarande helt slut.

Men jag är hemma. Hemma bland de jag älskar mest. Och det är helt obeskrivligt.

Borta bra men hemma bäst.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Island , Resor & äventyr

Här har ni dem, lite bilder från en magisk roadtrip i Västfjordarna. Det är en resa jag inte kommer glömma i första taget. Från att sitta i en varm källa tjugo meter från havet och titta på norrsken till punktering uppe på fjället, till sälar och till att rycka in och hjälpa en kvinna som voltat med sin bil. Jadu, det var minsann en spännande resa.Likes

Comments

I fredags var det alltså dags för den årliga fårinsamlingen här i vår kommun. Det var helt enkelt galet. Och för er som inte vet så menas det med att alla får som släppts ut uppe på fjällen blir insamlade och förda ned till en särskild samlingspunkt där de sedan sorteras till sina gårdar igen. Hade ingen aning om vad jag skulle vänta mig men det var en väldigt spännande upplevelse haha. Tusentals bräkande får, barn som springer runt som dårar överallt, islänningar i alla storlekar som går runt med en bärs i ena handen och ett får i andra. Det var spännande Indeed. En upplevelse utöver det vanliga. 


Likes

Comments

Island , Resor & äventyr, Tankar & åsikter

...är det min sista jobbdag. Min sista jobbdag på Guesthouse Denami. Min sista jobbdag på Island. Det är skumt. Så skumt.

Tiden här har verkligen gått så fort, trots att det stundtals känts som en evighet. Jag kan inte förstå att det snart är över. Jag har blivit så van vid rutinerna här att jag knappt kommer ihåg hur det är hemma längre. Som en sådan sak att jag inte längre vet hur kylskåpssorteringen i vårt hus ser ut. Eller en sådan sak som att gå ut och gå med hundarna. Det är, ja...skumt. Jag kan inte riktigt beskriva det annorlunda. Livet innan Island känns lite som en dröm, och när jag kommer hem igen kommer Island istället kännas som en dröm. Det är lite läskigt.

Jag åkte hit med ett blankt papper och när jag kommer hem blir det att byta till ännu ett nytt. Ingen skola. Ingen Innebandy. Inga krav.


Skumt.


Riktigt riktigt skumt.Likes

Comments

Om ni bara visste hur mycket en scenförändring kan trigga fantasin och ge inspiration. En kopp varm choklad, en grym bok och väldigt många spännande idéer på det och jag mår bättre än bäst. Har skulle jag kunna stanna ett tag. Omgiven av inget annat än böcker och världen som finns i mitt huvud.

Lycka.

Likes

Comments