Idag så är det fredag för dem som inte visste det redan.

Min dag började med ett fysikpass på Handbollsprofilen. Vi kör mestadels MAQ övningar vilket går ut på blandad styrketräning och smidighet. Jag blir väldigt trött av den träningen och ofta så har jag träningsvärk dagen efter. Sedan så hade jag företagsekonomi då vi jobbade lite runt vårt påhittade företag som säljer studentmössor. Efter det så har  vi lunch och sedan matte där vi nu håller på med geometri. Efter matten så har vi idrott vilket jag tycker suger eftersom man då tränar 2 gånger under samma dag i skolan. Nu så sitter jag alltså på svenskan som vanligt och skriver på min blogg.

När jag kommer hem så ska jag kolla på Sveriges placeringsmatch mot polen i EM. Matchen spelar egentligen inte så stor roll men det bli kul att kolla på eftersom Polen är på hemmaplan så det lär bli rätt så bra tryck från läktaren under matchen. Efter det så är det två semifinaler Som ska spelas och handbolls EM börjar gå mot sitt slut så jag kommer inte att skriva så mycket mer om handbollsmatcher.

I helgen så ska jag inte göra någonting speciellt förutom att själv åka och spela lite handboll. Matchen spelas i Linköping, avkast i Kungsbergshallen kl 14 nu på söndag för dem som har lust att kolla :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag så är det alltså onsdag och jag har inte så mycket att skriva om idag. Min dag började i alla fall med en lång sovmorgon som alltid på onsdagar och det är väldigt skönt för att jag då inte behöver sätta alarm utan kan gå upp när jag vaknar. Min skoldag är idag väldigt kort och består bara utav idrott, matte och nu svenska.

Efter skolan så ska jag åka hem och kolla på Handboll som vanligt. Idag så spelar Sverige mot Ungern och det är en väldigt viktig match för att vi ska kunna ta en OS-kvalplats. Sverige har inte längre någon chans att gå till semifinal men det är alltså ändå en väldigt viktig match. efter Sverige spelat så är det två matcher till så det kommer att vara mycket att titta på idag.

Hejdå bloggen :)

Likes

Comments

Den här helgen som gick så har jag inte gjort så mycket förutom att kolla på handboll. Under lördagen så kollade jag både på dam och herrlagen här i Hallsberg. Damlaget förlorade och herrlaget vann stort med 10 mål mot ett lag från Norrköping. Efter det så åkte jag hem och kollade på ännu mera handboll eftersom EM nu pågår för fullt och det spelas en massa matcher.

Den här dagen började med att jag tränade handboll på profilen och nu sitter jag på svenskan och skriver. Efter den här lektionen så har vi engelska och sen lunch. Efter det så ska vi redovisa på samhällen och jag, Osky och Filip ska redovisa om maffian runt om i världen. Jag har också pluggat in texten lite i helgen. 

Efter skolan så ska jag träna lite gran och sedan kolla på ännu mera Handboll.

Likes

Comments

Då så är det fredag och äntligen helg!

Min fredag började med att jag hade profil på morgonen och då så hade vi lite fysträning. Vi hade det föra veckan och vi ska ha det nu i 3 veckor till. jag tycker inte att fysträningen är så jobbig just när vi gör den men det känns dagen efter.

sedan så var det företagsekonomi på schemat och då så jobbade jag och tre till med vårt påhittade företag. i vårt företag så försöker vi sälja studentmössor och vi planerar mycket och räknar på budgetar för att få träning inför framtiden. Efter företagsekonomin så hade vi lunch och efter det matte. Nu så sitter jag här på min sista lektion för dagen och skriver på bloggen.

Under resten av dagen så ska jag nog försöka kolla lite på handboll. Det har blivit väldigt mycket handbollstittande under dem senaste dagarna och det kommer att bli väldigt mycket till eftersom Handbolls EM nu pågår för herrarna i Polen. Ikväll så spelar Sverige mot Ryssland vilket är en väldigt viktig match för att Sverige ska kunna gå vidare. Jag tror att Sverige faktiskt vinner matchen idag eftersom dem har spelat väldigt bra dem senaste matcherna och var till och med nära att vinna mot Spanien vilket jag trodde skulle vara väldigt svårt.

En glad Hampus hälsar alla trevlig helg!!!!

Likes

Comments

Idag så fyller Osky bror 18 år!!!!! grattis :)

Själv så är det bara en vanlig onsdag i min värld. Varje onsdag så har jag sovmorgon till klockan 12 vilket är väldigt skönt. Det är skönt att ha en en långa sovmorgon mitt i veckan för att då så är jag inte lika trött under torsdagen och fredagen. Men min dag började alltså med att jag sov och sedan så gick jag upp och åkte till skolan för att käka lunch. Efter det så var det idrott ock då så skulle vi simma. Det brukar vara jobbigt att simma men inte idag för att då så hade jag någon slags flytväst runt midjan så då behövde jag inte simma någonting utan kunde bara flyta omkring. Efter det så har jag vanliga lektioner och nu så sitter jag alltså på svenskan och skriver. Efter det här så ska jag åka hem och antagligen inte göra någonting. Onsdagar är sköna för att jag har inga träningar efter skolan utan då så kan jag bara chilla hela kvällen. Det enda jag ska göra ikväll är nog att se när Sverige får storstryk av Spanien i handbolls EM. Vi ses på nästa svenska lektion. :)


Likes

Comments

Då är det dags för det första inlägget här på min grymma blogg! jag heter alltså Hampus och går andra året på ekonomilinjen här på Alléskolan i Hallsberg. Uppgiften vi fick av våran svenskalärare var alltså att vi skulle starta vår egna blogg och göra några inlägg under svenskalektionerna. Jag har aldrig gjort något liknande tidigare men jag hoppas att det ska gå bra och att dem få som läser mina inlägg inte ska tycka att jag helt har slösat bort deras tid. Nu så tänkte jag berätta lite om mig själv. Jag är 17 år gammal och är bosatt i Sveriges största håla : Hallsberg. Det som finns att göra i Hallsberg är att antingen åka Epa, kolla på tågen som åker förbi eller att idrotta. Vid en tidig ålder så bestämde jag mig alltså för att dem två första alternativen inte var så roliga så jag bestämde mig för att idrotta istället.  I nuläget så spelar jag både fotboll och handboll vilket tar upp en stor del utav min fritid. Jag spelar fotboll i IFK Hallsberg och Handboll i ÖSK så resorna till Örebro tar också en del tid. När jag var liten så var det ännu värre och då gick jag till och med på ishockey och brottning. Mitt liv kan sammanfattas med idrott och jag vet inte vad jag skulle göra om jag inte idrottade, kanske skulle jag åka Epa eller kolla på tågen som åker förbi :)

Likes

Comments