Nu har jag inte skrivit här sedan alla hjärtans dag. *Fy skäms på mig* 
Sedan dess har jag hunnit påbörja min arbetsträning och allt går helt galet bra! Jag har även blivit tillsammans med Peter igen och vi firade 3 månader i tisdags! Såg vårat "uppbrott" mer som en paus. 
Mitt liv går i vågor men just nu har jag bara medvind i livet. Mitt och Peters förhållande går jättebra och jag faller för honom mer och mer för varje dag som går! 

Hur träffades Peter och jag då?
Kanske av en ren slump, eller var det ödet? 
Jag gick in på mitt emocore-konto för att ta bort det men kollade igenom mina händelser en sista gång och snubblade över ett mail från Peter. Jag svarade på det och sedan drog vår vänskap igång! Vi började gradvis pratas vid på Skype och allt kändes så naturligt på en gång! Månader gick och i januari gjorde vi det officiellt att vi var tillsammans! Kändes konstigt ett tag eftersom att jag bara kände honom via internet. Det höll i en månad innan jag bara tyckte att allt kändes konstigt. Skulle vi träffas?? Och sedan kändes det som att jag hade för mycket i mitt liv att ta hand om.

Vi gled ifrån varandra under den perioden men i februari överraskade han mig med att säga att han skulle till Stockholm! Vi gjorde planer att träffas på fredagen. Han stannade under helgen och allt kändes så rätt! Vi vart tillsammans igen! Glädje! 
Vi pratade dagligen i telefon och på Skype och Facebook. 2 veckor senare kom han hit igen och stannade i en vecka! Den veckan var händelsefull! 

Han åkte hem och jag grät... 

Två veckor efter det var han här igen i 5 dagar! UNDERBARA DAGAR! Mysdag i stallet bl.a..
Han åkte hem på måndagen.. Det var lika jobbigt gången innan som denna gång... Vi pratar fortfarande varje dag! 

Kom hem ifrån en lång och jobbig dag på jobbet igår och möttes av en bukett röda rosor och en liten nalle samt ett kort som killen min skickat! :'). Jag log hela kvällen! TACK ÄLSKLING! 
Idag så bokade han sin biljett hit! Så den 17 April kommer han hit för en vecka! JAG ÄR GLAD! 

Nu ska jag återgå till pojkvännen på Skype. Han måste tycka jag är dötråkig... 
Vi hörs! Sayonara! 💓

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alla hjärtans dag. Spenderas forever alone som nybliven singel. Men men :). Satt mig ber o gjorde litet alla hjärtans dag klipp på min Instagram (SimplyMiah) följ om du vill, bara något att fördriva tiden med :).
Trots allt som gått snett tänker jag ta nya tag, bli en bättre person och ett gladare jag.

På måndag börjar min arbetsträning. Lite små-nervös men förhoppningsvis går det bra o de är trevliga på stället! :).
I onsdags var det dressyr på fina Salsa och allt gick så sjukt bra! Allt klickade och jag hittade mina egna svagheter o hennes svagheter som jag kunde arbeta med under lektionen.

Det gick ut på att vid H skulle vi rida en 10 meters volt och sedan ut på spåret. Sedan en ny volt vid K? Lägga en ny 10meters volt och gå ut på spåret. O sedan var det lite valfritt till vi kom till andra långsidan. Mellan F och B? Skulle vi lägga en 15meters volt i arbetstrav o ut på spåret igen. Väldigt effektiv övning som var lösgörande :). Lite mot slutet körde vi ungefär samma övning fast denna gång vid A skulle vi fatta galopp och galoppera på den större volten och sedan göra ett avbrott till arbetstrav vid M och sedan arbetstrav på de mindre volterna.
Efter lektionen tog jag in henne, gjorde iordning henne o fixade vatten o sedan gosade lite med fina flickan innan jag gick upp till Ottobebis o pysslade.

Ett erkännande: normalt sett gillar jag inte hästen men efter 2 bra dressyrlektioner så börjar jag tycka om henne då vi har funnit varandras svagheter och styrkor. Hon rättar mig om jag gör fel och jag rättar henne.
Vi har helt enkelt funnit varandra.
Tack Salsa för att du lär mig <3.>

Nu vart detta ett långt inlägg som egentligen var tänkt att bli kort. Men men ;).
Nu ska jag vara med familjen o ha fredagsmys!
Glad alla hjärtans dag där ute!

  • 54 Readers

Likes

Comments

Bloggen får vänta i kväll! Jag är helt ur balans med sömnen! Klev upp vid 5!
God natt! Skriver när jag vaknar o humöret är lite bättre :)

  • 55 Readers

Likes

CommentsKvällsklanteri!

  • 65 Readers

Likes

Comments

Hej!
Idag var det en allmänt seg dag med migrän o illamående. Vaknade vid 8 av att mamma kom in o sa hejdå till mig innan hon åkte till jobbet.
Klev upp vid halv nio o åt lite frukost innan jag pratade med baby några timmar.

Planerade sedan lite för jobbet den 17e. Hoppas verkligen detta blir bra nu!
Kollade på os-invigningen med mamma o pappa o gjorde ett armband :).
Sedan har jag pratat med Peter en stund innan jag gick o kollade film med mamma o pappa.

Nu väntar sängen o lite tv. Sedan får vi se vad morgondagen för med sig!

God natt, amigos!

  • 67 Readers

Likes

Comments

Första inlägget! Det är så sjukt mycket som händer i mitt liv just nu att jag valde att skapa en blogg för att skriva ner allt som händer!

Nacken tar kål på mig. Gått flera månader sedan jag ramlade av hästen men ändå känner jag av smärtan så fort jag gör en liten ansträngning. Hoppas att det försvinner snart.
Sovit 11 timmar. Snart tror väll familjen jag är sjuk eller något.

Ska nog äta o sen vila min ömma kropp.
Puss!

  • 76 Readers

Likes

Comments