Detta tips är inget jag kommit på själv, utan det är faktiskt min flickvän som har provat detta på sina vita Adidas skor och resultat blev faktiskt riktigt nice.

Det ända du behöver för detta är tandkräm sen en tandborste som du inte använder givetvis,blöt den och ta sedan på tandkräm sen är det bara att börja gnugga på hela skon. Sedan när du gjort det kan du ta enbart vatten och gnugga en gång till,sedan efter de tar du bara vanligt toapapper och tar bort allt vatten sen blir dom som nya nästan. 👌🏻👟

Detta tips tycker jag själv var riktigt bra måste jag verkligen säga,sen till er som kanske inte riktigt vet hur jag menar så kommer jag lägga upp en video där jag faktiskt gör rent dom så att ni får se. 👍🏻😊

  • 24 readers

Likes

Comments

God kväll på er och varmt välkomna till min blogg!

Nu tänkte jag ta upp ett annat ämne som jag häller inte pallar skriva om egentligen,men eftersom folk värkar tycka det är kul att läsa om lite mer personliga grejer så kommer jag absolut att tänka på det varje dag framöver. Iallafall,min pappa har varit en utav dom bästa papporna i världen. Visst han & mamma bråkade precis som alla andra föräldrar gör,hur som helst så la han aldrig ett finger eller höjde näven mot varken mig eller min bror aa han var verkligen en super pappa då. Men en kväll då han hade druckit alldeles för mycket så kom han hem till oss och ringde på dörren samt bankade på den,givetvis vaknar både jag och min lillebror till men vi somnar nästan direkt men då hör vi hur en fönsterruta krossas givetvis går jag och min bror ner för och se vad som sker. När vi väl kommer in i köket så sitter pappa o mamma där och han tjafsar med henne och påstår att det var någon där,mamma förklarar för honom att det inte alls är så. Efter att det gått ett bra tag slår det slint i huvudet på honom och han börjar dra sönder hennes tröja m.m,som tur är kommer polisen inte långt där efter och kör iväg honom det är väl nånstans där som jag tappar respekten för honom.

Första gången

Nu till det som är själva rubriken för detta inlägg,det jag tänker berätta har faktiskt hänt två gånger eller det är i alla fall två gånger det hänt när jag vart med och det handlar då om droger. Jag ligger i sängen och försöker sova men det går inte på grund av allt ljud utifrån,jag går ut till vardagsrummet för och se vad som händer men det jag möts utav är en ända tjock rök och på vardagsrums bordet ligger det tabletter,plastfolie samt en pippa. Jag börjar såklart konfrontera honom om detta får inga direkt konstruktiva svar så väljer därför att åter igen gå in och försöka sova och låta honom fortsätta sin lilla knarkfest med henne.


Andra gången

Jag ringer på dörren,känner hur mitt hjärta slår några extra varv men jag behåller ändå lugnet och går in i lägenheten. Allt kändes för första gången bra vilket det inte gjort på väldigt länge, och han hade lovat för länge sen att sluta så det kändes bra. Men givetvis var ju det också en lögn och helvetet brakar lås igen,han börjar skrika och gapa på min farmor att hon aldrig gör något att hon bara sitter vid där 'jävla' datorn hela tiden och spelar. Hon försöker konfrontera honom så som många andra har gjort men han blir bara ännu mer sur osv,hur som helst så efter en stund sitter jag inne i ett av sovrummen med farmor samt Kasper helt skakandes under säng bordet och han sättet igång igen. Jag minns inte riktigt vad jag säger men hur som helst så får han sne flipp och trycker ner mig i sängen o skriker på mig,känner hur jag får hans saliv över mitt ansikte och i just den stunden trodde jag att mitt liv var förbi.

Efter denna händelse har jag lovat mig själv att aldrig träffa honom om jag inte har någon med mig.

Likes

Comments

Hej alla och välkomna till ännu ett inlägg på min blogg, jag hoppas verkligen att allt är super bra med er själv så är det helt okej med mig sitter just nu nere i tvättstugan och tvättar kläder och ska sitta här ett tag men det är inte det detta inlägg ska handla om utan det är något helt annat.

Många av er förstår nog säkert vad det är de kommer att handla om genom att bara läsa rubriken så, ja det är sant jag har varit otrogen mot min flickvän och inte bara en gång utan det har tyvärr gått så pass långt så att det inte går att räkna det på fingrarna längre så det är riktigt många gånger. Tyvärr så slutar det inte där utan vid vissa tillfällen har jag även blivit så arg så att jag har kastat saker på henne samt knuffat henne, och när vi var med vänner på en kryssning då fick jag också något sne flipp och gjorde så att hon fick ett sår på läppen vilket jag faktiskt ångrar något fruktansvärt mycket.

Sen förstår jag till fullo att folk kommer få en helt annan syn på mig nu det gör jag verkligen, vill ni inte läsa eller följa min blogg så förstår jag det också. Men det skulle betyda riktigt mycket för mig om ni som fortfarande kommer läsa min kunde komma med råd och tips på hur jag kan få bort detta beteende. För det är inte normalt att behandla sin partner som smuts det gör man bara inte.

Ps: Detta inlägg är sanningen om hur Ebba/ Kimberly har haft det med mig under dom här två åren,så ni som väljer att inte tro på detta ni behöver inte göra det men här är iallafall sanningen och jag står för det.

//Jesper

Likes

Comments

Hej alla hoppas allt är bra med er! Själv så mår jag inte så värst bra just nu på grund av massa bråk med flickvännen så det känns riktigt skit faktiskt,vi har haft det riktigt jobbigt nu fram och tillbaka hur länge som helst och det beror inte på henne absolut inte utan det är helt mitt fel och jag tar på det helt och hållet. Men trots detta tänkte jag ändå försöka göra detta inlägg så nu kör vi,jag vet att jag inte alltid gör världens bästa inlägg eller rättare sagt jag gör väl aldrig det så tänkte försöka ta tag i det och just därför tänkte jag att ni läsare ska få välja ett speciellt ämne som jag ska försöka hålla mig inom mins en gång varje dag. Ni får ta vilka ämnen ni vill och ju flera som ger förslag desto roligare,givetvis kommer jag blogga så som jag gör nu också men vill ha ett speciellt ämne som jag håller mig inom minst en gång varje dag.

Juste innan jag glömmer det,nästa vecka kommer min första video ut på youtube yes ni hörde rätt. Efter att ha väntat hur länge som helst med detta har jag äntligen bestämt mig och det kommer äntligen ske,dock har jag inte riktigt bestämt mig än vad videon ska handla om men det är sånt som märks.

Likes

Comments

Så här ser min vecka ut!

✨Måndag:

Idag blir det jobb,sen åka in till stan och kolla lite i affärer!

✨Tisdag:

Denna dag består utav tvättning,samt städa av lägenheten.

✨Onsdag:

Försöka gå ut på en liten promenad,och även ta lite fina bilder.

✨Torsdag:

Jobb, sen efter det har jag inget direkt planerat.

✨Fredag:

Denna dag blir lugn,bara vara hemma och kolla film och även lite serier.

✨Lördag:

Fest!

✨Söndag:

Bara ligga i sängen hela dagen!

Likes

Comments