Header

Har ju nämnt Lexi tidigare men klart ni ska få en riktigt presentation av denna lilla sötnosen!


Så, jag är hundmamma till denna lilla i en månad när hennes familj är i Spanien och njuter av semester. Världens bästa hund, förutom en sak, sjukt va hon skäller! Börjat lugna sig lite men så fort någon går i korridoren på jobbet så sitter hon och ylar haha! Hon hänger med mig på jobbet, på löprundan och på restauranger, faktiskt överallt, inte varit själv mer än en timme sedan jag fick henne för två veckor sedan. Kommer ju aldrig vilja lämna tillbaka henne nu dock...

Ikväll ska vi ut och äta med en vän så spanar restauranger som man får ha med sig hundar till, någon som har tips?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Idag blir jag lämnad ensam på kontoret! Hela min extra familj (kollegor) har lämnat mig för semester och här står jag och ska hålla allt rullandes, ensam. Gått igenom alla mina chefs bokningar och projekt, känns lite nervöst att ta över hennes kunder när jag själv inte i närheten jobbar med kunder i samma utsträckning, men hey har jag fått förtroendet så är det väll bara köra på! 


En hund mindre på kontoret också men Lexi får vara min trogna följeslagare i två veckor till innan det är dags för henne att flytta tillbaka hem till sin familj, som för övrigt har gett mig en vecka i deras hus i Spanien som tack för hundpassningen, hur gulligt!? Vet vart jag ska semestra nästa sommar! 


Nähe ska försöka avsluta jobbet så jag kan komma ifrån kontoret idag!

Likes

Comments

​kan inte sluta söka efter earpiercings eller tatoos på pinterest, fler som är sugna och har några bra idéer? Har en tatuering men det är absolut dags för fler men vad?! Så sjukt svårt att bestämma sig!

Likes

Comments

Olivia Burton // Triwa // Marc Jacobs // Marc Jacobs //


Okej så jag har ett världsproblem! Min klocka som jag haft i ungefär 5 år är nu passé! Så ska försöka hitta mig en ny favorit, har hittat dessa ovan men nu kommer jag inte längre, vilken tycker du är snyggast? Skrattade lite åt mig själv när jag satte ihop klockorna, det är ju inte så att man har en utflippad stil direkt, väldigt klassiskt och diskret här haha

Likes

Comments

Hallå fina ni!

Nu är jag på en veckas semester så följ mig på instagram för att hänga med under dagarna! Vi befinner oss resten av veckan på tjärö i Blekinge skärgård med sol och härligheter!

Bloggen står still tills jag är hemma igen ☀️

Likes

Comments

follow me @lifeofmaxi