Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Känns det inte lockande att springa och köpa den där supermysiga Acnetröjan? Som jag förövrigt är besatt av.. Eller att svepa ett lager av Diors Cosmopolite (som jag faktiskt har och älskar) på naglarna? Skulle mer än gärna låta allt ovan pryda mig en höstdag.

Likes

Comments

Vem hade vetat att universitetet skulle innebära hundratals sidor av läsning varje vecka? Numera går mina skolfria dagar ut på att läsa ofattbart mycket om modets historia. Kul? Nja det är inte riktigt my cup of tea, om jag ska vara helt ärlig. Men jag håller tummarna för att de andra momenten ska vara mer av intresse. I och med det här nya kapitlet i mitt liv funderar jag så mycket på hur framtiden kommer att se ut, vilket både är spännande och läskigt. Men only time will tell antar jag. Nej, nu måste jag läsa vidare. Hoppas ni har en fin måndag.

Likes

Comments

Kära vänner. Vad vore väl en amatörblogg utan trista (skitdåliga) mobilbilder? Svaret är: ingen amatörblogg. Men eftersom bloggy är en amatöris så känns det givet med sådana här dåliga (outfit)bilder. För det är ju ändå roligt att se och se tillbaka på sen. Ok ja det var väl det massa pussar på er.

Likes

Comments

Med hösten väntandes precis runt hörnet känner jag ett behov av att carpa de allra sista sommardagarna. Sagt och gjort! Michaela, Milton och jag åkte ut till Häringe Slott och hängde där hela dagen. Härligt som det var, kände man ändå att sensommaren börjar lida mot sitt slut. Men om jag ska vara helt ärlig så känns inte kappor, mysiga material och boots så himla dumt ändå. Och på tal om kappor.. Jag har gått och köpt mig en riktig raring som ni ska få se (inom sin tid). Pussdå!

Likes

Comments

Medan jag och bloggy varit iväg på ett sommarlov - och inte uppdaterat - har ni, mina mest hängivna och trogna läsare, kikat in här och, till er besvikelse funnit bloggy tom och tråkig. Men frukta inte mina kära! Vi är tillbaka från ledigheten och redo att rapportera om massvis med skoj. Tills vidare får ni nöja er med några snaps från de senaste dagarna. Puss då!

Likes

Comments

Mitt i en tråkig jobbvecka kan man behöva påminna sig själv om att livet faktiskt är rätt bra ibland trots allt. Låt oss därför gå tillbaka någon vecka. Till Midsommar närmare bestämt. Midsommar spenderades likt förra på Eknö. Detta år med "Spanien-gänget". Helgen bjöd på en hel del skratt och nya roliga minnen. En riktig panghelg var det. Tack livet för den fina helgen. Nu är det jobb som gäller en vecka till sen är det bannemig SEMESTER för hela slanten. Ja det var väl det jag ville kika in och säga. Haj!

Likes

Comments

Trodde att det var sommar när jag tog på mig kjol. Men (!) under lunch på Strandbryggan (den blåsigaste platsen i Stockholm typ) och lite strosande i stan var jag iskall. Kan det inte komma lite mer värme nu snääällaaa.

Likes

Comments