Jag välkomnar mig själv tillbaka till nouw, hehe! Det har gått ett tag sen sist men jag tycker inte om att pressa fram någonting. Det ska komma spontant. Om jag känner för att skriva så kommer jag att skriva automatiskt och känner jag inte för det så gör jag det inte. Iallafall... Jag har skaffat en profil på plick där man kan köpa och sälja kläder som man inte använder till bra priser. Jag tycker det är en riktigt bra app då man slipper ha massa kläder som någon annan skulle uppskatta mer än en själv. Så kolla in min profil, länk finns nedanför.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Jag har varit på bio två gånger senaste veckorna och verkligen tyckt om båda filmerna. Först såg jag Lion som handlar om en pojke som vid 5 års ålder kommer bort från sin bror som har tagit med honom till Calcutta, jättelångt hemifrån. Han hittar inte hem utan blir så småningom adopterad av en australiensk familj. 25 år senare bestämmer han sig för att hitta sin familj igen... Det är en av de finaste filmerna jag någonsin sett. Det är även en sann historia vilket gjorde det riktigt svårt att hålla borta tårarna.

Den andra filmen var J.K Rowlings Fantastiska vidunder och var man hittar dem. Den hade en riktig Harry Potter-känsla och kopplade samman med HP flera gånger. Brittiska författaren Newt åker till New York med en väska full av så kallade vidunder som ställer till med en del. Det är 70 år innan Harry Potter läser hans bok. Det var en mysig, spännande och riktigt påhittig film som jag verkligen rekommenderar om ni gillar HP.

Här har ni trailers till båda filmerna.

Likes

Comments

Klockan är nästan 12 och jag och Thelma har varit på olika äventyr i Radiohuset. Det första vi fick göra var att gå och hjälpa flera som kom och anmälde datorskärmar som inte fungerade. Ett fall var på Trafikredaktionen där de sänder ut radio angående trafiken i Sverige. Trafiken var tydligen rätt lugn idag. :-) Vi löste iallafall problemen och efter det hade vi en timmes möte angående mitt och Thelmas nästa uppdrag som vi ska jobba med under januari och februari. Vi har alltså fått förlängt och det är jag glad för, för annars skulle vi ha slutat på SR idag! Nu kom vi precis tillbaka från studion där Ekot sänds ifrån för att en dator var knäpp. Det löste vi också och nu sitter vi i vårat rum och ska äta lunch. Vi är bästa teamet, jag och Thelma! Jag har fortfarande inte sett filmen och jag lovade att göra det innan jag slutade, men jag har iallafall två månader på mig.

Paniiik på körkortet. Har ju uppkörning om inte alltför lång tid så om jag är stressad så vet ni varför. Har nån tips så snälla give it to me behöver all support jag kan få! Nää, har inte tänkt på det på hela dagen så nu fick jag hela dagens skräck på en och samma gång som en stor klump i magen. Usch!! Varför stressar man upp så mycket egentligen? Man har ju flera chanser på sig...

Likes

Comments

Usch får panik på all rea idag pga black friday. Fy jag hatar när man blir taggad på att köpa saker som man inte ens visste fanns. Saker man verkligen inte ens behöver. Jag har iallafall köpt en mobil på superrea och köpte klänningar på Nelly för sjuka priser. Det är iallafall saker jag vet att jag kommer att behöva/använda så jag har inte så stor ångest över det. Men jag är en riktig impulsköpare ibland. Köper onödiga saker som jag sedan aldrig får användning av. Vi får se hur mycket av lönen som är kvar när dagen är slut... Så smart att ha löning dagen innan kaosrean!

Likes

Comments

Just nu är vi i lägenheten och har precis ätit aisiatisk hämtmat från en restaurang runt hörnet. Vi har mysbelysning och hänger i soffan som också är min och Idas säng. Vår lägenhet är så otroligt mysig! Vi bor i Oberkampf vilket är lite utanför alla turistfällor. Vi har sovit här 2 nätter och har 1 kvar tills vi åker hem, eller jag Nisse och Ida åker hem. Julie stannar ju kvar och är au pair. Jag har aldrig varit i Paris förut och jag har inte hunnit se mer än en bråkdel av staden, men jag gillar den redan. Vi har bland annat sett Eiffeltornet glittra på kvällen, ätit nybakade baugetter och gått på julmarknad. Vi har det riktigt bra helt enkelt. Jag kommer helt klart att komma tillbaka hit. Ha de!

Likes

Comments

Hejhej,

jag kom precis in från att ha varit i fältöversten på lunch. Jag drog en Espresso House som vanligt och gick förbi Ida som jobbar på Thelins. Vi två och Nisse ska ju till Paris nu på fredag, alltså om endast två dagar! Det ska bli så kul att få se hur Julie har det och att hänga alla tillsammans. Det är bara jag av oss som inte har varit i Paris innan, så jag ser fram emot en guidad tur av de som kan staden. Gå runt på mysiga gator och sätta sig på ett gosigt café och ta en croissant. DRÖM! Jag är på shoppinghumör också så det passar bra. Jag vet faktiskt inte vad jag ska förvänta mig riktigt, så jag tar det som det kommer! Nä nu ska jag dricka upp min caramelsojalatte som har blivit kall.

Which one is hotter?

Likes

Comments

Det är fredag, igen! Jag såg en hel säsong av den norska serien SKAM igår kväll, så himla lätt att fastna när avsnitten bara är 20 minuter långa. Det är en serie som man lätt kan relatera till också, i och med att den är ganska "verklig". Min favoritperson hittills är Noora, som alltid säger som hon tycker och vågar stå upp för sina vänner. Hon har även riktigt bra stil, typ min stil, hehe! Hon har dock lite mer färger än jag som ofta kör på svart-vitt. Hon har också frisyren jag länge har tänkt skaffa. Coincidence? I think not.
Jag kollar på NRK, så det är norska med norsk text vilket är fett kul! Vissa ord är helt omöjliga, men man kommer in i det snabbt. Har någon av er har sett serien?

När jag har börjat se någonting vill jag se allt på en gång. Antingen är det allt eller inget. Jag vet inte varför det är så, men jag är likadan när det gället godis. Jag köper någonting och direkt när jag kommit ut ur affären har jag käkat upp det. RIP

Jag så hungrig att om jag väntar 10 minuter till så kommer jag komma till det stadie att hungern försvinner. Nä nu blir det lurre.

Likes

Comments

Idag vaknade jag i hopp om att USA skulle få se sin första kvinnliga president vilket skulle visa att kampen för jämställdhet faktiskt når framgång. Istället möts jag av att en man, som inte bara är sexist utan även främlingsfientlig samt anti-HBTQIA, kommer att ta över efter Obama. Hur kan 60 miljoner (Läs: M I L J O N E R) personer stötta en person som uttrycker sig på detta sätt? Detta är så sorgligt att jag inte vet vad jag ska skriva. Fyfan jag vill bara krypa under täcket, vakna upp och inse att allt bara var en mardröm. Jag trodde aldrig att någon som skriver sexuella trakasserier öppet på sociala medier skulle kunna väljas till en av världens mäktigaste personer. Usch, jag vill inte ens kalla honom president. 

l


Likes

Comments

Jag har inte varit så här taggad på snö och jul sedan jag var liten. Det är bara så fint och mysigt! Förra julen var konstig, för den kom utan förvarning. Jag vet ju att julen alltid kommer, men jag hade liksom ingen julkänsla. Därför är jag så glad att jag redan nu ser fram emot mysig inredning med massor med familjemys. Jag hade feber på julafton förra året vilket inte var drömmigt. Vad är det med vinter och sjukdomar? Här är en bild från julafton 2015, när jag precis hade klippt min egen lugg. Jag ska sluta försöka klippa mig själv, jag blir alltid missnöjd haha!

Likes

Comments

Jag är i ett riktigt "saknar sommaren-mode" och speciellt nu när det är både kallt och mörkt. Hösten har ju också sin charm, men när jag tänker tillbaka på studentdagen och dagen då jag och Nisse hade mottagning tillsammans vill jag bara spola tillbaka tiden och uppleva allt en gång till. Mottagningen var en riktigt bra dag eftersom att så många jag tycker om var där, och tog sig tid att umgås med mig och Nisse. Här är en liten rewind till den dagen.

... Jag vaknar upp morgonen efter slutskivan och känner av huvudvärken, men vem gör inte det dagen efter studenten? Jag ser att hela familjen redan har börjat att fixa inför mottagningen som ska börja klockan fyra. De står i köket, i partytälten och bär stolar och bord över gräsmattan. Jag går ut på balkongen och möts av solen som välkomnar mig på ett sådant sätt som en bara känner en varm sommardag. Sedan går jag och blåser upp gula och blå ballonger som ska sättas upp i tälten. Tiden går fort och släktingar börjar trilla in en efter en. Snart börjar även vänner komma och jag är omringad av personer jag gillar mest av allt. Jag är riktigt lycklig. Det är så fint att alla är här för mig och Nisse, till och med de som också tog studenten igår. Jag håller inte räkningen på alla flaskor bubbel jag öppnar utan jag serverar på och de verkar aldrig ta slut. Tänker inte så mycket, utan jag lever i nuet på ett sätt jag inte gjort tidigare. Dag blir till natt och det blir sent, men folk stannar kvar. Jag sitter och ler, medan jag tänker "Detta ögonblick ska jag minnas".


Likes

Comments