Det finaste i inredningsvärlden just nu är glasväggar med svarta ramar. Jag älskar den industriella känslan de ger. Man ser dem överallt men jag tröttnar inte, och jag drömmer om kunna skilja av en bit av min nya etta med just en sådan vägg.


Bilder från Pinterest

Jag skickade en förfrågan för att få en uppfattning om vad det skulle kosta att sätta upp en vägg i min nya lägenhet. 5 kvms vägg skulle kosta ca 50 000 kr inkl måttagning och uppsättning. Jag vill ju gärna renovera badrum och måste köpa i princip alla möbler, så det kanske inte blir första prioritet tyvärr, men drömma kan man ju.

Dock har jag tänkt att jag ska bli lite pysslig av mig och göra en del saker själv. Många DIY är så fina och ser riktigt proffsiga ut. Efter att ha sett en bild från en barndomsväns lägenhet fick jag ett sug att testa att göra en sådan här vägg själv (utan glas). Hon hade använt tanken med glasväggarna ovan men endast satt in ramarna, då hon tänkte att det blir för varmt med glaset, good point, man vill inte sova i ett växthus.


 (adlink

Något liknade sådant här ska jag nog försöka snickra ihop, fast med större rutor. Det blir nog en bra rumsavskiljare tror jag

Likes

Comments

Hej!

Jag är en 24-årig tjej bosatt i Stockholm igen efter 4 år borta på annat håll. Mitt livsäventyr började när jag lämnade allt och alla här hemma och begav mig till andra sidan jorden för att backpacka i ett år. Resan fortsatte i Uppsala där jag utbildade mig till ekonom, men resesuget var fortfarande stort, så jag begav mig ut en gång till. Denna gång på utbyte men jag hann även med 2 månaders backpacking innan det var dags för sista terminen i Uppsala. Nu har jag fast jobb i Stockholm och precis köpt min första lägenhet där jag flyttar in efter sommaren. Ett av mina favoritintressen är inredning så jag kan knappt vänta med att äntligen få inreda en egen lägenhet.

Jag är helt ny på bloggfronten, men jag sitter på en hel massa resetips och vill samtidigt ha ett forum för att uttrycka min planeringsresa till min lägenhet, och senare även utvecklingen av denna. Jag tänker att en blogg är utmärkt för att få dela med mig. Jag hoppas att det finns några som vill följa min livsresa med en salig blandning av inredning och vardagsliv, men även tillbakablickar på häftiga resor jag har gjort.

Välkomna!

Likes

Comments