Header

Som ni kanske har sett ändrade jag designen på bloggen lite igår. Har nog haft förra headern sedan 2015, så kände väl att det behövdes lite uppdatering.
Vad tycker ni? Gillar ni den gamla eller nya bättre? #design

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Livet är nu. Inte sen, utan nu. Så vad är det jag håller på med? Väntar jag på bättre tider? Vad får jag ut av allt detta? Vad har jag egentligen gjort de här åren? Och vad har de gett mig?
Vad är jag egentligen rädd för? Eller rättare sagt, varför fortsätter jag så här?

För i helvete Alice, lev för fan!

Likes

Comments

God kväll!!
Har haft en full dag med både marmeladkokning, matte och fysik, möte med min rektor, tandläkare, sushi och en kort liten tur till väla centrum för inhandling av några småsaker. Är just nu helt slut - likt Alvin på bilden.
Försökte överföra bilder från kameran till datorn och har hållit på en hel timme med det nu, men det funkar inte och det verkar som jag inte riktigt har rätt sladd. På min förra dator har jag en kortläsare så man bara kunde sticka in minnekortet direkt i datorn, vilket var så smidigt, men den på den nya macbooken har de ändrat allt och gjort allt mer kostsamt och jobbigt. Sedan skulle jag även plugga körkortsteori men elevcentralen, vilket är sidan där alla frågor och test finns, funkade inte heller ikväll så det fick jag skippa det också. Inte mycket som går som man vill helt enkelt.

Imorgon händer dock något jag väntat länge på och det är ett läkarbesök med en bra magdoktor i Eslöv. Jag lider ju av IBS och har extrema magsmärtor, går i princip på magmedcin varje dag, vilket gör det svårt att fungera i vardagen. Så jag hoppas verkligen vi kommer fram till något imorgon. Annars är jag ledig hela förmiddagen eftersom jag missar spanskan och matten, så får min första lugna förmiddag sen förra veckan vilket ska bli skönt.
Orkar inte försöka fixa mer med kameran eller något annat ikväll så jag tror jag lägger mig och kollar på Game of Thrones om ett tag. Bara några avsnitt innan jag är up to date med det senaste avsnittet - trodde någon någonsin detta om mig? Att jag om någon skulle kunna diskutera Game of Thrones med andra? Haha inte jag iaf.

Likes

Comments

I fredags var jag och mamma och kollade på utställningarna som var på Dunkers. De som var pågående just nu var Erik Johanssons "Bending Reality" och en glasutställning. Båda var faktiskt väldigt bra. Och jag gick för övrigt in gratis för jag ljög och sa att jag var 18... the perks of looking young haha.

Tydligen gjorde han sina bilder genom att retuschera ihop flera bilder till en och samma med en surrealistisk tappning.

Efter vi hade kollat klart på den mötte vi upp min bror och hans flickvän som hälsade på en snabbis från Malmö då de skulle hämta en säng för min brors flickvän har nyss fått en studentlägenhet... PRECIS bredvid min bror hahah!

Så vi satte oss och fikade lite på en chokladbutik innan vi stack hem. Resterande timmar var väldigt dåliga och jag förstörde nog hela kvällen pga inget gick som planerat, men det blev bra sen mot kvällen och det är det enda som spelar roll i slutändan.

Likes

Comments

Redan vid 9 imorse stod jag och mamma och lastade upp massa saker som vi skulle sälja på en loppis idag. Så från 9-14 stod vi med våra kompisar och massa andra och försökte få saker sålda. Gick det bra? Nope inte alls.
Det var faktiskt inte så mycket folk och människor var så otroligt snåla att vi knappt fick något sålt trots att det såldes för kanske 10- 20 spänn. Men det var fint väder och jag antar att folk sökte sig till den mer välkända loppisen som var ute i en park. Mamma la dock ner så mycket arbete igår när jag satt barnvakt och samlade ihop saker och packade bilen, så hon var helt slut och väldigt besviken eller arg över hur mkt saker vi fick med oss hem igen. Vi ville ju bara bli av med det!
Tror vi tjänade runt 400 vilket knappt är något med tanke på vad vi sålde och att själva platsen kostade 150.
Tror inte hösten är en period för loppisar och tror inte heller vi kommer sälja på en loppis på ett låångt tag. Nu blir det så att vi skänker sakerna istället
Ska upp tidigt för en körlektion 08:05 imorgon med en ny körlärare. Får se hur det blir med det...
Hoppas ni har haft en fin helg!

Likes

Comments

Haft en fin dag i malmö med Mira och sitter just nu de sista minuterna innan föräldrarna kommer hem till de barnen jag passar och kollar på film. De har satt upp tejp på dörren för att skrämma dem så de sitter spända här haha.

Likes

Comments

Något ni säkert inte kunnat missa är att det är kanelbullens dag idag!
Men något ni kanske inte visste och som har kommit i glömskan är att det först och främst är djurens dag.
Så vad passar inte bättre med att fira djuren med veganska kanelbullar? Om ett tag ska jag stå tillsammans med Djurens rätt och dela ut massa gratis kanelbullar till människor så långt lagret räcker! Sprida lite glädje mitt i vardagen helt enkelt med en god bulle.

Så som jag skrev i måndags så stod jag och bakade i FLERA timmar och fick ihop 50, halvfula och troligen inte särskilt goda bullar (då jag överarbetade degen tror jag), som dock inte ska delas ut nu på morgonen men ska ätas sedan lite senare ikväll på en föreläsning Djurens rätt även håller då en grisbonde ska berätta om hans historia hur/varför han blev vegan och även lite om veganskt lantbruk. Så de som inte har turen att få en kanelbulle på morgonen kommer ha (o)turen att få en kanelbulle om de dyker upp på föreläsningen istället.
Så det kommer bli en hektiskt, men förhoppningsvis mycket rolig, dag.
Nästa på schemat: körlektion!
Glad kanelbullens och djurens dag!

Likes

Comments

Morgonen fick en annan vändning än vad som var planerat.
Jag och pappa skulle till äs-enheten för att ha ett "riktigt" uppstartarmöte klockan 10. Anledningen till detta är för att det är ett nybildat team och det är inte förrän nu i höst allt skulle vara klart. Så det jag hade när jag fick tid första gången i sommar var lite som ett "akutmöte" eftersom jag var tvungen att ha någon kontakt efter jag skrev ut mig från psykatrin.
Det blev dock inte av idag eftersom hela familjen har haft någon släng av magsjuka vilket dock alla är friska ifrån. De ville dock inte riskera det, speciellt inte när det är andra patienter där.
Så från att ha planerat att vara där från 10 tills jag skulle börja skolan sket sig och det var helt onödigt att jag avbokade min körlektion jag skulle ha idag. Hatar verkligen när det inte blir som man planerat, men det är väl något jag måste arbeta på. Istället gick jag runt här hemma och visste inte vad jag skulle göra tills jag gick ut i det fina vädret och gjorde lite körteori. Nu har jag precis käkat snabbt och måste skynda mig asmycket till bussen ner till skolan!

Hoppas ni får en fin tisdag!

Likes

Comments

Dagens middag intogs idag på Drottninggatan 35, ett ställe pappa har velat ta mig till rätt länge men det har helt enkelt inte blivit av förrän idag.

Vädret har varit otroligt kast idag och det har ösregnat som in i bomben, det var inte kul att ta sig till skolan imorse (på min lediga dag dessutom - men snackade lite med biologiläraren) och gå ute i regnet. Dock sprack det upp mot sen eftermiddagen så jag och pappa cyklade ner. Jag var dock så otroligt trött för jag har inte riktigt haft en stilla minut idag. Plugg och bakning som tog EVIGHETER. Ja verkligen flera timmar. Mer om det på onsdag.

Jag bad iaf om de kunde göra något veganskt till mig och de fixade ihop någon asiatisk inspirerad rätt, gott men inget för en med IBS mage - ett berg av tempura friterad lök hahaha.

Hade faktiskt en riktigt fin kväll med pappa, en av de bästa jag haft på så länge. Kändes som gamla tider och han kändes väldigt delaktig i konversationerna vilket han kan vara rätt dålig på.
Nu ska jag göra ett stort kvällsmål (blev inte särskilt mätt av middagen tbh) och sen blir det lite Game of Thrones innan jag släcker för dagen.
Hoppas ni har haft en fin start på veckan xx

Likes

Comments

Vet ni något jag hatar?
Fysik.
Ja fysik.
Inte själva existensen eller kunskapen om fysik, men just fysik 1. Fysik 1 som man läser 3 terminer och man egentligen inte kommer behöva om man inte ska läsa fysik 2. Fysik 1 som man aldrig kommer behöva i vardagen eller det verkliga livet.
Men ändå sitte jag och försöker plugga in denna hemska kurs med noll motivation och noll koncentration. Har jag lärt mig något mer efter ha suttit här i flera timmar?
Här är iaf svaret lätt tillskillnad från fysiksvaren - NEJ.

Likes

Comments