View tracker

Usch, det gör ont i hela mitt hjärta.

Jag sitter och svarar på mejl om intressenter på Ronny, han ligger ju ute på annons nu. Jag har efter mycket om och men bestämt mig för att sälja honom. Det går inte att ha kvar honom bara för att jag tycker om honom så mycket som jag gör. Det kostar en massa pengar och det tar en massa tid som jag inte har, en massa tid som han förtjänar. Han förtjänar någon som rider honom 5-6ggr i veckan, som skämmer bort honom med all sin lediga tid . Och jag önskar verkligen att jag kunde göra det , för alla vet hur mycket jag avgudar den där hästen, jag skulle göra allt för den där hästen. Men det är inte rätt tid att äga en häst just nu.

😢Annonsen hittar ni här.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Helgen i Oslo var helt magisk, HÅKAN var helt magisk! Det ända jag hade att klaga på var att konserten var för kort, tre timmar gick på tok för fort och jag saknade låtar som "försent för Edenwise " , " en vän med en bil" , " för en lång lång tid " och " Birnner in the shit" . Men Om jag fick bestämma skulle han sjunga ALLA sina låtar, och det går ju inte.

Men det är en mäktig känsla när hela folkhavet sitter och sjunger med till hans vackra texter!

https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/15343654_334100123625349_4843761071573434368_n.mp4

Likes

Comments

View tracker

Idag är dagen kommen , idag ska vi se Håkan! 😍

Gårdagens roadtrip gick bra , Mathilda var så himla duktig och körde hela vägen själv .
Väl framme på hotellet myste vi lite i realxen innan vi piffade till oss för att käka middag ute.
Marcus, min svåger, som följde med har bott i Oslo tidigare , så han och hans vänner visade oss ett mysigt hak .

Nu har vi intagit en stadig frukost för att snart bege oss ut och utforska Oslo .

Och ikväll smäller det ÄNTLIGEN !

Likes

Comments

Snart är dagen med stort D här!

Väskan är packad och snart kommer Jenny hit för en sleepover. Imorgon styr jag och benknäckargänget kosan mot Oslo för att på lördag ÄNTLIGEN se Håkan . Jag har så sjukt höga förväntningar på hela helgen.

Håkans musik har spelats varm hela veckan, på väg till jobbet - på jobbet - hem från jobbet och hemma.

Likes

Comments

Jag kan inte riktigt fatta det, att om mindre än en vecka så är jag i Oslo och ska äntligen få se Håkan Hellström . Jag är så fruktansvärt peppad!!

Har tyvärr inte biljetter till någon av konserterna i sommar, men hoppas verkligen på att kunna få tag i det och gå igen.

Annars flyter veckan på i samma gamla mönster. Just nu har jag tvättstugan och medans maskinerna rullar tänkte jag passa på att dra iväg och simma några längder med Johan. Välbehövligt för jag är så sjukt dålig på att använda det där jävla gymkortet.

Vilket är ert bästa Håkan citat ?

Likes

Comments

Vilken GULD HELG! Detta var precis vad jag behövde efter en riktig skitvecka.

I fredags var jag och bowlade med Karro, Jesper och Danne. Jag förlorade.. Sen gick vi till puben och tog ett par öl och bara umgicks och myste.

Igår hann jag avverka några timmar i stallet innan jag träffade mina goa brudar för en riktig myskväll. Ronny gick som en klocka igår, jag longerade eftersom att han har varit mer vild än tam de gånger jag ridit . Och målet var väl egentligen bara att ha en lugn, avslappnad och lyhörd häst på andra sidan snöret, och det fick jag!

Idag kommer min lilla favorit unge hit medan hans föräldrar är ute och shoppar.

Detta är balsam för själen!

Likes

Comments

Idag är en sån dag när det känns som att allt går baklänges och helt åt helvete. Men då kan ju faktiskt bara morgondagen bli bättre ?

Ronny som för ovanlighetens skull behållit sina skor på ovanligt länge hörde att matte kommer och rider i helgen så han såg till att dra av ena. BRAA!

Fyfan så less jag blir, inte haft möjlighet att rida på fleeera veckor och så när man väl kan så sliter han av skon.


Igår var tjejerna här och pratade lite om kommande resa till Oslo. Kan inte fatta att NÄSTA HELG är det HÅKAN HELLSTRÖM !! Så sjukt peppad!

Olle fick känna på bebismage

Likes

Comments

Jag veeeet att jag inte skrivit här på länge, och anledningarna är många.

Främsta anledningen är att jag håller på för fullt med körkortet som ibland känns helt hopplöst. När jag väl har tid att sätta mig med de där jävla teoritesterna på datorn så är det ALLTID några få fel från att bli godkänd. Dessutom hatar jag alla personer som vistas utomhus utan reflexer.. Varför? Jo för att jag har tusen miljoner olika saker att försöka få in i min hjärna samtidigt som jag inte vill köra på DIG när jag är ute och vimsar i trafiken.

Jag har så sjuuukt dåligt tålamod och helst av allt skulle jag vilja få mitt körkort ( eller ja ett diplom hade räckt ) över en tredagarskurs där man får lära sig vad dragläget är och sen få hem en broschyr med vägskyltarna som man kan ha i handskfacket när man är ute och åker. Smidigt !

Nej men jag kämpar på!

Sjukt tacksam över att jag har mina duktiga systrar och mamma som hjälper mig med Ronny, nu när min tid inte alls räcker till. Hade inte haft möjlighet att ha honom om det inte vore för dom!

Likes

Comments

Ett ämne som varit lite på tapeten här på bloggen är ekonomi, och som ni vet fick jag onödigt dyra veterinärkostnader för Ronny när försäkringsbolaget inte ville hjälpa till och betala sin del av fakturorna. Det är en jävligt pissig situation att hamna i, när fakturorna är högre än lönen som kommer in på kontot.

Det är lite tabubelagt att prata öppet om sin ekonomi, vare sig det är om man har det gott ställt eller om man varje månad har en väldigt knaper budget.

Många har inte nära och kära att låna pengar av när det krisar och andra skäms över att fråga. Man känner sig liksom lite som tiggarna utanför Ica när man kommer och ber om pengar. Jag personligen hatar att vara skyldig folk pengar, det spelar ingen roll om de bara är 20kr kompisen lagt ut till dagen därpå.

Men hur bär man sig då åt om man lever på en ganska knaper budget, är dålig på att spara och så kommer de där oförutsedda utgifterna som inte kan vänta tills lönen kommer ? Barnen behöver en ny vinterjacka, bilen går sönder eller katten blir sjuk ?

Det finns faktiskt låneinstitut som vid första lånetillfället kan låna ut mindre summor pengar helt kostnadsfritt tills lönen kommit vilket för många kan vara den stora räddningen för att ens ha mat på bordet sista veckan.

Med detta sagt vill jag bara peppa er till att spara pengar varje månad, våga prata om er ekonomi men om det skiter sig så finns det lösningar. Ingen ska behöva gå och må dåligt över sin ekonomiska situation .

Likes

Comments

Skäms över hur dålig jag varit på att uppdatera här, det har hänt sååå mycket sen sist.

Ronny är hemma från sin vistelse hos Horseworks och känns hittills fin och fräsch. Håller tummarna för att de ska hålla sig så också!

Jag har efter lite funderingar även gått i tankarna om att låna ut honom på foder, mest pga den ekonomiska biten. Dessa veterinärkostnader som försäkringsbolaget vägrade att hjälpa till med har kostat mig MYCKET pengar. MEN han är min ögonsten och det är ett svårt beslut att ta.. så vi får se.

Ett inlägg, lite relaterat till detta kommer i veckan..

Jag måste även berätta att jag har fått en fast tjänst på riksbyggen där jag endast hade ett års vikariat innan, vilket känns riktigt skönt!Likes

Comments