View tracker

Kollade precis på debatten mellan Sylve Söderstrand och journalisten Jacob Hård som visades på SVT tidigare i veckan, och det var nästan så man ville ta fram skämskudden faktiskt. Alltså det är PINSAMT att det alltid blir ett sånt JÄVLA LIV på folk så fort ridsporten råkar ta lite plats i TVrutan. HERREGUD!

Skulle inte ridning vara någon sport? Finner inga ord.

Och alla som påstår sig att "man bara sitter där " är varmt välkomna och lämna sina kontaktuppgifter så ska jag ordna så att ni får följa med mig ut på en ridtur.

För er som inte sett debatten så hittar ni den här :

http://www.svtplay.se/video/11934670/opinion-live/opinion-live-sasong-2-19-jan-22-00

Likes

Comments

Ibland kan det verkligen kännas som att man bara står och stampar på en och samma fläck, det händer liksom inget i livet. Man kommer ingenstans. Brukar ni också känna så ?

Jag är alltid så sjukt ivrig på saker, antingen ska de hända nu, eller allra helt igår, annars kan det vara. Jag går oftast in liiite för hårt för saker, men tröttnar lika snabbt igen.

Tänk er att ni ska måla om ert hus. Då finns det tre typer av personer, en som ringer målarfirman direkt, en som bestämmer sig för att måla själv och faktiskt får det gjort, och sen finns det jag, som målar ena kortsidan av huset, inser sen hur fruktansvärt tråkigt och jobbigt det faktiskt var och ringer efter målarfirman.

Okej, det var egentligen inte det jag ville få sagt. Utan jag vill egentligen bara påminna er om vart ni startade, för sen när man väl kollar tillbaka på saker och ting så inser man att man faktiskt har kommit en bra bit på vägen.

Sätt delmål för att nå era drömmar istället för att sitta och vänta på att dem ska slå in av sig själva, för det gör dem garanterat inte.

När jag gick min utbildning till verksamhetsledare så gjorde vi så. Vi satte upp delmål tio år framåt och det gjorde faktiskt att drömmen, som i mitt fall är att driva eget, kändes lite mer realistisk .

Så istället för att måla hela huset på en gång, ta en sida i taget!

Bästa sättet att förutspå framtiden är att skapa den!

Likes

Comments

Vad som skulle bli en fullspäckad helg blev istället en relativt lugn en.

Fredagskvällen spenderades med Ullis, min kollega som nu slutat. Vi "firade" vår break up med middag på tres tapas. Trevligt och gott !

Ställde in mina planer om att åka till storstaden på lördagen då jag planerat in en spekulant på Ronny söndag fm. Men lördag kväll får jag sms om att de som var intresserade bestämt sig för att köpa en annan häst.. Asså gör man så ? Kvällen innan ?!

Sjukt irriterande när jag även sagt ifrån till en annan spekulant som ville komma och kolla söndag.. Jag säger då det - HÄSTMÄNNISKOR! - så knepiga.

Likes

Comments

Inne på sista jobbveckan tillsammans med min härliga kollega, hon ska sluta och ge sig iväg på nya äventyr. Och det suger! Vi har så himla kul ihop och det är svårt att hitta personer som man klickar så bra med. Ni vet såna som kan få en att skratta tills tårarna rinner och magen gör ont.

Efter jobbet tog vi en catch up - fika tillsammans med en gammal kollega. Vilket va trevligt! De har ju börjat med semlor nu och jag är totalt tokig i hellmans-semlorna. Asså här snackar vi cravings !!

Nu borde jag egentligen typ diska, plugga körkortsteori eller typ träna. Men här sitter jag. Träligt!

Likes

Comments

Sådär ja!

Känner att jag startade 2017 med en helt ny energi - Saker och ting blir vad man gör dem till !

Firade in det nya året i Katrineholmsskogarna tillsammans med Sanna och hennes lilla familj. God mat, trevligt sällskap och spel. Precis så som jag ville ha det i år.

Har varit och provjobbat för ett extrajobb, för att kunna spara mer pengar, lära mig nya saker och utvecklas som person. Men har en tendens att alltid ta på mig FÖR mycket och vilja göra FÖR MYCKET för mitt eget bästa.

Just nu kämpar jag järnet för att ta körkortet, samtidigt som jag håller på o sälja hästen och däremellan försöker ha någorlunda socialt liv. - Men det är väl lite så jag gillar att ha det också - alltid ett fullspäckat schema. Och det funkar ju ganska bra, så länge man inte har någon partner eller sambo att ta hänsyn till .Baby Shower

I helgen hade vi baby shower för bästa Mathilda, alltså, jag kan inte fatta hur fort det gått. Snart är den lille filuren här, och tant Josse längtar sååå mycket efter bebis spyor och bajsblöjor!

Likes

Comments

View tracker

Snart är detta året slut och 2017 står och väntar runt hörnet.. Och hur ska man summera det gångna året då ?

Jag gick in i 2016 med en sååå hög motivation, " det skulle bli mitt genombrottsår " . Jag började mitt nya jobb där jag jobbade heltid SAMTIDIGT som jag pluggade mina heltids studier på distans. Jag tog examen med bra betyg och en färdig affärsplan för min framtida dröm - att bli egen företagare.

Jag flyttade från min lilla koja i Stenkulla till en stor 2:a i Isaksdahl. Bytte jobb ännu en gång. Fick lära känna nya, helt fantastiska människor och fick vänner för livet.

Trotts att jag inte fick någon semester så blev det en bra sommar. Midsommarhelgen på Öland var helt fantastik, Diggiloo konserten, festdagarna och alla fina varma sommardagar som jag fick spendera med mina fantastiska vänner.

Hösten var desto motigare. För det första fick vi ta farväl av vår älskade trotjänare Extreme, det tog hårt på oss alla. Att Ronny dessutom åkte fram och tillbaka till kliniken gjorde inte att motivationen blev bättre direkt. Det blev en kämpig höst minst sagt!

Utställningen med ridtravarföreningen gav lite plåster på såren, och trotts att Ronny inte var den exteriört vackraste hästen så fick jag mycket beröm för det jobb jag lagt ner på honom. - vilket behövdes!

Och så det kanske bästa som hänt på hela året HÅKAN KONSERTEN, den va grym, och så efterlängtad.


Jag tänker inte ha några höga förväntningar eller löften för 2017, men jag kommer hela tiden att jobba för att bli den bästa versionen av mig själv. Min egen personliga utveckling ska ligga i fokus nu. För någonstans under 2016 så tappade jag bort mig själv lite, och nu ska jag hitta tillbaka igen.


Likes

Comments


Hoppas att ni alla haft en fin jul, hur ni än valt att spendera den. Själv har jag haft det sååå bra!

Julafton spenderades med familjen, litet och enkelt. Men det ger så mycket energi att bara få umgås allihopa en hel dag. Framåt kvällen när julfirandena med familjen började rundas av drog vi ut med vännerna till Rocken. Det har blivit lite av en tradition att fortsätta julafton så. Det är faktiskt rätt mycket folk ute även på julafton.

Juldagen är ju den stora hemvändarkvällen, och även detta blev en lyckad kväll. Alla är ute så man träffar alltid folk som man inte träffat på länge, hemvändare och dem mån både vill och inte vill träffa.

Nu ser vi till att den sista veckan av 2016 blir en minnesvärd en!

Likes

Comments

Uppesittarkväll hos pappsen . Hoppas på en bil 🌟

Likes

Comments

Nu börjar jag äntligen tillfriskna, tack och lov!

Två dagar att bara ligga utslagen på soffan gör att jag snart klättrar på väggarna här hemma - LÅNGTRÅKIGT. Det blev onlingepizza och så var min granne och köpte Ben & Jerry och julmust till mig. - Måste vara därför jag blev frisk så fort.

Och tur var väl det för imorgon vankas det MINI-JUL (typ bästa dagen på hela året) när de närmsta vännerna träffas och äter julmat och byter julklappar. Så mysigt!

Har snart sett klart på båda säsongerna av serien SKAM , sjukt larvig serie om tonårsdrama och kärleksproblem, men jag älskar den ! Borde försöka förflytta mig från soffan och göra något vettigare av kvällen, typ laga mat, ta itu med diskberget eller kanske läsa lite i körkortsboken..

Likes

Comments

Blää, när en efter en gått och blivit sjuka så har jag själv gått runt och skrytigt om mitt fenomenala immunförsvar. "Jag blir aldrig sjuk" . Och så kom de äckliga basiliskerna och hälsade på mig! Skit. Har såå mycket planerat denna vecka så jag blir stressad av att bara ligga still .

Lyckades däremot pricka in det ganska bra då Smilla bor hos mig denna veckan, så vi kan mysa hela dagarna. Vet inte om jag nämnt det, men hon bor ju numera hos min mormor. Min mormor blev ensam nyligen och önskade sig då en katt, samtidigt som jag själv är borta ganska mycket och inte riktigt gav Smilla den uppmärksamhet hon förtjänar. Och hon trivs SÅ BRA hos mormor som är hemma hela dagarna. Det kunde inte blivit bättre! Men jag är glad att få låna henne ibland .

För övrigt har jag en spekulant på Ronny i helgen, delade känslor för det. Vill ju innerst inne INTE sälja, men det är ju tyvärr så det kommer bli. Men vi tar en sak i taget, för de kanske inte ens fastnar för honom.

Likes

Comments