Hallå!

Nu är milstolpen för mitt tålamod nått!
Jag fattar verkligen inte hur falsk en människa kan vara, och så uppmärksamhets kåt också för den delen! Men nu tänker jag fan inte ta mer skit från någon mer.
Jag behöver inte falska människor i mitt liv som ändå inte uppskattar det man gör för dem eller ens accepterar mig. All jävla negativ energi som dem gett mig under åren tänker jag suga ut som ett ormgift för att försöka fokusera på att nå mina drömmar och mål. Och trust me jag kommer nå dem.
Jag har dessutom sökt utbildning för att ta första steget att nå en av mina drömmar!
Nästa mål tänker jag ta tag i när jag står stabilt på fötterna igen, vilket jag hoppas på är snart.

OVER AND OUT BITCH!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå.
Jag är så trött på falska personer. Men tyvärr finns dem överallt.
Men hur kan en person kalla sig ens vän när dem gång på gång backstapar en?
Det är nästan som om du duger enbart när ingen annan finns till hands.
Och säger du ifrån är det du som är den hemska och du för all skit.
Önskar ärligt att jag hade en vän jag visste fanns för mig i alla lägen och som inte kastade skit på mig sp fort det inte passade personen i fråga! En vän som faktiskt brydde sig något i alla fall och frågade om man skulle hänga på eftersom personen vet att man inte har så någon annan...
Önskar att man hade vän som man faktiskt kunde ha roligt med och ändå veta att det är okey att bara kunna deppa ihop hos personen och lätta sig hjärta och inte alltid behöva vara den enda som faktiskt ställer upp.

Ni vet det där med att ge och ta... Att slippa vara den som bara ger men aldrig får något tbx.

Men har nu kommit fram till att den personen inte finns... i alla fall har inte jag träffat på den personen...

Likes

Comments

Hallo.
För några år sedan hade min sits idag slitet sönder mig. Men istället för att jag ser allt i "svart" ser jag istället "färg". Detta kan idag inte sänka mig.
Jag tänker fan inte ge upp, mitt liv är inte piss och jag har så mycket mer att ge.
Istället för att bara ge upp och joina ensamheten tänker jag strida mot den och vissa den att jag inte alls tänker falla i dess fälla.
Förhoppningsvis kommer jag möta många människor på min väg som uppskattar mig för den jag är. Jag tänker inte heller någon annan styra över mig och bestämma vad jag ska göra. Jag tänker gå min egna väg.

Visst jag tänker inte neka att vägen jag kommer att välja kanske kommer vara svår och tuff... Men jag tänker kämpa.

Bara för att mina så kallade vänner idag ger mig en massa skit och skyller deras problem på mig, trotts att jag inte kan göra något åt dem. Så tänker jag inte låta dem dra ner mig.
Jag har alltid gjort allt i min makt för att hjälpa mina vänner. Men aldrig fått något tillbaka.
Det är slut på det nu. För en gångs skull i mitt liv tänker jag tänka på mig själv och ingen annan.
Jag tänker ta kontrollen över mitt liv och forma det så som jag vill ha det! Även om det kommer ta tid så vill jag iallafall kunna säga när min tid är ute "Jag gjorde det! Jag levde mitt liv".

Så till mina gamla vänner som uppenbarligen inte vill unna mig en enda stund där jag fokuserar på mig själv eller inte vill ge mig lite av deras tid och deras hjälpande hand... Till er säger jag farväl, vi syns kanske igen på vägen. Då hoppas jag iallafall att ni tänkt till ang livet och kanske ändrat eran syn...


Likes

Comments

Hallå!
Förmodligen vet inte vissa personer hur illa de verkligen gjort en annan människa?!
Jag har i hela mitt liv kämpat mot både det ena och det andra, ska jag vara ärlig vet jag inte vad som ens fått mig att kämpa vidare när man i många lägen bara velat gett upp.
Trotts att det rent utåt kanske ser ut som om jag har allt, så känner jag mig väldigt ensam. Jag har nog aldrig i mitt liv kunnat säga att jag haft en vän jag kunnat lita på till hundra procent...
Böckerna och fantasins värld blev därför väldigt mycket mer lockande än själva verkligheten. Efter allt annat som hänt under mitt liv drog man sig bara djupare ner i det.
Nu när man har en annan människa att tänka till (min son) harjag tvingats ut ur min lilla bubbla och säkra zoon.

Vet inte hur många gånger nu jag fått höra hur egoistisk jag är, blivit stämplad av vissa anledningar utan att någon egentligen vet anledningen till varför jag är där jag är idag...
Men trotts detta ger jag ännu inte upp. Jag behöver inte dessa falska människor i mitt liv som ändå bara trycker ner mig eller inte ger mig chansen att visa vem jag verkligen är!

Idag såg jag ett budskap skriven i en tunnel på väg till bussen efter jobbet som jag verkligen fastnade för! Det gav mig hopp och en pepp under hela dagen.
Jag var bara tvungen att ta ett foto så jag kan se på den bilden när tiden känns tufft. Jag tänker nå mina drömmar! Inte bara för min skull utan även för min sons skull! Jag ska visa alla idioter vem jag är och vad jag egentligen kan!
Det blir inget mer "kurragömma" för mig!

Likes

Comments

Hallå!
Ja de här med att komma ihåg att skriva gick ju inte så jätte bra kanske!

Men idag har jag efter två är träffat min pappa igen och för första gången hans fru.
Det var kul, vi satt på ett café och pratade lite om allt möjligt.
Vi får se vad som händer här näst! En dag i taget helt enkelt!

Thure fick en fin present av dem. Det tackar vi för!

Nu ska man få lilleman att sova och imorgon blir det ev lek med kompisen om vädret tillåter det ✌🏻🤗

Likes

Comments

Hallå!
Sitter just nu och kollar på Vikings med gubben. Lilla Thure sover och jag är helt hundra på att han inte kommer sova normalt under natten, med tanke på att fortfarande sover sen han somnade runt fyra.
Jippi och min semester är slut imorgon och jag ska upp tidigt.
👎🏻🙈

Snart ska jag i alla fall säga hejdå till katterna för att jag och Thure ska hem innan det blir försent...

Chiao

Likes

Comments

Hallo :)

Måste bara säga att jag verkligen inte gillar hur man designar sin blogg numera här. Jag rör ihop allt och hittar inte hälften.
Kanske har jag tur att någon där ute kan hjälpa mig och få min blogg att se lite mer speciell och unik ut. Annars löser vi detta på något annat sätt.

Vem är då jag?
Jo som ni kanske redan sett så heter jag Jinni, och ja det är mitt riktiga namn som står på både mitt pass och leg. Jag är en väldigt spontan och sprallig tjej som har bestämt mig för att en gång för alla ta tag i bloggandet eftersom jag hela tiden hamnar här ändå.
Jag tänkte inte bara skriva här utan också lägga upp lite videos om mitt liv och vad jag gör med min lilla familj.
Men åter till frågan lite mer om vem jag är!
Lättaste sättet att säga vem/hur jag är, är väl att beskriva mig som min familj gör väldigt ofta med ett enkelt ord. Hippie...
Jag vet egentligen inte varför de kallar mig det på rak arm, men kanske stämmer det väl i visa saker.

Vi får se vad mer man kanske kan hitta på att göra här.

Detta var iallafall ett lite snabbt och enkelt inlägg bara för att i alla fall få igång det hela och få ut ett inlägg :)

Ha det bra tills vi hörs igen =)

Likes

Comments