Hej på er! Idag var det sista skoldagen! Äntligen! Nu ska jag ha praktik i 3 veckor på Nyckelby vilket känns as bra även om jag redan kan rutinerna där så kommer det här ändå bli så kul och lärorikt! Efter praktiken så är det dax för sommarlov! Det här kunde inte blivit bättre!
Jag kommer försöka blogga varje dag under min praktik! Just nu känns allt jätte bra hopps att den känslan kommer sitta kvar! Det var allt jag hade att skriva om idag. Puss på er så hörs vi i nästa inlägg!

Bilderna här nedan är från Stockholm resan!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Okej så jag har varit dålig på att uppdatera bloggen men har haft så mycket att göra... men nu sitter jag på bussen påväg till Stockholm med klassen och SN, idag ska vi på studiebesök hos polisen och sen hovstallet så det här kommer bli en intressant dag! Jag kanske borde berätta hur det gick i söndags, det gick as bra kom på 4e plats för att va min första hopptävling så tycker jag ändå att det är en jävligt bra planering! Ganska kul för sen på kvällen så hade jag min vanliga ridlektion och då var det hoppning så jag kan ju säga såhär att jag har träningsverk men det äre värt! Igår alltså tisdag så hade jag mitt sista nationella och det var matte tre delar, blä för matte men ja det kändes bra så hoppas jag fick några rätt på det! Det var allt jag hade att skriva om idag, ha det bra så hörs vi i näst inlägg puss!

Likes

Comments

Hej snart är det äntligen helg Eller ja om ett par timmar. Typ hela min klass är ledig idag förutom jag bara för att jag var duktig och försov mig i lördags så ja jag måste till skolan idag och ha vanlig stalldag vilket är helt okej faktiskt! Kanske slipper drama fören gång skull... just ja jag köpte min outfit som jag ska ha till tubecon, jag ska ha ett par vita byxor en rosa T-shirt och sen en vit blomkrans! Är så taggad nu! Ja va mer ska man skriva så känner jag just nu? Ehm ja förlåt för att det inte har kommit ut inlägg dom dagarna som jag har sagt men det har varit lite mycket nu men nästa vecka blir det som vanligt! Ha det bra så länge nästa inlägg kommer upp på söndag igen och då är det dags... jag ska vara med i en hopptävling på Nyckelby min första hopptävling fyfan vad nervös jag är! Jag har i alla fall en hästskötare så jag slipper stressa upp mig! Men som sagt vi hörs i nästa inlägg puss på er!

Likes

Comments

Hej på er! Jag vet jag skrev inget inlägg igår men jag behövde skriva klart min uppgift för att inte få F-varning, Men nu har jag fixat allt. Idag börjar jag 10:30 och förhoppningsvis slutar vi efter lunch efter som att vi är klara med biologin så har vi inte den i eftermiddag och sen tror jag att vi bara skulle ha en kompletterings lektion så om man är klar med allt så behöver man inte gå på den lektionen heller! Så ganska meningslös dag men ändå skönt! Idag ska vi ha hästidrott jag tog med mig mina saker förutom mina ridbyxor.... asså vafan... men det är som det är nu! Tror jag ska åka in till Linköping idag och shoppa kläder som jag ska ha på mig, på tubecon! Just de jag har börjat leta efter Foderhäst äntligen hoppas på att hitta någon häst snart! Det var allt jag hade att skriva idag! Puss på er så hörs vi i nästa inlägg!

Likes

Comments

Asså fyfan vad taggad jag är på livet nu! Igår boka jag tågbiljett till Stockholm äntligen så den 2a juni blir det Stockholm! Men vad ska jag göra där jo jag ska sova över hos en person tänker inte säga namnet ni får veta det lite längre fram! Men den här personen och jag ska på tubecon och ja lördagen blir lite shopping dag och söndagen åker jag hem igen! Längtar så mycket! Juste jag hade nationella i engelska igår och jag är ganska nöjd kunde skrivit lite mer men vad gör det om hundra år haha nej men vi skulle skriva 250-600ord och jag skrev 339ord så Okej då hel ok. Gårdagens ridlektion var så rolig men så jobbig mest för att ridhuset var som en bastu vet inte om det blir bra Svenska men haha iallafall så var det markarbete och jag hade Ubald en tjurig häst på Vreta haha, men det gick så himla bra i början när vi skulle trava igång så kändes han oren i höger back vilket gjorde mig lite osäker vi testa i andra varvet och han kändes fortfarande oren i höger back, det kändes jätte lustigt jag fråga Synne hur jag skulle göra hon tyckte vi skulle testar en lite galopp för det kan vara så att han har träningsverk eller bara är stel. Så jag fattar en höger galopp han känns lite stel men jag försöker lite till då blev han direkt som vanligt så ja resten utav ridpasset var helt underbart han älskar bommar så han var väldigt mycket framåt, men Som sagt är så nöjd! Efteråt så var han så mysig mot mig liksom den hästen som brukar vara så tjurig mot alla var så mysig mot mig! Så går dagen var jätte bra! Idag blir det orientering efter lunch så tagga not... nej men ja det var väll allt jag hade att skriva om idag haha! Ha det bra så hörs vi i nästa inlägg puss!

Likes

Comments