Header

Hej på er! Okej jag vet det var väldigt länge sen nu som jag bloggade, men jag har haft väldigt mycket att gör i skolan så har inte funnits tid till att blogga.

Men igår var jag på ett jätte roligt möte, detta mötet var om student mössorna jag vet vad ni kanske tänker nu va du går ju bara i tvåan, ja det gör jag men jag har fått möjligheten att få sitta med i studentmösse kometen eller hu man ska säga. Så jag och en till kommer få gå på möten som kommer handla om hur utprovningen utav studentmössorna kommer att gå till men även massa andra saker inom detta område.

Men igår va första mötet där vi fick massa info och historia om självaste företaget som heter C.L Seifert. Sedan fick vi även se alla studentmössorna och massa olika accessoarer som man kommer kunna välja mellan. Det var så intressant och roligt att få se och höra allt. Sedan hade vi tur att få ha en jätte rolig och härligt kontaktperson/säljare och jag vet inte vad jag ska kalla det men ja, hennes namn är Hanna.

Ja det var allt jag hade att skriva om just nu iallafall, det kommer att komma mer inlägg om just det här lite längre fram.

Puss på er så hörs vi i nästa inlägg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Kan vi bara take a moment att jag fyller 18 om lite mer än 3 veckor alltså what! Men med det här så tänkte jag faktiskt skriva en liten önskelista eller vad man nu ska säga. Så nu kör vi då!

1. En iPhone 8 plus

2. En MacBook

3. Ett par bruna stigbyglar från https://www.hooks.se/hast/hastutrustning/stiglader-och-stigbyglar/plaststigbyglar

4. Ridstövlar från Mountain Horse.

5. Tatuering

6. Pengar

Det är så svårt att veta vad man ska önska sig känns som att man redan har allt man vill ha eller hur man ska förklara det. Glöm inte bort att det här är bara saker jag önskar mig så ni behöver inte skriva att jag är bort skämt och bla bla bla. Bara för att jag önskar mig det här så behöver det inte betyda att jag är bort skämd ut det här är som sagt bara saker jag önskar mig så ja.

Likes

Comments

Hej på er! Okej så idag är det lördag och jag är nu hemma i Motala... Jag är lite ledsen över att jag behövde lämna alla underbara människor trivdes så bra på Hovstallet. Förhoppningsvis kommer jag att ha min praktik där igen i vår! Jag ska bara prata med min lärare vilka datum det är så kommer Johanna att boka in mig.

Men Ja går dagen var min sista dag och den var underbar eller ja det har alla dagar varit!

Jag började dagen med att såklart borsta hästarna fram till frukosten. På frukosten bjöd jag alla på tårta och tackade dem för allt de har lärt mig och hur tacksam och glad jag är över att jag fick den här chansen! Efter frukosten så Skulle jag och Lillemor åka ut med Rival och Brunsif så vi åkte ut på Djurgården det är alltid så mysigt och roligt att åka ut med hästarna. Sedan när vi kom tillbaka så skulle vi sela av dem sedan skulle vi hänga in selarna. Efter det så skulle jag köra ut den lilla traktor ish som dom sladdar ridhuset och gården med. efter det så skulle jag sätta upp hagarna och sen släppa ut hästarna. efter lunchen så skulle vi ta in dom igen och då är det dax att ryckta/Borsta dom igen och sen lägga på innetäckena. Min dag slutade vid 13 och då var det dax att säga hejdå till alla det var jätte jobbigt... Sedan gick jag till rummet för att städa och packa i ordning det sista... Ja det var min sista dag på hovstallet. Saknar dom alla redan nu men känns skönt att jag förhoppningsvis ska komma tillbaka i vår igen!

Det var allt jag hade att skriva om idag. Vi hörs i nästa inlägg puss!

Likes

Comments

Hej på er! Herre gu det är bara 1 dag kvar alltså vafan.... tänkte bara skriva ett litet inlägg idag.
Den här dagen såg ut som de andra dagarna har gjort. Jag börja med att borsta och ta ut hästarna till skrittmaskinen och sedan ta in dom igen. Efter frukosten så skulle jag sela Bolton och sedan skulle jag och Lillemor åka ut på Djurgården sedan när vi kom tbx igen så skulle jag putsa selarna. Efter det så var det dax för att bygga hagar och sedan släppa ut hästarna. Efter lunchen så skulle vi ta in hästarna igen och borsta dom! Förlåt för ett sånt kort inlägg men är ganska trött plus jag måste städa rummet efter som att jag åker hem imorgon.

Här nedan kommer lite random bilder haha!

Men ja det var allt jag hade att skriva om idag puss på er så hörs vi imorgon igen!

Likes

Comments

Hej på er! Asså det är bara två dagar kvar av den här resan som jag har fått vara med om liksom två dagar känns som att jag precis kommit hit... Men det går fort när man har roligt eller hur brukar man säga? Det känns ganska jobbigt att behöva lämna det här på fredag skulle gärna stannat två veckor till!

Men Men Den här dagen såg exakt lika dan ut som gårdagen. På morgonen borstade jag hästarna och efter frukosten så åkte jag och Markus ut på Djurgården med Dandy och Hero, när vi kom tillbax igen så skulle jag smörja selarna och sedan hänga dom på sina platser igen. Sedan skulle jag bygga hagar och sedan släppa ut hästarna. Efter lunchen så skulle vi ta in hästarna igen och borsta dom.

Ja det var allt jag hade att skriva om idag men vi hörs imorgon igen puss på er!!!

Likes

Comments