Header

Hej på er! Okej jag vet jag har inte bloggat på ett tag förlåt, men jag har tänkt att ta lite sommarlov från bloggen och bara blogga när det händer något roligt i min vardag eller något stort låter det som en bra idé? Så jag kommer inte ha några bestämda dagar när jag ska blogga utan det kommer mär det kommer! Ja det var allt för mig just nu iallafall ha det bra så ses vi i nästa inlägg! Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Jag tänkte jag skriver om gårdagen och idag i samma inlägg! Så igår fick jag börja kl 13 det var väldigt skönt! Jag började med att skura lite mer på staketet efter det var det dags att ta in hästarna efter det hjälpte jag till att borsta och fixa hästarna åt småbarnen, sedan hjälpte jag till att ta ut några utav hästarna. Idag blev det en ganska lugn dag eller ja morgon jag började med att ha stalltjänst och sen gjorde vi iordning i karantänboxen eller ja mocka och fixa höpåsar. Sedan hjälpte jag Tove med Emmy, sedan fick jag bli barnskötare medans Tove red! Ja men det där var mina två dagar nu är jag ledig i en vecka för att sedan hjälpa till på Dagridlägret! Hoppas ni har en bra dag så hörs vi i nästa inlägg puss!

Likes

Comments

Hej på er! Igår var det en ganska lugn dag jag började med att ha stalltjänst sedan så skulle jag skura staketet. Efter det så hjälpte jag Mia med att borsta hennes häst Pippi. Sen var det dax att ta in hästarna eller ja det var så bra väder så vi tog bara in de hästarna som skulle gå lektion så de andra kunde få va ute i det fina vädret. Sedan så tog vi ut allt som stod i karantänboxen och sedan gjorde iordning den för att Emmy skulle komma hem! Efter det så red jag och Ella ut en sväng. Ja det där var min dag eller ja min gårdag. Puss på er så hörs vi igen i nästa inlägg!

Likes

Comments

Hej på er! Jag var så trött igår kväll så somna typ direkt efter jag hade ätit. Men iallafall igår så hade jag stalltjänst som vanligt, sedan så började vi äntligen med att stätta stolp i nya hagen det var ganska jobbigt men väldigt roligt särskilt när man börjar se framsteg! Sedan så tog jag ner några fler stolpar efter som att de vi hade med oss inte räckte. Sen så pysslade jag om några utav hästarna innan jag skulle åka hem!

Likes

Comments

Hej på er igen! Idag har jag haft stalltjänst på morgonen sedan har jag byggt upp en bana till veckans övning som är working equitation! Sedan har jag burit ned stolpar som vi ska bygga staket av i veckan! Sedan hjälpte jag till med att leda Sunlight medans Mias mamma red, efter det pysslade jag om några utav hästarna i stallet! Det var allt för idag puss!

Likes

Comments