Header

Hej på er! Idag är jag hemma från skolan och är sjuk vilket jag har lite ångest över vill verkligen inte missa något eller komma efter i något ämne. Men jag kan ju inte rå för att jag har blivit sjuk, plus att på något sätt så har jag skadat min handled tror att det var från travkörningen, har haft ont i handleden i mer än en vecka nu och vet inte vad det är för fel påt... Men det var inte det jag skulle prata om haha.

Jag har en fråga till er alla vi eller ja jag ska strata upp ett UF-företag men jag vet inte vad jag ska ha för företag, så jag skulle behöva lite tips på saker jag kan sälja eller jag vet inte hur man ska säga men ja. Man kan även sälja tjänster, men som sagt jag behöver eran hjälp för jag har inga idéer kvar!

Det var allt jag hade att skriva om idag.

puss på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Nu har jag verkligen bestämt mig att jag ska satsa på bloggen. Detta innebär då att jag kommer blogga mer och oftare. Jag ska försöka blogga varje dag, men jag behöver eran hjälp jag har börjat lägga ut blogginläggen vid kl 12.00 är det en bra tid eller skulle det bli bättre med en tidigare eller senare tid i sådant fall vilken tid? Tyvärr så var det allt jag hade att skriva idag hoppas ni har en bra dag! Puss på er!

Likes

Comments

Hej på er! Okej det har varit lite seg uppdatering men skolan kommer i förstahand. Jag har ingen plan på vad jag ska skriva om idag så det här blir ett skriva av sig inlägg haha!
Jag måste börja med att säga att mitt jävla självförtroende suger... Och det märks så tydligt när det kommer till ridning jag kan inte hitta något positivt jag gjorde under passen och när någon säger något bra så måste jag alltid lägga till ¨men .... blev inte jätte bra¨ blir så jävla irriterad på mig själv. Varför måste jag göra såhär? Det var som Mia sa när jag hittar något fel eller gör något fel så trycker jag ner mig ganska rejält vilket leder till att hela lektionen bli förstörd sen blir det ju inte bättre av att jag ger upp så jävla lätt. Jag behöver fan en spark i röven för att inte ge upp. Men jag vet ärligt inte hur jag ska göra för att få bättre självförtroende eller att sluta ge upp så lätt jag behöver fan hjälp med et här och nej jag vill inte gå hos någon jävla terapeut eller psykolog eller kurator är så done med såna... Men en sak som nästan alla som jag har ridit för säger att jag måste börja tänka mindre och bara rida samt börja hitta saker som gick bra under ridning och tänka bort allt som gick fel. Som sagt jag är ganska bra på att överanalysera och tänka för mycket vänta är inte det samma sak eller? Skit samma ni förstår säker vad jag menar. I söndags märkte jag på Mia att hon satte ner foten vilket jag är glad över att hon gjorde för det fick mig att öppna ögonen och se att jag måste sluta trycka ner mig själv för det gör mig bara deprimerad. Jag är så tacksam att få ha Mia som min ridlärare hade det inte varit för henne så hade jag ärligt inte fortsatt med ridningen hon är en av de få som jag kan prata med och känna att hon lyssnar och förstår! Okej från och med idag så ska jag bli bättre på det här! jag vill bli en bättre ryttare men för att bli det så måste jag sluta med att tänka på onödiga saker som att det och det gick så dåligt, istället tänka på det som gick bra även om passet kändes skit så ska jag hitta det där som gick bra. Nu är det slut med att trycka ner mig själv! det här kändes lite rörigt men ni förstår säker min poäng i det hela och jag skiter i felstavning och eller särskrivningar. Framöver kan ni räkna med mycket deep talk eller hur man ska säga. Men det här var allt jag hade att skriva om idag/just nu! Puss på er så hörs vi i näsat inlägg

Likes

Comments

Hej på er! Äntligen är jag tbx och med det menar jag att jag kommer börja blogga mera men nog om detta nu! Det här inlägget är i samarbete med GlossyBox.

Jag fick hem en av deras Limited Edition box The Rainbow Box. Men innan jag börjar prata om deras box så borde jag berätta vad GlossyBox är för något. GlossyBox är den perfekta vardagslyxen som kostar endast 139kr per månad, varje månad får du hem en box med fem olika skönhetsprodukter i travel size! Gå in och kolla runt på deras hemsida https://www.glossybox.se/
Det var lite om GlossyBox nu tillbaka till The Rainbow Box!

I denna boxen medföljde en GUEST SOAP, GIMME BROW, EYE LOVE, JUMBO EYE PENCIL, GLAMOLASH MASCARA XXL, AFTER SUN LOTION MONOÏ, NOIR ETERNAE YOUTH POTION, FACE SCRUB, MILLESIS ACTIVE EYE LIGHT, SMOKEY EYE PEN och en ARTIST COLOUR POWDER BLUSH.

1. Den söta och lilla förpackningen gör det enkelt för dig att packa med De Bruyere’s After Sun. Använd den om du råkat få lite för mycket färg på näsan. E-vitamin hjälper till att skydda huden så att den hinner återhämta sig.

2. Benefit har uppdaterat sin omtyckta Gimme Brow med en ny, snygg och lekfull förpackning. Funktionen är fortfarande lika bra; bygger upp tjocka, luxuösa bryn med sin pensla-på-fubergel och speciella lilla borste. Den färgade gelen smälter in fint och du får snygga definierade bryn med maxad volym. Innehåller marshmallow-extrakt för extra volym!

3. Mästertvålar skapade i Paris för att ge dina händer lyx! Fint förpackade och med fantastiska dofter gör tvålarna från La Société Parisienne De Savons att varje handtvätt blir en härlig upplevelse.

4. Concealer med ris- och rosolja samt arnicaextrakt som aktiverar cirkulationen runt ögat och tar bort mörka ringar. Den ökar kollagenproduktionen och ger dig en fräsch look och vaken blick.

5.Ögonpenna i en skimrande khaki-grå färg som ger ett glamoröst skimmer. Tack vare sin generösa storlek på pennan, går det lika bra att användas som en tuff highligter eller ögonskugga.

6. Geléliknande eyelinerpenna som med sin mjuka konsistens gör det lätt att jobba fram den perfekt sotade ögonlooken. Måla en linje nära fransraden och tona sedan ut med hjälp av en pensel eller tops.

7. Glöm inte att skämma bort huden under ögonen med fukt! Eye Love är en ögonkräm med 100 % naturligt innehåll med 65 aktiva ingredienser. Motverkar mörka ringar, påsar och rynkor samtidigt som den mjukgör på djupet.

8. En mascara som piggar upp den tröttaste blicken, ger volym och intensiv svärta - allt du behöver för din dagsmakeup!

9. Skrubbmask som innehåller en vulkanisk, naturlig formula som genom ett trollslag fångar upp föroreningar, rodnader och avlägsnar döda hudceller. Krämen ändras från vit till lila vid applicering och gör huden len och fräsch.

Likes

Comments

Hej på er! Okej jag vet jag har inte bloggat på ett tag förlåt, men jag har tänkt att ta lite sommarlov från bloggen och bara blogga när det händer något roligt i min vardag eller något stort låter det som en bra idé? Så jag kommer inte ha några bestämda dagar när jag ska blogga utan det kommer mär det kommer! Ja det var allt för mig just nu iallafall ha det bra så ses vi i nästa inlägg! Puss!

Likes

Comments