Hej på er! Jag har inte orkat blogga eftersom att det är så mycket just nu! Men iallafall så var förra veckan bara helt kaos eftersom att jag behövde skriva klart mitt NP men jag visste inte vad jag ville skriva om så hade lite smått ångest! men förra veckan avslutades på ett bra sätt. i fredags så åkte jag till skolan och var med på stalltjänsten och sedan var jag med och kolla på när min klass skulle ha hopplektion eftersom att jag inte kunde vara med på lektionen, för vid kl 11 så åkte jag hem för att ta det lugnt och sedan vid kl halv två så åkte jag till stallet för att jag skulle åka med Terese till Klockrike där mitt stall hade fixat så att Maria Gretzer skulle först ha en föreläsning på en och enhalv timme. och sedan skulle vi till ett ridhus där hon skulle ha en Clinic allt det här var inriktat på hoppning och allt det här var så intressant och lärorikt! Sedan på söndagen var det dax för stallet hopplektion, lektionen gick så bra jag känner att ridningen bara går bättre och bättre, jag börjar faktiskt känna att mitt självförtroende förbättras mer och mer när det kommer till ridningen... Min kompis Terese har faktiskt lyckats med att övertala mig till att börja vara med på hopptävlingarna på Stallet, bara för att jag ska kunna bli bättre med att fokusera på mig själv när det kommer till ridningen för ärligt nu, när det är andra som står och kollar på när jag rider så blir jag spänd och kan inte fokusera på ett bra sätt... igår alltså måndag så var det dags för Hästidrott jag kände inte alls för att vara med på den men jag bet ihop och körde ändå och asså jag är så nöjd! och idag var det dags idag skulle jag redovisa mitt NP jag blev klar med det sista sekunden, jag trodde aldrig att jag skulle klara av att stå framför klassen eller ja det var inte hela klassen men ja som sagt jag trodde inte jag skulle klara av det men jag gjorde det och det gick så bra! jag valde att prata om Ångest så det blev ju väldigt personligt så är väldigt nöjd över hur allt blev! ja men det var en liten överblick på min vecka och helgen som var!

Hoppas ni har en bra Tisdag puss!😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Hur mår ni? Själv mår jag ok har ångest som vanligt.. Hoppas ni mår bra iallafall! Jag har ett stort problem... Under lovet skulle jag ha skrivit till mitt Nationella prov i svenskan, men asså det har inte funkat... Vet inte vad jag ska skriva om och jag är skit stressad över allt det här efter som att det här är ett muntligt prov... Och jag hatar att stå framför folk och prata, även fast jag är översocial och typ pratar hela tiden så betyder det inte att jag hatar det egentligen ja jag är en konstig person... Tro det eller ej men jag är väldigt blyg... Men iallafall det här med att veta vad jag ska skriva om är så jävla svårt... Hatar att välja ett ämne att skriva om, jag vill liksom bara få ett ämne att skriva om så jag slipper det här med att välja och allt sånt där... Jag funderar på att skriva om ångest men liksom hur ska jag skriva om det så att det låter bra... nej det här är för svårt för mig! Aja nog om detta nu, skola imorgon då.... Jippi... Vill ha längre lov... Och en sak som jag verkligen inte gillar är att jag måste gå upp varje morgon vid kl05!!!! Asså det är alldeles för tidigt jag orkar inte med skolan, det är för jobbigt att gå upp så tidigt och sen komma hem kl16-17 och två dagar i veckan kl18-19.. Skulle ni orka att gå upp kl05 och komma hem kl16-19 jag gör inte det iallafall jag orkar inget när jag kommer hem alla få läxor som vi får gör jag inte för att jag bara orkar inte jag är för trött och utbränd på kvällarna och helgerna och det går ut över min Mamma och jag mår skit för det... Vet inte vad jag ska göra jag måste ju gå i skolan jag måste ju lära mig men hur mycket tar man in eller hur mycket fastnar där uppe? Nej just det nästan inget... Jag har inga F iallafall men jag är utbränd... Jag vet inte hur mycket mer jag kommer klara... Men jag ska kämpa och jag ska klara det här på ett eller annat sätt!!!

STAY STRONG!

Likes

Comments

Varför inte? Hmmm vafan menar han nu kanske ni undrar, ja jag vet inte själv vad jag menar men! Mer än att jag nu ska på riktigt börja blogga igen Äntligen!! Så stay tuned!🙌🏼

Likes

Comments

hej igen ja jo jag vet det var längesen och så.. Men vafan varför inte göra ett nytt försöka med bloggen haha. och ja jag ska försöka lovar det nu! men skolan tar mycket utav min tid och även utav min ork, typ som idag kommer jag komma hem vid typ kl 19 så man ba aa hem duscha, äta och sen sova.. men men jag gör ju något jag tycker om så antar att det är värt det. ba så jobbigt att behöva gå upp kl 5 på morgonen och komma hem kl 19 hur jävla mycket ork tror ni finns kvar då? nej just det ingen ork jag orkar fan inget mer när jag kommer hem jag har läxor orkar jag göra dom nej har jag orken att vara vaken på lektionerna asså jag orkar ibland men ibland har jag ingen motivation.. men antar att det är värt allt det här eller något sånt! aja hoppas ni har en bra dag så hörs vi i nästa blogginlägg! puss på er!

Likes

Comments

Sitter på bussen hem asså var så nära på att missa den! Haha hej på er! hur mår ni? Själv så mår jag väll bra är lite trött bara! Asså har så mycket med skolan just nu allt från läxor till prov! Asså jag gör läxor hemma det har typ aldrig hänt förut typ inte iallafall! Men men i morgon är det fredag och då blir det först på morgonen/förmiddagen att rida ut och på eftermiddagen blir det att köra traktor! Så är taggad på det!🙏🏼
Hoppas ni har haft en bra dag eller har en bra dag!😘

Likes

Comments