Contains affiliate links

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då var det Lördag & äntligen helg . Startade helgen med lite övertids jobb. Sen hade jag lovat barnen att få köpa en leksak eftersom Theo varit nappfri över 1 månad , så blev nöjda barn . Idag invigde Thilde sin härliga pälsjacka som mamman för övrigt oxå vill ha . Ni hittar den på Next . Nu blir det lite middagsdax . Ha en härlig kväll 🖤

Likes

Comments

Passade på att fota barnen lite .

Likes

Comments

Idag blev det svampsafari , jag & Moster & kidsen begav oss ut i skogen för testa lyckan att hitta skogens guld . Vi träffade en huggis oxå! Blev lite kantareller , så blev en köttfärs och kantarellpaj . Som vanligt har helgen gått alldeles för fort ! Hoppas ni haft en härlig helg ! Gillar bilden på Thilde hon käkade mest blåbär !!

// Isabella

Likes

Comments

Morgon startade jag tidigt begav mig ner till torget för att handla lite snittblommor .
Var riktigt längesen jag var på torget . Blev några buntar som blev härliga buketter . Hoppas ni alla får en härlig helg !

// Isabella

Likes

Comments

Älskar vinrött ... fick bli detta till den lilla herrn i huset . Ni hittar det på lager157 . Finns så mkt fint på hösten. Snöat in på camoflage oxå ! Snyggt med en stickad tröja ! Västen hittar ni på Zara, tröjan lager157 .

Likes

Comments

Contains affiliate links

Fredag morgon startade med en febrig & förkyld Theo så fick bli vab. Dagen har swishat förbi ! Igår bakade jag , som jag älskar , igår blev det Marianne Biskvier .

Halkade in på Lekmer.se idag och hittade Vinterjacka till Thilde . Blev denna underbara , har jag nämt att jag älskar volanger ! Finns just nu Hos lekmer med 20 % rabatt .

Nähe nu skall jag sova natti natti ! 

Likes

Comments

Då var det måndag igen, helgen går alldeles för fort . Helgen var fullspäckad med fix hemma , då vi hämtat våran nya soffa , Hel nöjd (kommer bilder framöver ) . Sitter just nu & spanar lite höst kläder till Kidsen , främst ytterkläder. Tror det blir denna jackan till Theo . Bara vänta på att det skall Komma in i storlekar . Finns så mkt fint till Hösten, jag har verkligen fastnat för grönt. . Nähe nu blir det bingen ! Sov gott ❤

Likes

Comments

Contains affiliate links


Vilken vecka dåligt med uppdateringar . Har varit många beslut soffa,Tv, beslut om att sluta med napp för Theo . Vi slog äntligen slag i sak och har bestämt oss för soffa , blev en från Mio som heter Toronto . Skall bli så kul, i helgen skall vi hämta den . Så nu har jag letat efter soffbord blev detta marmorglasbord med mässingsben.

Sen är ju frågan vad vi skall ha för matta ... himla svårt !Det bara kryper i fingrarna jag vill köpa massa snittblommor o pynta hemma. Så fort jag är klar så blir det bilder . Imorn är det äntligen fredag bästa dagen på hela veckan !

// Isabella
Likes

Comments

Idag blev en lördag med lite ärenden ... kikade på soffa.. inte lätt när det finns 2 viljor . Fixade en ny Fönsterbänk till köket då vi har renoverat i köket , kommer lite före o efter bilder skall bara bli klar med "finliret" först ! Skulle även köpa nya knoppar/handtag till köksluckorna men hade osis då dom var slut . Nu blir det häng i soffan imorn blir det jobb några timmar.
Hoppas ni får en mysig Lördag kväll !

//Isabella

Likes

Comments