Tjenare tjenare!

Fredag idag, för er som inte redan visste det, och fysträning på innebandyn i skolan. Idag kunde jag inte vara med för att jag är förkyld och orkar inte anstränga mig fysiskt speciellt mycket. Det är tråkigt för att det är även match mot Hovsta i division 2 ikväll, men jag fick tacka nej eftersom jag inte mår så bra.

På söndag är det en väldigt viktig match i JAS borta mot Karlstad och jag hoppas att jag mår bättre då.

Nästa vecka är det praktik! Så skönt att slippa skolan i en vecka. Det som gör det ännu bättre är att jag som sagt ska praktisera i Sälen. Ska bli riktigt kul att få komma upp och få en vecka på skidor, och att få se lite snö eftersom all snö smälte bort här på bara några dagar.

Hoppas verkligen inte att jag missar matchen mot Karlstad och hoppas inte att jag är sjuk under veckan i Sälen. Det är bara hem och äta och sova mycket.

Trevlig helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Tjenare tjenare!

IB-onsdag idag. Bra träning i skolan men i slutet så kände jag mig helt slut. Jag har känt mig lite krasslig i helgen och början på veckan men trodde inte att det var något allvarligt. Men i slutet av dagens träning kände jag att jag kanske borde ha vilat, jag mår inte 100 % bra nu men hoppas på att det blir bättre. Det är verkligen ingen bra tid att bli sjuk nu. Det är match på fredag i division 2 och en väldigt viktig JAS match borta mot Karlstad på söndag kväll. Om vi vinner mot Karlstad är vi i princip klara seriesegrare. Det vore väldigt bra inför slutspelet.

Nästa vecka är det praktik också. Jag ska åka till Lindvallen, Sälen, och praktisera som skidlärare. Det ska bli en upplevelse och jag vill verkligen inte bli sjuk och missa det också. 

Så nu måste jag vila och hoppas att jag kryar på mig inför helgens matcher och nästa veckas praktik.

Ha det bra

Likes

Comments

Tjenare! Måndag nu igen! Hoppas alla haft en bra helg, det har iallafall jag haft.


Fredagskvällen spenderades i Mellringehallen. Det var match i division 2 mot Lindesberg. Jag hade förväntat mig en jämn match, speciellt efter att förra mötet med dem borta i Lindesberg slutade 7-7. Men så blev det inte. Första perioden slutade hela 8-1 till oss och vi vann matchen med 17-4. Istället för den jämna matchen jag förväntat mig blev det en rejäl utskåpning.

​På söndagen var det dags för JAS, Junior Allsvenskan. Det var hemmamatch mot en av toppkonkurrenterna Hagfors. När vi spela borta i Hagfors slutade matchen 9-9. Men vi kände att vi borde ha vunnit den matchen, så vi var riktigt sugna på revansch på hemmaplan. Vi vann matchen ganska lätt tillslut med 8-4. Vi har spelat nio matcher och är hittills obesegrade. Sju vinster och två oavgjorda matcher gör att vi ligger väldigt bra till för slutspel, det är de tre första lagen so går vidare till de som heter playoff 1. 

JAS är SM för herrjuniorer, under 18 år. Så de som vinner allting är bäst i Sverige. 

Ikväll är det match igen i division 2. Wasahus står för motståndet, det blir nog en väldigt tuff match. De ligger på andra plats i tabellen och vi ligger på sjätte plats.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Äntligen fredag!!

Mina fredagar brukar börja tidigt med att jag går upp vid 06:20. Jag åker bil med pappa till skolan 07:10, trots att jag börjar 08:40. Detta gör jag under vintern för att jag tycker att det är så kallt att cykla till tåget eller gå till bussen på vintermorgnar. Det som är bra är att första lektionen är innebandy. Som ni ser på bilden så passar jag på att gå till hallen och skjuta en timme innan träningen börjar.

Det som gör allting så jobbigt är att jag har träning på torsdag kväll från 20:30 fram till 22:00. Eftersom jag tränar i Örebro, så är jag inte hemma i Kumla förrän framåt 23:00. Sedan måste jag hinna varva ner lite för att kunna somna, så det blir inte så mycket sömn mellan torsdag och fredag. Utöver det har vi fysträning just nu på innebandyn, vi kör hela passet utan boll. Det tycker jag är riktigt tråkigt, när vi inte får köra någonting med boll. Man får se det positiva, att det är bra för kroppen och för min innebandykarriär att träna styrka.

Ikväll är det match hemma mot Lindesberg klockan 19:30, samling 18:15. Så efter den här lektionen är det bara hemma och vila lite, äta mat och ladda upp inför matchen.

Trevlig helg! ​

Likes

Comments

​Idag fyller Oscar "Oscy" Hultberg 18 år. Ett stort grattis till dig bror! Gängets första 18-åring. Hoppas du får en riktigt bra dag!

Likes

Comments

Onsdag idag vilket betyder att det var innebandyträning i skolan. Internt kallar vi det IB-onsdag. Det var för övrigt veckans tredje träning för min del, en varje dag. Jag älskar som sagt innebandy men det känns i fötter och knän att man, med matcher inräknat, spelar innebandy de flesta dagarna.

Efter träningen blev det en snabb lunch och sedan var det dags för idrottslektion, idag var det simning som stod på schemat. Det blev en ganska lugn lektion med lite lätt simning och sedan blev det bastun med grabbarna.

Eftermiddagen är träningsfri och även helt pluggfri, skönt med lite vila.

Likes

Comments

Tjenare! Filip Andersson heter jag, jag är 17 år och bor i Kumla. Jag går på ekonomiprogrammet på Alléskolan i Sveriges järnvägscentrum Hallsberg. Inför årskurs 2 skulle vi välja inriktning, jag valde ekonomi före juridik. När jag inte pluggar spelar jag innebandy, jag spelar för Örebro Innebandy Ungdom. Om jag kunde så skulle jag leva på innebandyplanen, det är det bästa jag vet. Jag har spelat innebandy sedan jag var 6 år gammal och har inga planer på att sluta. Jag tränar minst tre gånger i veckan med klubben. Jag går innebandyprofil i skolan vilket innebär att jag två gånger i veckan har innebandy på schemat. Det gör att jag tränar innebandy varje vardag så länge det inte är fysträning på fredagslektionen i skolan, vilket såklart är bra men inte lika roligt.

På den här bloggen kommer ni kunna att läsa om mitt relativt enformiga liv som består av innebandy och skola. Utöver innebandy så tycker jag att det är väldigt kul att åka skidor, men endast utför. Längdskidor har aldrig varit min grej. Jag spenderar minst en vecka om året i Sälen på skidor. 

Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

Likes

Comments