Hej allesammans.

Sorry att jag har varit borta från bloggen ett tag men jag är tillbaka igen och jag ska uppdatera ofta !!

Här är en bild från när jag var på ett jätte gott cafe inne i stan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans hoppas alla mår bra !!!!

Just nu är jag i Mallorca och jag bor lite utanför Palma.

Jag och min familj kom hit i förigår ganska sent på kvällen och det var mörkt överallt så vi kunde inte se den fina utsikten.

Vi ska vara här i en vecka det ska bli jätte skönt.

Här är några bilder från igår!!.

Likes

Comments

Tröja: H&M

Shorts: Forever 21

Skor: H&MLikes

Comments

Hej allesammans !!!. Jag hoppas att alla mår jätte bra.

Idag vakande jag tidigt för att vi ska åka till Båstad. Där min pappa ska spela veteran SM i tennis och jag ska spela junior SM på grus.

Framme i Båstad checkade vi in på hotel riviera. Jag och min lillebror Jacob badade i poolen det var kul.

Till middag åt vi på en jätte god skaldjurs restaurang vid hamnen i Båstad. Efter det tog vi bara lugnt på hotel rummet. Hoppas alla sover gott!!!!

Likes

Comments

Hej allesammans hoppas alla mår bra!!!!. Här är några skönhets favoriter som jag älskar!!!!

Likes

Comments

Hej allasammans !!! hoppas alla mår bra. Idag har jag spelat tennis för att imorn (Tisdag) ska jag spela en tennis match.

Likes

Comments

Hej allesammans !!! hittills den här sommaren har jag varit i USA i en månad. Jag fick ledigt från min skola i en vecka innan skolavslutningen. För att jag skulle vara en medhjälpare till ett konstläger för barn mellan 6-12 år.

Stället jag åkte till USA heter Fairfeild som ligger i IOWA där min moster och morbror bor. Och detta var tredje gången jag åkt dit. Det ligger i mitten av USA vad kallas av Amerikas heart land/The MidWest. Det liknar Sverige ganska mycket det är grönt och ganska platt men somrarna är mycket varmare.

I USA fick jag sitta barnvakt vilket var väldigt kul och ett bra sätt att tjäna pengar på. Jag sålde svenska bullar och Hallon grottor på en Farmersmarket svenska bullar går hem i USA!. I Iowa finns det massvis med Amish people och det är folk som inte använder elektricitet eller bilar. Det lever som folk levde för över 100 år sedan.

Tennis scenen i Iowa är stor speciellt i Fairfeild. Jag gick på tennis camp i en vecka som var en av det bästa lägren i hela landet. Fairfeild är en stad där man äter väldigt hälsosamt jag fick lära mig mycket om hälsa och mat.

Shoppingen i USA är superbra vi åkte in till ett stort shopping center som hade alla stora affärer som Target, Victoria secret, Forever 21 och massvis mer.

Chicago var vi också i som är en härlig stad som är omringat av små sjöar vi shoppade och gick på jätte goda restauranger.

Den här resan har jag lärt mig saker som jag kommer ha användning av hela livet.

Likes

Comments

Jacka: HM

Tröja: Odd Molly

Jeans: Zara

Skor: Adidas

Väska: Marc Jacobs

Likes

Comments