View tracker

Jag har inte bloggat på hur länge som helst, det har varit otroligt mycket problem i mitt liv just då. Men nu har det lagt sig och jag skall börja skriva och prata igen. 
Jag hoppas att ni är kvar, och vill läsa min blogg, ni betyder massor. 

Puss 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har varit så otroligt lack på detta, folk tror att man skall se ut som Victoria Secret modellerna? Men är dom perfekta? Varför inte vi som inte ser ut som dom? Varför skall man se ut på nått slags sätt?

ALLA är perfekta på sitt sätt, sen finns det absolut människor som har åsikter. Men man måste inte alltid visa dom åsikterna genom att snacka bakom ryggen, eller viska eller annat. Jag vet att det finns så otroligt många osäkra människor som sitter och snackar om andra människor och sedan låssas vara din vän? Haha, helt ärligt. När man var mindre kunde jag faktiskt förstå att det var lite skitsnack hit och dit, men sedan blev det löst. Men nu är för helvete hela världen uppbyggd på att man skall snacka skit? Det är ungefär en vanlig dag för dagens samhälle.

Jag vet själv av mig att jag kan ha min åsikt om andra människor, absolut. Men jag kan även stå för att jag tycker det om dom personerna OM dom skulle fråga? Jag har även en bästa tjejkompis som är precis likadan som mig. Vi har våra åsikter men kan säga det till dom om dom skulle fråga? Alla människor tänker och tycker inte samma saker, och det är ju helt ok? Men när man verkligen märker detta, liksom skitsnacket bakom ryggen, knuffarna i korridoren, blickarna, påhoppen osv, då blir man fan förbannad. Om nu folk vill göra detta, så kan ni faktiskt göra det i huvudet eller nått annat. För tror ni själva att andra människor mår bra av att ta skit hela tiden.

Och nu skriver jag inte detta till någon speciellt, utan överlag.

Jag fattar inte hur andra människor kan vara så elaka mot andra människor, vad är det roliga? Jag fattar verkligen verkligen inte, det finns liksom ingen anledning till att skada någon människa så hårt med ord så det faktiskt KAN leda till den personens sista dag. Spelar ingen roll, oavsett skall man inte göra det. Det gör ont i hjärtat när jag ser andra människor få elaka kommentarer och bli misshandlade på skolan/jobb osv? Helt seriöst? HUR kan det ens vara roligt? Roligt, att skada någon? Man kan bli arg, absolut. Och leda in våld (man skall inte, men det händer ju) , men inte för att någon ser annorlunda ut eller för att den personen kanske fortfarande suger på nappen? Skall man bli ihjäl slagen då? Och sen ni som går och rånar folk på stan? Eller våldtar tjejer/killar när dom skall hem från nått ställe? Eller slå ner en gammal tant/gubbe och ta deras sista pengar i plånboken? Detta är bara exempel som faktiskt händer? HUR KAN NI VARA SÅ ÄCKLIGT FEGA?! Det är så otroligt lågt, eller denna bortförklaringen som jag aldrig kommer glömma " Varför våldtog du henne?" - " För jag var kåt och hon var där" ? HELT ÄRLIGT!

Finns kanske inte mycket jag kommer förändra med denna texten jag skriver, men jag vill att ni som faktiskt läser min blogg kan se att jag tycker nått, och är trött på detta.

Tillbaka till skolan, som jag ville komma till först. Skall man bli retad för man inte kan läsa riktigt? Skall man bli retad för att man sa nått fel? Skall man bli retad för att du ramlade? Skall man bli retad för man tycker nått? Jag vet redan att allt detta plus 100000 gånger mera saker händer i skolan just, och nu skall inte jag leka vuxen. För jag går fortfarande i skolan. Första året på gymnasiet, och jag vet med mig att när jag gick på högstadiet så hängde jag ihop med en tjej som jag varit bästis med i 12 år idag, och vi hade liksom alltid varandra oavsett vad som händer. Och tydligen så var vi riktigt roliga att slänga kommentarer till? För att i början skakade vi bara av oss det, och liksom lät dom kasta skit på oss. Sedan när vi inte pallade mera och helt ärligt sa ifrån.... Då fick dom slipp och började knäppa sig ännu mera? Dom skulle la visa att dom var bättre än oss. Men i slutändan var det liksom inte så ändå. När vi blev arga så lät vi kanske mest, och gapade ifrån. Vilka i hela friden tror ni fick skulden? JO VI, bara för att vi lät mest och dom som höll på sa att allt var vårt fel...

Detta gick vi igenom säkert varje dag, och det kanske inte är så farligt om man tittar på andra människor som blir misshandlade, men jag tycker inte det finns någon slags liksom gräns på vad som är värst? Att bli mobbad överhuvudtaget är helt jävla oacceptabelt, och det vet man ju nu.

Därför var det så skönt att komma iväg, bort från alla dessa människor. Till en ny skola, nya människor och nya lärare. Jag tänkte att när man går på gymnasiet är man mogen nog att man inte orkar sitta och snacka om andra människor osv, men det var man tydligen inte. Det finns ju skitsnack överallt. Det är ju så himla synd..

Det kan verkligen förstöra hela personens lust att ens gå kvar i skolan. Jag tycker verkligen inte att det är ok, sen dom personerna som faktiskt var otrevliga tror att man kan lösa det? Bara så där? Skall man vara som en hund för dom som är elaka mot än? NEJ, glöm det.

Är folk elaka mot dig, så skall du inte vara vän med dom. Ingen människa behöver det i sitt liv.

Till er som får höra massa skit, lyssna nu.. Det stämmer inte, spelar ingen roll vad folk säger. Du är bra som du är, du är fin som du är, och ingen kan ta det ifrån dig. Det har jag lärt mig nu, finns ingen som du. Du är unik.
Ta vara på dom som faktiskt älskar dig på riktigt, och inte dom som låssas göra det.

Hellre 1 äkta vän, än 100 oäkta.

Tänk på hur ni behandlar folk, ni vet inte hela bakgrunden.

Ingen skall ta åt sig som inte vet med om att ni kanske gör detta jag skrivit om? För jag menar inget emot någon alls...

Vill bara få stopp, vilket aldrig kommer hända. Men det finns en möjlighet när jag säger vad jag tycker och tänker.


Puss på er!

xoxo

Felicia

Likes

Comments

View tracker

Hello My Friends!

Förlåt för att jag inte skrev mera igår. Men det var så otroligt mycket i huvudet, jag hade sån huvudvärk när jag kom hem. Och var så otroligt trött :( Inte alls roligt, somnade typ en stund när jag kom hem, sen tänkte jag inte på det mera.

Men nu sitter jag och väntar tills klockan skall bli så mycket så jag kan gå till bussen och dra till skolan.

Idag känner jag mig inte lika trött, eller jo.. Jag är helt död haha :D Men det är nått jag är nu, har huvudvärk och är så otroligt trött hela tiden!

Hoppas ni får en bra dag sötnosar!

xoxo

Felicia

Likes

Comments

Godmorgon my friends!

Nu är det måndag igen, taggade?

Det är inte jag iallafall, haha! Super trött och vill helst bara vara hemma och sova hela dagen, men som tur är går jag bara till 12:20 varje måndag.

Så snart bär det av till skolan, så hörs vi sen!!

xoxo

Felicia

Likes

Comments

Hello my friends!
Nu blev det många inlägg, men det är en bra början. Jag vill bara berätta om min syster som betyder mer än allt för mig och som jag är riktigt jävla stolt över rent ut sagt.

Wilma är en tjej på 12 år, som rider och har en egen häst som heter Nemo.

Hon tävlar i en ridsport som heter Gymkhana, det är som en bana kan man säga.

Hon tävlar individuella SM 2016 och kom i A- Final och kom på 6e plats, och även bland dom bästa i Sverige U12.

Jag berättar detta just för att jag är så otroligt stolt över att hon kämpar hela tiden och tar sig dit hon vill, och speciellt när hon är 12år.

Om ni har frågor till henne, kan ni bara skicka det så svarar hon på det i ett annat inlägg jag gör.

Bilderna är tagna av mamma & Pappa.

xoxo

Felicia

Likes

Comments

Jag har blivit helt besatt av lösögonfransar, jag har alltid velat bygga fransar men aldrig haft tålamodet att göra dom.

Därför har jag nu därefter köpt fransar i affären.

Därför tänkte jag nu tipsa er om vilka som är mina favoriter...

1. Adell ( Fashion Lashes)

2. Depend

3. Glam

Jag hittar Adell & Depend Åhlens, men Glam finns nog överallt. Jag har inte hittat det på Åhlens, men faktiskt på min mataffär.

Adell är absolut mitt favoritmärke, jag älskar det just pga att limmet och fransarna är otroligt bra.

Bilderna har jag tagit från " google.com " 

& sedan har jag bara gjort ett collage. 

Hoppas ni fick lite tips! 

xoxo

FeliciaLikes

Comments

Hello my friends! 

Jag heter Felicia och är en nybörjare på denna sida. Jag har haft lite bloggar innan, men det har mest varit oseriöst.

Men nu känner jag att jag ville försöka på riktigt, och faktiskt kunna skriva lite om mitt liv och vad jag älskar att göra på dagarna, och att ni på nått sätt får följa med mig under mina dagar. Jag hoppas verkligen att ni kan hitta nått roligt på min blogg. 

Och glöm inte, jag är fortfarande nybörjare, så kanske inte är lika duktig på allt ännu. 

Kram så längeeee

Likes

Comments