Hej på er alla underbara människor, som ni kanske märkt av har jag absolut inte skrivit något sedan inlägget om att jag var iväg med killen och hans familj.
För dagen efter gjorde vi slut med mig, och jag har liksom inte orkat något överhuvdtaget, har varit så himla ledsen.
Men jag skall försöka ta hand om mig själv lite, och göra det jag tycker är roligt. Alltså att skriva på min blogg, kommer ut ett inlägg senare idag om konserten jag var på i måndags, coldplay😍
puss så länge

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 41 readers

Likes

Comments

Idag har jag varit i Slottskogen och gått mot ALS, som är en sjukdom många äldre drabbas av.
Så synd att alla dessa sjukdomar finns, som förstör människor så mycket.
Jag var då där med min kille, hans syster och hennes kille.
Det är så otroligt vacker att se så många bry sig, och vilja vara med.
Jag köpte mig ett fint armband också.
#fuckals

Egentligen, fuck alla sjukdomar🙁

  • 95 readers

Likes

Comments

Idag har jag gjort nått som jag inte klarat av sen morfar dog, och det är att besöka honom.
Han stod mig närmast av alla, därför klarade jag inte av att gå till honom.
Men idag gjorde jag det, och ångrar mig inte en sekund.
Saknar dig min finaste ängel❤️

  • 143 readers

Likes

Comments

Det är så skönt att vakna upp till fåglar som kvittrar, och solen som skiner igenom fönstret, då är det inte ens jobbigt att gå upp.
Det ända jag kommer klaga över är att jag är så förkyld att jag inte ens kan andas, och det är min pojkväns fel. Han hade feber och var förkyld, men eftersom vi inte träffas så ofta just nu så kommer jag vara med honom ändå.
Så nu blev det min tur, men det gör inte så mycket faktiskt.
Jag sitter ute på balkongen och njuter av solen, och dricker lite sockerdricka😍
Ha en underbar torsdag finisar😘

  • 148 readers

Likes

Comments

Hur kan man vilja att någon skall dö? 

Jag kollar igenom min facebook som vanligt, en fin tisdags kväll. Jag har bara mina vänner eller bekanta på min facebook, och ser hur min gamla vän skriver "alla emos borde dö, och sluta tycka synd om sig själva" nått i den stilen, kommer lägga ut en bild längst ner sedan.

Jag kommer inte skriva ett långt inlägg nu, utan jag bara undrar. Hur fan kan man ens vilja att en annan människa skall dö? Bara för man är "emo" betyder det att man är fejk deprimerad och borde dö? Nej, verkligen inte. Spelar ingen roll om du är "emo eller inte" brun eller vit" "större eller mindre", mår man psykiskt sjukt kan man inte hjälpa det.

JAG VET, att det finns många som hittar på sånt. Men om då personen som faktiskt verkligen mår skit dåligt, läser det personen skrev så tror jag inte att personenen hade mått bättre. Jag vill bara säga att ni måste tänka på hur ni behandlar andra människor, för du vet aldrig någon annans historia bakom dom.

Du vet aldrig vad folk gått igenom, och du kommer aldrig någonsin bli en bättre människa som trycker ner andra.

​Ta hand om varandra, för ni är så fruktansvärt fina på alla sätt. 

Likes

Comments

Detta inlägget kommer handla om ordet feminist, vad är feminist egentligen?

Feminism är en samling rörelser och ideologier vars målsättning är att kvinnor ska ha samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter som män och där feminismen verkar för kvinnors politiska, ekonomiska och sociala rättigheter.

Men det senaste har ordet feminist blivit något helt annat, det har blivit ordet "manshatare" på ett ungefär, det finns inga problem med folk som är feminister för det är väldigt bra och klokt att man vill ha samma rättigheter och allt sånt. Men feminist är inte samma sak som "manshatare". Om man vill att det skall vara lika mellan män och kvinnor, varför säger man att män är skräp, äckliga, fuckboys, leker med känslor och allt sånt? Jag kanske är helt ute och cyklar, men man har fått den uppfattningen iallafall jag. Därför jag gör ett sånt här inlägg är för jag blir så trött på folk som faktiskt inte ens vet vad feminists betydelse är.

Jag säger inte att alla som kallar sig för feminister är manshatare, absolut inte. Men det finns folk som gör det, och det kan man se på sociala medier idag. Det finns kvinnor som sitter och smuts kastar män, och sedan har en kille? Öhm... Är inte det lite dubbelmoral eller?

Sedan ser jag ingen mening med att lägga upp bilder halvnaken och skriva under att man är feminist? Och att skulle någon kille kommentera det så blir det hus i helvete, men gumman... Om du lägger upp en bild halvnaken eller naken så finns det såklart någon som vill kommentera det. Om du som lägger upp det har sånt problem med det, så varför måste du lägga ut en bild halvnaken eller naken då? Självklart, skall man kunna lägga upp bilder på sociala medier i bikini, eller sånt. Men vi vet ju också hur dagens samhälle är, och det är faktiskt självklart att någon vill kommentera att din kropp är sexig eller annat. Det finns så mycket olika människor i världen, och det är omöjligt att säga till alla att inte skriva eller kommentera bilderna man lägger upp.

Ni förstår ju hur jag tänker också, bara för man är feminist så är det okej att smuts kasta killar och visa upp sig på ett sätt som faktiskt inte är så lämpligt? Det jag sätt på ex facebook, är att tjejer lägger upp helt nakna bilder och håller upp sin arm för att visa att du har hår under armarna. Ja, okej tack för du visar upp ditt hår under armen. Men skulle det vara mer okej bara för du är feminist om du lägger upp en naken bild? Enligt mig, så är det så att våra bröst och vaginan är något vackert. Det är något speciellt som tillhör dig, och det är något man skall hålla för sig själv. Jag kan inte säga att man inte får göra det, det ända jag menade nu var mer att man får förvänta sig kommentarer om man lägger upp nakna bilder även om man är feminist eller inte.

Det finns absolut såna människor som vet vad feminist är och gör det på rätt sätt, jag har absolut ingenting emot feminister överhuvudtaget. Jag tycker det är riktigt fett att det finns faktiskt. Men glöm inte att feminist och manshatare är inte samma sak.

Alla killar är inte lika, det finns bra killar och det finns faktiskt mindre bra killar. Precis som tjejer, det finns bra tjejer och det finns mindre bra tjejer.

Ni som är feminister och läser detta, och vet att ni är det på rätt sätt behöver inte ens ta åt er, för det är ingenting ont i detta överhuvudtaget. Det ända jag vill förmedla är att feminist och manshatare är två olika saker.

Hatar du män? Ja, men då är du inte feminist utan kanske då manshatare.

Vill du att män och kvinnor skall behandlas lika? Ja, men då är du feminist och inte manshatare.

Hoppas ni får en trevlig lördag!

Likes

Comments

Hej alla fina!
Jag har varit jätte dålig på att skriva under påsken, men jag har haft det super mysigt iallafall. Min kille har varit hos mig hela lovet, och vi har haft det super mysigt.
Jag har inte tänkt på att skriva under tiden han varit hos mig.
Men nu är jag tillbaka på banan igen, och skolan har börjat igen😩
Super trött och vill bara hem, men är med min tjej kompis Jonnah hela tiden så hon gör det bättre.
Blir ett litet inlägg senare sedan, för min syster fyller 13 år idag😇 Helt sjukt vad tiden går fort! Men vi hörs senare 💕

  • 281 readers

Likes

Comments

denna helgen har varit väldigt mysig, jag har inte gjort mycket men ändå gjort nått liksom.
Igår "lördag" var jag och "han" ute med hans syster och hennes kille och bowlade. Det var super mysigt, men jag sög på bowling haha, men det var bara väldigt roligt att ens försöka liksom.
Sen idag, har vi åkt till hans mamma och skall sova här ett par dagar.
Älskar att jag har lov denna veckan, det är helt underbart😍😍

  • 314 readers

Likes

Comments

& så var det fredag, fy tusan så skönt!! eller???
Nu har jag även lov, hela nästa vecka så jag är riktigt glad haha😃👏🏻 Tror dock dom flesta har det men ändå..
Nu är jag på väg mot göteborg för att möta upp "han" är så nervös så jag sitter och skakar på tåget🙈🙈
HJÄÄÄÄLP, nej men det går nog bra skall jag se 😁😃👌🏼🙈
Ha en underbar helg, puss

  • 320 readers

Likes

Comments