View tracker

Vardag

Hej fina ni

Allt bra med er? Med mig är det super, har börjar med min apl och mina handledare är så trevliga och roliga att ingen sekund där är tråkigt. Och jag har inte speciellt dåliga tider, börjar tio och slutar fyra sen tar det bara 40 minuter att komma hem, så hinner göra en hel del saker när jag kommer hem. Så jag har nu fått i mig min middag och om en timme ska jag åka till gymmet för lite ben träning tänkte jag. Annars händer det inte så mycket idag skulle jag tro, kanske tar och städar rummet så slipper jag göra det till helgen då vi ska fura min storebror som blir 22. Glömde nästan på att skriva jag klickade hem en ny träningströja, har velat ha en väldigt länge så nu blev det en. Svart, långärmad helt basic, perfekt till mina mönstrade och färgade byxor. Men nu tänkte jag ta och byta om och fixa det sista så hörs vi imorgon, imorgon ska jag försöka få upp fler inlägg än bara ett.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Det var ett tag nu, har inte bloggat på två dagar. Men man kan säga att vi har haft fullt upp, kom hem till Emil i fredags och vi träffa Liam i Sjöbo och kolla handboll. Trots jag inte fattar något så hade jag kul och vi somna ungefär direkt när vi kom hem. Sen på lördagen var de att gå upp vid åtta och köra igång med café7088. De kom väldigt mycket folk och de va jätte roligt, på kvällen var jag väldigt trött så somna rätt tidigt och idag såg dagen ut som lördagen det var full rulle på cafét och jag är nu hemma och ligger i sängen. Imorgon börjar även min APL så börjar 10 slutar 16 inte dålig tid tycker jag så i en månad kommer de se så ut för mig så missar mina tre dagar i veckan jag är ledig men då är bara att bita i de sura äpplet för efter en månad har jag lov. Men planerna imorgon är apl och sen till gymmet, troligtvis kommer de se ut så hela veckan men ska få in några roliga inlägg med, kanske några mode inlägg? Vad vill ni läsa? Let me know!

Inte min bild, utan den är från café7088. Men hur gott ser inte detta ut? Mums säger jag!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon fina ni!

Sitter nu på bussen påväg in till skolan för en lektion, drygt men klagar inte på att sluta redan halv tio. Efter skolan ska jag och Maja åka till Burlöv center för ett ärende sen blir de direkt hem för att packa lite smått till helgen då jag ska va hos Emil. Sen ska jag till Emporia kl två för en arbetsintervju och där efter åker jag mot Emil. Vad som händer i helgen är att jag ska hjälpa till att jobba på Emils mammas café (café 7088). Så tycker ni kan ha en liten utflykt antingen på lördag eller söndag för att njuta av en god fika/lunch. Rekommenderar verkligen det då menyn alltid är super god och de är även hemma bakat. Adressen är Västerstad 7088, Hörby. För att veta mer om det så kan man söka Cafe7088 på instagram eller Facebook. Inte mer än så kommer jag göra i helgen skulle jag tro, men startade dagen med min smoothie och lite Gossip Girl.

Likes

Comments

Mat

FRUKOST
Består av smoothie med banan, hallon, mango, spenat och lite kvarg. Super gott o snabbt!

MELLANMÅL 
Nu när jag går på diet så äter jag detta, äter inte vanligt fall detta hela tiden, men som mellanmål är se lite kvarg med frysta hallon.

LUNCH
Som lunch blir de kyckling, potatis, spenat och tomat.

MELLANMÅL
Som de andre mellanmålet blir de ett enkelt grönt äpple men ska byta de får ont i magen av det pågrund av min mage.

MIDDAG
Som middag blir de sojabönor, morötter, nötfärs och sötpotatis mycket gott men vet inte har nog tröttnat på sötpotatis ätit de nu i fyra dagar i rad och så gott är de tyvärr inte..

Likes

Comments

View tracker