Vardag

Hej!

Nu har jag ungefär varit hemma i 2 timmar och som ni läser på rubriken är jag som trötter från Snövit. Det var väldigt mycket att göra idag på Kappahl, så blev väldigt trött efter det. Har möblerat om, hängt ut nya kläder, sorterat storlekar på allt. Visst känns ett jobb i butik väldigt enkelt ut när man väl går in för att handla men det är så tvärtom när man väl står i säljarens skor, dock är det väldigt roligt även om de är jobbigt vissa dagar.

Nu ligger jag helt död i sängen, känner mig helt seg och har inte lust att göra något ikväll.. planen var att lägga in ytterligare ett träningspass denna veckan men nu har jag inte orken att resa mig från sängen..
Men måste ska hoppa in i duschen fast efter en lång och varm dusch blir de direkt ner i sängen och kolla serie, tror även det blir ett tidigt godnatt från min sida. Känner att jag förtjänar att sova ut och imorgon blir de släktkalas, men mer om det imorgon.

Köpte även en ny highlighter, den kommer upp imorgon vad det är för någon. Skulle även köpt kostym byxor idag i svarta men nej som vanligt har jag alltid otur se dom var helt slut. Så tänkte kolla nån gång nästa vecka om de har kommit in.

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon fina ni!

Idag vakna jag upp extra trött och som dagen har gått hittills är jag inte glad.. allt har gått fel och jag blir lätt irriterad när inget går rätt för mig. Jag hade helst bara velat ligga hemma under täcket och stannat där, men nej nu är jag påväg till Kappahl och ska jobba där tills klockan blir fem.

Regnar ut och är väldigt kallt.. kallas för höst Emma. Nä men idag är de riktigt höst väder hos mig, löven är orange/röda, kallt och regnar och jag fryser. Men klaga ska jag inte göra för hösten är extremt mysig, bara mysa ner sig i sängen med en bra film/serie och tända ljus underbart ju. Så de är precis vad jag ska göra när jag kommer hem. Fast först gratta min underbara mamma! Idag är de hennes födelsedag, men gästerna kommer imorgon som jag har skrivit innan.

Något som har blivit dåligt på bloggen är bilderna.. en stund använde jag bara min systemkamera men blir att jag inte tar med den när jag ska gå hemifrån men ska försöka göra mitt bästa med att börja använda den igen. Lovar ska göra mitt bästa!

Bild 1. Varje morgon ser ut så när jag är påväg till jobbet och bild 2. Är varje dag jag kommer hem från jobb.

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Jag bloggade inte igår överhuvdtaget men kände att de inte riktigt fanns tid för det igår, men.. Det var min födelsedag och de firades med att först jobba på Kappahl till fem. Då Emil hämta mig efter jobbet med rosor och sen körde vi hem till mig och då öppna jag paketen jag fick av honom och jag verkligen älskar allt, det är tre olika tröjor från NAKD. Kommer bilder med tiden då jag använder dom, sen åt vi middag med mina föräldrar och resten av kvällen myste vi med lite tapas. Så jag kan säga att jag hade en riktigt bra födelsedag och vi ska fortsätta fira den denna lördag och även nästa lördag. Av mina föräldrar fick jag en stickad tunika, Marc Jacobs örhängen, pengar och min favorit Carolina gynnings nya svart/vita collektion. Hennes fat! Jag älskar den och den står just nu perfekt på mitt rum.

Idag blir de jobb, shoppa lite sen träning. Idag ska jag köra rygg och biceps var ett tag sedan känns det som, men de är vad jag har att skriva nu så vi hörs senare ikväll!

Tjugo röda rosor & tre vita rosor

Likes

Comments

Wanties

​Allt kommer från Better Bodies egna hemsida, och detta är verkligen något jag vill ha. Hur snygga är inte tröjorna och på tal om byxorna!

Likes

Comments