Vardag

Hej på er!

Har en tisdag varit bra? Min har varit helt okej, solen sken inte speciellt länge idag så tyvärr blev de ingen solandes. Men jag fick till ett grymt benpass och fokuserat på gymnasiearbetet en hel del och även bara njutit. Nu på kvällen blev det 1 mil på rullorna ner till havet, har nu hunnit ta en dusch och fått undan en hel del skit på rummet.. skit och skit saker som egentligen inte bara ska ligga på golvet rättar sagt. Resten av denna dag ska jag bara ta det lugnt och kolla serie, imorgon blir det ett ryggpass på gymmet och jag hoppas verkligen solen Skinner imorgon så jag kan bli lite brun. Annars har jag inget planerat imorgon, så vi får se om de blir nån som imorgon så får ni ha en fortsatt bra tisdag!

Bild på min frukost idag, ingen gourme frukost utan slängde ihop lite blåbärs kvarg med naturell kvarg och havregryn och lite blåbär på det!

Likes

Comments

Vardag, Skönhet

Hej på er!

Ja som nu läser rubriken så stämmer det, trots jag har 3 hela veckor kvar av skolan så är de bara 3 skoldagar jag har kvar. Väldigt många lediga dagar som är röda och klämdagar, dock får vi jobba hemma och förbereda oss inför vår presentation. Så dessa dagar ska jag fokusera på att öva på min presentation och även njuta av ledighet. Ska sola och träna som är ett måste för mig, idag gjorde vi vår sista sminkning i skolan och efter det blev de solning för mig och även så gjorde jag en hallonpaj, som blev god tro det eller ej. Sen blev det ett träningspass och ni ligger jag i sängen och ska bara ta de lugnt resten av kvällen.

Denna vecka blir de mycket plugg och njutning av ledighet, imorgon ska jag träna, sola och plugga tänkte försöka få in att rulla 1 mil igen, var ju så skönt! Onsdag blir de samma, dock ska jag bygga mammas naglar. Torsdag kommer Emil, så vi ska träffa Matilda o göra något mysigt i de fina vädret och fira henne lite. Fredag blir de 4 h jobb men nu ska jag försöka koppla av så får ni ha en fortsatt bra måndag!

Sminkningen på bilderna var när Maja gjorde sin andre sminkning i gymnasiearbetet, inspirationen var twiggy men att modernisera det.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Ja tyvärr blev det inget bloggande i helgen och idag blev det ett väldigt sent inlägg och det ber jag verkligen om ursäkt. Men jag hoppas ni har haft en underbar helg, för det har jag. Börja med att jag möte upp Emil efter han hade slutat jobba i fredags runt tre, vi körde sedan hem till honom tog det lugnt och gjorde hemma gjort pizza och myste sen framför Fast and Furious 8, hur bra är inte den filmen? Vi somna rätt sent men gick upp runt nio i lördags då Emil skulle jobba en snabb stund på gymmet, under tiden han var borta så försökte jag sola lite men solen gick i moln rätt snabbt, så blev en lång dusch för min del innan Emil kom hem igen, resten av dagen gjorde vi lite små saker hela tiden då solen var i moln. Vi åt Thai till middag, och åkte sen ut till nån sjö och gick där en stund. Sen blev de lite gottis framför den nya Star Wars filmen. Idag har vi varit ute i solen så mycket de bara gick och myst en massa. Jag åkte hem vid åtta och har nu varit hemma i en timme, så tänkte snart sova eftersom de är skola imorgon och även min enda skoldag för den veckan, då vi fick vara lediga och jobba hemifrån. Hur skönt? Så ska träna så mycket jag kan och sola så mycket jag kan. Annars denna vecka så kommer Emil på onsdag kväll eftersom han är ledig på torsdag, som de flesta är. Helgen blir även att umgås med honom och på söndag ska jag jobba fyra timmar och även på söndag är de Morsdag, ska ni ge något extra fint? Själv ska jag ge min mamma något jag vet hon vill ha och kommer älska det! Men vi hörs mer imorgon så får ni ha en underbar kväll på denna söndag!

Likes

Comments