Musik, Vardag


Hej på er!

Allt bra? Med mig är de helt ok, har varit rätt trött idag och de blir inte bättre av att jag är super hungrig och fryser.. men snart hemma vilket ska bli skönt. De blir en varm dusch och något att äta, har jobbar från 13-20 idag och har gått hyfsat snabbt förutom på slutet då vi ville hem och butiken stod tom på människor..

Igår väckte jag Emil med fattiga riddaren, va sådär.. vet inte om jag gjorde fel eller om jag minns fel vad jag tyckte som liten.. men men blev en lugn morgon med honom och när hade åkte till jobb åkte jag till gymmet och körde ett ryggpass och sen blev de jobb på kvällen.

Imorgon ska jag jobba halv elva till tre vilket är jätte skönt på en fredag och hela helgen ska jag spendera med Emil. Vet inte vad vi lär göra eftersom vi inte har bestämt något men ni får följa med under helgen. Men jag hoppas ni haft en bra vecka hittills och börjar helgen bra imorgon också!

Låtarna jag spelar konstant nu..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mode, Shopping

Hej på er!

Allt bra? Med mig är de bra, alarmet ringde halv nio och jag gick upp direkt, tog de lugnt och ät min frukost framför Beck. När klockan var elva var jag på gymmet och körde ett benpass och ÄNTLIGEN fick jag upp 200kg i liggande benpress så himla glad blev jag så nu är de bara att sikta högre och inte sluta kämpa. När klockan närma sig halv två var jag hemma, tog en dusch, gjorde matlådor och även städade jag rummet och nu är jag påväg till jobb. Dock bara tre timmar ikväll vilket är skönt ändå, efter jobb hämtar Emil mig och så kör vi hem till mig. Vi lär bara kolla någon film och ta de lugnt eftersom klockan lär vara närmre nio när vi kommer hem.

Igår kom ett paket hem till mig med dessa två ur snygga t-shirtarna som jag kommer rocka med ett par snygga byxor, finns att köpa på Twoangels. Vad tyckte ni om dom? Let me know. Lär använda någon till helgen o få bättre bilder förhoppningsvis, eftersom jag inte får använda dom på jobb eftersom de inte är "våra" kläder, men drars inte jätte mycket till de kläder jag säljer men på jobb får man väl offra sig haha.

Likes

Comments

Träning

- benspark 2x25 med 35 kg

- Knäböj 6x12 med 80 kg försöker komma upp i 90 kg nu men vill inte hasta mig igenom de bara för ta mer vikt.

- Sumolyft 6x12 med 60 kg

- Benpress smalt med 190kg innan januari är slut vill jag ta 200kg.

- Avslutar med Mage två olika övningar och kör 4x25 på både, samt så kör jag 25 min på löpband med maxlutning.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Jag har nu varit borta ett bra tag men har kännt att de inte jätte kul för er att sitta och läsa samma sak hela tiden så håller på att komma på massa idéer som kommer så småningom. Men sist jag skrev har jag bara jobbat och tränat och tyvärr ser kommande veckan ut så, dock ska jag lägga ut annat under veckan som jag hoppas ni kommer tycka om. Så detta inlägget var mest att jag skulle checka in, se till så ni inte tror jag har försvunnit. Men nu har jag jobbat köart för denna vecka och ska hem ni, äta något sen får vi se vad jag hittar på inte jätte sugen på att sticka och träna, såna dagar har vi väl alla? Men vi får helt enkelt se. Imorgon blir de att gå upp tidigt för att hinna träna innan jobb, heldag på jobb imorgon alltså 13-20 inte jätte roligt men oftas går de rätt snabbt. Men jag hoppas ni haft en bra helg och avslutar den bra!

Eftersom de bara blivit jobb o träning så har jag inte haft något att fota så här kommer 3 bilder som jag la ut på instastory, där brukar jag vara rätt aktiv.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Onsdag, halva veckan har gått och min sista lediga dag denna vecka fick ändrade planer i sista minut. Skulle ha träffa en vän idag men blev inställt de hon hade glömt hon skulle iväg med sitt barn. Så jag sov ut en stund på morgonen, och när klockan var 12.30 tog jag mig till gymmet. Tränade ett benpass som var grymt, höjde mig i benpress till 190 kg istället för 170kg, vilket för mig är mycket. Blev sedan hem och äta lunch, tog ett långt bad med detta badsalt som jag egentligen hade köpt till mormor i julklapp, de var en hel korg med massa skönhets saker men glömde att hon inte har ett badkar längre så fick denna av henne. Jätte gott dofta den och mjuk kropp fick man. Så resten av kvällen kommer jag bara ta det lugnt och kolla på playmakers. Imorgon väntar en hel dag med jobb vilket inte är lika roligt men det är jag och Gittan hela dagen så tråkigt lär de inte bli.

Likes

Comments