View tracker

Vardag

...För det är Emils födelsedag, hurra hurra hurra!!

Hej!

Som ni ser är de ingen vanlig dag idag, eftersom Emil blir 20 år. Börja med att jag var i skolan först sen mötte jag upp honom vid Malmö live, sen kom även hans mamma och vi tog något o dricka först sen gick vi till restaurangen för att njuta av en riktigt god mat och även fira underbara Emil, trots jag bara har känt emil i 1 år o lite till men trots de så förtjänar han så mycket, ingen annan person förstår mig som han gör och verkligen finns där för mig. Vi satt och njöt av maten och pratade och hade de hur mysigt som helst. Jag kom precis hem och önska jag hade kunnat följa med Emil hem o bara fortsätta ha det mysigt med imorgon inväntas ytterligare en dag i skolan och även jobb. Så jag ska hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och bara kolla på skam, den norska serien. Hur bra som helst och verkligen så att man nästan kan säga att allt egentligen stämmer, hoppas även ni har haft en bra dag för det har verkligen jag trots de dåliga vädret.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Outfits, Vardag

Hej!

Måndag och ny möjligheter!
Jag var hos Emil igår och fira han eftersom han blir 20 på onsdag, de var frukost kalas för honom, så jag gick upp vid 06 så var inte så pigg när de närmade sig kväll. Efter kalaset åkte vi och fixade julgran och den är nu pyntad och fin hos familjen Hansen. Resten av dagen myste jag och Emil, somnade runt 01 skulle jag chansa och idag var de en ny dag alltså skola, nagelkurs och jag fick ny naglar. Det var även meningen att efter skolan skulle jag gymma.. jag stod vid busshållplatsen kvart i sex och ungefär 20 över sex så kommer det en man till mig o säger att de har hänt en stor olycka vid gessie och att han gick från tygelsjö till hököpinge de är väl ungefär 3 km skulle jag chansa, så de lär dröja säger han. Jo tack så jag fick vända o gå hem, jag som var så taggad på att kötta ryggen men nä efter ca 40 min gav jag upp efter han berätta det så det blev en varm dusch och plugga denna måndagkväll.

Söndagens outfit utanför Emil.

Likes

Comments

View tracker

Mat, Vardag

Hej!

Blev ett sent inlägg idag men dagen rullade bara på, igår hade jag de super bra mycket snack och skratt. Vid 11 tiden idag åkte Emil hem och då börja jag direkt med massa plugga.. suck en lördag liksom men måste göras och eftersom jag inte hade andra planer inbokade så passa jag på att bli klar med så mycket som möjligt, och blev klar med tre arbeten men har fortfarande arbeten kvar tro de eller ej, så ska försöka beta av dom imorgon med. Vid 16 tiden börja jag baka mandelskorpor men jag har ju verkligen ingen talang när de gäller matlagning eller bakning.. fick receptet av Emils mamma eftersom hon hade bakat dom och jag älskade verkligen dom. Men mina blev ju verkligen inte som hennes så jag hoppas att någon i familjen gillar dom, för jag tänker inte äta dom. Sen valde jag att åka till gymmet och jag kötta ben och det var så skönt att bara för göra något annat än plugga, nu är jag nyduschad och tänker faktiskt gå och lägga mig. Ska upp klockan sex imorgon bitti för att ta mig till Hörby då det blir frukostkalas för Emil, som fyller 20 år på onsdag.

Likes

Comments

Outfits, Vardag

Hej!

Nu är både jag och Emil redo för cocktailparty, det är så att fina Rebecka fyllde 18 år idag! Så nu är de på tiden att vi alla tjejer drar ut tillsammans. Hon ska ha 18 års middag och fest hemma hos henne och jag är mer än taggad att fira henne. Annars idag så sluta jag 11 och jag somna direkt när jag kom hem och vakna vid 15, kände mig febrig och förkyld så hoppas verkligen att jag inte är påväg att bli sjuk igen.. blev ju frisk för en vecka sedan. Men nu ska vi snart ta bussen till Malmö och imorgon ska jag mest plugga och julbaka, men även slänga in ett träningspass.

Som ni ser körde Emil och jag på svart tema, tyckte de va svårt att välja kläder till dagens cocktailfest.

Likes

Comments

Vardag

Första december och har ni julkänslan ?
Jag har verkligen ingen julkänsla.. ingen snö utan bara gråt och regnigt. Vad jag behöver är nån cm med snö!
Idag är det i alla fall första december och det är 24 dagar kvar till julafton! Och i helgen blir de lite julbak med mamma och jag ska försöka få mer jul feeling.

En perfekt juldag
Det ska vara helt vit ute med massa snö, en bra julfilm med en kopp chailatte och lussekatt. Myser ner mig i sängen med massa filtar och inte tänka på något viktigt utan bara koppla av.

Likes

Comments