Idag känns det som det officiellt var den första riktiga sommarkvällen.
Jag spenderade kvällen vid tanto stranden med tjejkompisar och åt gott.

Likes

Comments

Det är fredag och jag är ute och leker i solen med min lillasyster.
Det är så skönt ute, riktig sommarkänsla.

Likes

Comments

På sportlovet var jag i London. Jag bodde i Paddington, väldigt centralt. Det finns mycket i London, speciellt vad gäller shopping. Jag tänkte att det kanske är fler som ska dit nu under påsklovet eller kanske i sommar, men funderar över vilka shoppingställen som är värda att besöka. Därför är detta ett inlägg där jag tipsar om de olika shoppingställena jag besökte.

Oxford street - den vanligaste, populäraste men även största shoppinggatan skulle jag tro. Finns massvis med affärer så som Primark, Forever 21, Bershka, Mango och mycket,mycket fler! (Top shops största butik finns även där)

Harrods - ett utav det största shoppingvaruhusen (faktiskt det största i Europa) där du kan handla allt möjligt. De har även en populär matavdelning.

Regent street - en gata med lite mer exklusivare affärer, som exempelvis Prada, Michael Kors, Armani och Ted Baker.

Bond street -
även denna gata är lite lyxigare och exklusivare och du hittar bland annat Guccis skomärke Sergio Rossi.

Hoppas ni fått lite tips!
Har man inte tid för att gå till alla dessa ställen ifall man bara är där en kort period så rekomenderar jag starkt att prioritera Oxford Street. Där kan du hitta allt och alla affärer finns.
Här kommer lite bilder från min vistelse i London.

Andra tips utöver shopping är självklart att besöka Big Ben & London eye, som ni kan se på bilderna att jag gjorde.

Likes

Comments

Tänkte bara snabbt tipsa om denna parfym, luktar himmelskt gott, så om ni funderat på att införskaffa en ny parfym, tveka inte på denna!

Likes

Comments

Är du i tidsbrist men ändå vill hinna med ett effektivt benpass på gymmet? Gör som jag.

1. Uppvärmning ca 10-12 min på Crosstrainer. (Detta, för att samtidigt som det är perfekt uppvärmning så tar det på rumpa/lår och bygger upp musklerna)

2. Över till squts, gå till squatmaskinen och gör 10reps x 4 (med så mycket vikter du orkar)

3. Benpress 10reps x 4 (så tungt du orkar)

4. Ta en skivstång och börja med vanliga utfallssteg, 10reps x 4 - därefter, gör utfallssteg bakåt för maximal effekt 10reps x 4 (bakåt utfallssteg är även skonsammare för knäna)

5. Avsluta med 10 min på trappan (eller mer om du orkar) där du varierar minutvis mellan att ha ett trappsteg emellan varje steg eller göra det jobbigare med två trappsteg.


Snart kommer ett inlägg med recept till en enkel återhämtande smoothie som jag brukar dricka efter träning!

Likes

Comments

Att ögonbrynen är bland det viktigaste i ens ansikte är ingen nyhet. Jag har letat som en galning samt testat mm mängd olika bryn produkters tills jag föll för trenden och fann dessa från Anastasia Beverly Hills. Använt dessa i ca ett halvår och jag kan ärligt säga : jag kommer aldrig att använda andra brun produkter!! 


Produkterna beskriva med namn uppifrån och ned:

Anastasia clear brow gel | Anastasia brow wiz i färgen dark brown | och storfavoriten Anastasia dipbrow pomade i färgen Ash Brown ❤️

Likes

Comments