Första badet i havet check, det var inte varmt men heller inte super kallt hehe. Som ni säkert förstår är jag och mina fina kompisar på stranden, solar, badar & spelar volleyboll. Senare kommer några fler då ska vi antagligen sätta oss och äta någon stans här i närheten.
<3

Likes

Comments

Tidig morgon idag då jag har tid hos tandläkaren kl 8.10... Fint väder idag igen så det blir nog stranden men innan det åker jag hem till Tove, så åker vi till stranden tillsammans och möter upp de andra där<3

Likes

Comments

Ojjj vad dåligt uppdaterat det vart här... jag har ju självklart en ursäkt och det är att jag har både brist på bilder och brist på skrivande hehe, bad excuse.
Har iallafall kommit hem nu och har hunnit äta pizza och kollat lite youtube. Har tidigare idag kollat i lite affärer och suttit på tåget hem i 2h. Dagen har alltså varit lugn, skööönt.
Imorgon blir det förhoppningsvis stranden, får se vad vädret har att erbjuda och sen blir det till att träffa girlsen<3

Likes

Comments

Härlig dag med härligt väder, planerna va att åka ner till stranden men det blev lite sent så ikväll blir det kortspel, wihoo det tycker jag om! Imorgon blir det hemfärd och senare på kvällen ser planen ut på så sätt att träffa friends och planera inför midsommar, yeeey tagg!
<3

Likes

Comments

Vädret är lika bra som igår, LYCKA!! Detta resulterar i ännu en sol & bad dag wiii, ÄLSKAR DETTA! Ska alldeles strax gå in och steka pannkakor, hur gott?
<3

Likes

Comments

1. Kycklingfiléer
Tycker detta otroligt läskigt då jag är livrädd för att få salmonella, inte för att jag tvivlar på att folk inte lagar färdigt kycklingen det är bara jag som är nojig.

2. Hårstrån

När man exempelvis duschar och det fastnar hårstrån på händerna, eww paniiik. Jag får stress bara av att tänka på det!

3. Att ta i lerkrukor

Ni vet sånna orangea lerkrukor, att ta i dess är så otroligt obehagligt, själva känslan ger mig rysningar.

4. Stark mat

Jag är oerhört känslig när det gäller stark mat, jag känner minsta lilla även om maten bara har mycket smak så gör mitt huvud om det till starkt. Detta får mina kära familjemedlemmar lida av (ops hehe)

5. Plocka in smutsig disk i diskmaskinen
Ewww jag tror ni kan tänka er vad jag menar, matrester och mjuka cornflakes på fingrarna wahhh STRESSS!

Likes

Comments

Wahhh va varmt det är idag och kolla in frukosten mums. Hela dagen kommer nog bestå av sol och bad och kanske lite plugg (haha nää JK) ÄLSKA SOMMARLOV! 
Ha en grym dag<3

Likes

Comments

Åhh vad jag är glad att det är så fint väder första sommarlovsdagen! Har äntligen börjat få lite sommarkänsla nu då jag har både solat, badat och cyklat runt idag wihoo. Senare ikväll får vi gäster och självklart ska vi sitta ute, myyys!
Dagen har för övrigt gått extremt fort kan ju kanske vara för att jag vaknade väldigt sent men annars jaaa.
Hoppas ni får en fortsatt superbra dag<3

Likes

Comments

Sitter nu på tåget påväg ner till Skåne. Kan inte fatta att jag nu har sommarlov!! Har ingen sommarkänsla alls men det kommer säkert snart. Som jag sagt innan började vi 10 idag och slutade runt 11-12. Detta resulterade till att jag, Tove och Jossan tog en lunch på Harrys, dom hade någon slags buffé där idag nomnomnom, efter maten gick vi och knäppte lite bilder o jag köpte lite färdgodis och nu sitter jag här. Bilderna ovan är otroligt suddiga då det är mobilbilder o det gör inte saken bättre att min kamera är sprucken, men kamerabilderna får ni ta del av någon annan dag:*

Likes

Comments