View tracker

Varning för ett långt och osammanhängande inlägg! (Tror ja)

Vissa dagar är jätte bra och vissa dagar suger nåt så fruktansvärt och idag är det en sån dag!! Idag är det en jävligt dålig dag för mig! Allt bara kommer i kapp och jag bryter verkligen ihop! Alla runt mig säger att dom finns här för mig! Men ändå så känner jag mig helt ensam..
Jag önska att man bara kunde somna och vakna så va allt bra.

Men tyvärr så funkar inte verklighet så! Visst de kanske hade vart bra för stunden, men inte för evigt! Man måste ta tag i saker och hoppas på att de blir bättre med tiden! Visst alla har dåliga och bra dagar, det är så vi människor fungerar! Och den som våga påstå att den aldrig har en dålig dag måste komma ifrån Pluto eller nåt!

Men när jag får en dålig dag så kan jag inte hindra tårarna, paniken, ångesten och tycket över bröstet! Det finns där hela tiden, hängandes över mig som ett stort svart blixt moln! Jag vet liksom aldrig när det smäller till med full kraft!

Och alla känslor som jag har dom liksom bara försvinner och jag blir så jävla nere! Visst ni som känner mig, vet att jag kan vara "glad" men det är ju tack vare min jävla mur som jag bygger högre och högre hela tiden! Alla saker som jag längtar till känns som bortblåsta! För jag inbillar mig att dom kommer aldrig att hända för att jag inte duger, det är mitt fel, det är mig det är fel på och lista kan göras lång..

Samtidigt som jag hatar mig själv! Jag säger till mig själv att nu får du fan sluta att vara sjuk! Du får sluta att vara sån du är! Du kan inte hålla på så här! Men varför gör jag så? Varför kan jag bara inte acceptera att det är sån här jag är! Varför kan jag bara tänka på allt dåligt när man har en dålig dag?

Samtidigt som man egentligen ska tanka på att det finns ingen som mig! Och tack vara alla mina "problem" och diagnoser så är det ju trotts allt dom som gör mig unik! Och dom gör mig till den jag är, det finns ju bara en av mig! Och det är ju nåt jag ska vara glad för! Och tro mig det är jag, men inte när jag har mina dåliga dagar och svackor! Trots att det är nog då jag ska vara glad för de, jag ska ju vara glad för de hela tiden egentligen!

Ne nu blev detta nog inte så bra, och väldigt rörigt! Men jag hoppas att ni förstår lite iallafall!

Va rädda om varandra! ❤️
Ta hand om varandra!❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 96 readers

Likes

Comments

View tracker

Psykiskohälsa!

Det är något som folk helst inte vill prata om! Men varför är det så egentligen?
Jag tycker att man ska prata om det och upplysa om det! Det är så många som inte mår bra av olika anledningar och det är knappt att man vågar tala om det för man är rädd? Man är rädd för vad man ska få för "stämpel" på sig? Alltså du hör ju själv hur sjukt det låter!! Jag är den som vågar tala om att jag är psykiskt sjuk.

Men ändå så är man rädd för vad som kan hända och kommer att hända med tanke på att jag har två barn. Min STÖRSTA rädsla är att någon ska komma och hämta mina barn för att jag inte är en tillräckligt bra mamma!

Och det kan jag tala om att det ligger kvar sen jag fick en där jävla orosanmälan ifrån sociala i Partille! Och den fick jag för att jag ville ha lite tips på hur jag skulle hantera alla känslor som Amanda fick efter att Hugo kom! Men då fick jag en orosanmälan istället! Så det har ju satt sig fast, att aldrig be om hjälp!

Och så var det även innan jag hamnade på Psyket! Men till sist så ville jag testa ADHD tabletter, efter mycket tjat av dom runt och kring mig! Men jag hamnade på Psyket istället.. Efter alla år som jag har tryckt undan alla mina känslor och allt som jag har råkat ut för. Så blev det tillslut för mycket... Och jag hamnade där jag hamnade! Och nu i efterhand så kan jag säga att det är nog det bästa som har hänt mig!

Jag hamnade i en djup depression och fick en djup psykos samtidigt. Så jag var högt och lågt samtidigt.. Så jag hamnade på Psyk och där fick ja morfin tabletter för att jag ens skulle kunna fungera. Samtidigt som jag fick emot min depression och mot min ADHD. Och sen var det ett par vändor hem och dit igen! Och prova en massa olika mediciner som inte funkade. Vissa blev jag värre av och vissa gjorde mig tusen gånger värre! Så tillslut så fick jag nog!

Jag sa till min kontakt person på Öppnapysk att jag tror att jag har/är Bipolär och det är nog det jag behöver hjälp med, samt min depression!
Jag har sagt så länge jag kan minas att jag är schizofren! Alltså att jag har två olika personligheter! Och sen jag fick börja med tabletter emot min depression och Bipolär så mår jag så mycket bättre! Jag vet inte vart eller vem jag skulle vara om inte hon lyssnade på mig då! Visst vi håller fortfarande på att ställa in tabletterna och jag har problem med vissa saker i mitt liv fortfarande! Men det är mycket mycket bättre nu än vad det har varit!!
Och jag är så glad att det var någon som lyssnade på mig och som jag har skaffat ett förtroende för!

Så jag tycker absolut att vi ska upplysa mer om psykisk ohälsa! Och jag tycker inte att man ska "skämmas" ifall man har det! Utan va glad att just du är unik oavsett om du är frisk eller "sjuk"! ❤️

Ta hand om varandra! ❤️

Likes

Comments

View tracker

Heej alla oliver!
Igår så tog jag och Jossan en spontan utgång!
Så vi var med några vänner och åkte runt! För jävla roligt, om du frågar mig ☺️
Dock va de liiite tråkigt att kvällen sluta så tidigt. Men vi får släppa oss ordentligt nästa gång istället 😋
Ta hand om varandra!❤️

Likes

Comments

Heej alla sjökrabbor!
Just nu sitter vi och väntar på att båten ska komma och ta oss trötta (barnen) hem till Sverige igen!
Så vi gick upp 04:45😑 Sen åkte vi för att möta upp Wilda och CK!
Sen så drog vi till båten som gick 08:00.
Och det gick jättebra på båten hit! ☺️
Och när vi kom till Danmark så kolla vi i lite affärer och käkade dom bästa hamburgarna! ❤️
Men nu får vi under hålla barnen,så här kommer bilder!
Ta hand om varandra!❤️

Likes

Comments

Heej alla kiwis!
Just nu sitter jag och väntar på att Jossan ska komma på lite kaffe och tjöt ☺️ Patrik och Amanda ska åka med CK och Wilda till lek och bus landet. Och jag känner att jag inte klarar av den situationen med allt folk och det höga ljudet. Så jag och Hugo stannar hemma istället ☺️
Så snart kommer Jossan (nu kom hon)
Så nu ska vi drick kaffe. Så vi hörs sen!

Jag har även lyckats sätta en toffs på Hugo i morse

Likes

Comments

Heej alla mögliga päron!
Idag har vi mer elle mindre vart hos Persson!☺️
Där har vi badar och käkat lite grillat. Eller ja, Christian,wilda, Amanda, Hugo och Patrik har badat. Jag får ju inte bada eftersom jag är nu gaddad☺️
Imön ska vi åka till lek och bus landet, annars har vi inte planerat nåt annat.
Så här kommer lite bilder!

Likes

Comments

Heej på er alla ruttna äpplen!
Jag tänker bara fatta mig kort, jag är så trött!
Men iallafall, idag var jag och tatuerade mig😍 dock är den inte klar än, men jag bara älskar den!❤️
Barnen var hemma hos mor och far under tiden!
Så nu sover hugo(vi kom precis hem).
Och Amanda ville sova hos mormor en natt till, så hon ska sova där.
Så nu ska jag hoppa in i en dusch och sen ska jag äta frukost! Jag har inte hunnit att äta än...
Men nu får ha de så bra så hörs vi bättre imön!
Ta hand om varandra!❤️

Likes

Comments

Heej på er alla apelsiner!
Jag har precis kommit hem ifrån mojmoj och morfar.
Jag,mor och far har varit där inne för att måla de vita på huset. Men vi orkade inte måla klart allt😑 De gick inte längre, de var för varmt! Men vi fick gjort en hel del iallafall! Så Patrik och Hugo var nere och hämtade Amanda ifrån sin pappa! Sen så åkte dom hem till Patriks föräldrar å myste! Sen så kom dom även in till oss innan vi åkte hem. Så nu ligger jag helt slut både psykiskt och fysiskt i soffan😔 Hugo springer runt här hemma, och Amanda ska sova hos mormor å morfar☺️
Men här kommer lite bilder ifrån dagen! Även bilder ifrån Patriks å barnens dag!

Ta hand om varandra!❤️

Likes

Comments

Heej på er alla jordgubbar!
Jag har precis kommit hem ifrån mojmoj och morfar!
Dagen började med att vi åkte till Persson och CK för att hämta lite saker som vi inte fick med oss igår!
Sen bestämde vi att vi skulle åka in till mojmoj å morfar! Så det gjorde vi och mojmoj blev så glad ☺️ Sen så hjälpte ja far att måla klart huset! Och jävla var bra det blev! (Men jag har inga känslor!😆) Så imön ska jag,mor och far åka dit igen för att måla allt som ska vara vit😜
Efter de så skulle vi bara åka en snabbis till Björg och Sören. Men vi blev kvar där ett tag, men trevligt hade vi☺️

Så nu sitter jag i soffan ny duscha. Och mina fötter dödar mig, men bara att bita ihop! Så nu ska jag gå och lägga mig strax. Så vi hörs imön igen!
Ta hand om varandra!❤️

Likes

Comments

Heej alla blöta björnbär!
Jag gick ju bort till Öppnapysk och pratade med Annika. Och det gick allt bra ☺️ Så vi skulle se om vi kunde ändra min tabletter, så jag slipper att vara så trött!
Sen efter de så gick vi över till Persson och CK! Där badade vi och tjöta i solen☺️ Men sen så började det att regna😔 Men det hela slutade med att jag hittade min dröm bil! Och mitt hjärta skriker hela tiden! Jag vill bara tillbaka! Jag vill sitta bakom ratten! ❤️

Så nu är vi hemma igen och jag vet inte vad som händer! Men jag vet att jag ska hämta dom senare i kväll/natt☺️ och då får jag köra min stora dröm igen❤️😍

Likes

Comments