Heej på er!
Idag har det inte hänt möe alls!
Jag och Hugo har vara segat hela dagen, förutom när Sektoralarm va här och installerade vårt larm ☺
Dock skulle Hugo vara med överallt 😜
Sen kom Patrik hem med Amanda som har sovit hos mojmoj och Mofis ☺
Så när dom kom så gjorde ja smoties 😍
Men nu ska vi mysa innan de är dax för sängen för Barnen❤
Bjuder på lite bilder ifrån dagen!

Ta hand om varandra!❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heej på er!
Här kommer resultatet från min sittning igår!

Dock så är det en sittning kvar, sen är armen klar!
Sen är det dax att börja på nästa tatuering😍 Fast först blir det att spara pengar till den 😆

Annars så har det varit en lugn dag! Jag åkte och hämtade Amanda, så hick vi och möte upp Patrik och Hugo vid Coop. Så vi fick handlat lite, så vi kan laga midda ☺ Sen tig Patrik och Amanda bilen hem. Så jag och Hugo fick gå hela backen hem😜
Kan ju dock tillägga att Patrik tog Segwayen ner till Coop😂🤣

Men nu ska jag fortsätta med Maten så vi får höras sen ☺

Ta hand om varandra❤

  • 56 readers

Likes

Comments

Heej på dig!
Jag är just nu i Alingsås och ska tatuera mig hos www.anarchyinksweden.com Den bästa tatueraren om du frågar mig😍 Jag visar senare vad det blir,när jag är klar☺

Jag är här helt själv, och Amanda är hos sin pappa denna helgen! Och Patrik och Hugo är hemma☺
Egen tid deluxe✌🏻😍

  • 56 readers

Likes

Comments

Heej på dig!

Du kanske undrar varför jag har varit så tyst här de sista? Jo det är så att vi flyttade ju för en vecka sen :D Så Jag har haft fullt på man man säga :P Men jag tänkte att jag bjuder på lite bilder ifrån dagen vi flyttade in tills nu då! Fast allt är dock inte klart än, men ni får ju se hur vi har det nu iallafall :D

Mitt älskade gråa kök :D

Trappen upp till övervåningen! Under den har vi tänkt att göra en myshörna till barnen :)

Fönster ut till vår backsida

vardagsrummet

​Jag är i full fart med att maskera sista vägen för målning xD

Hugos rum! Jag tycker allt att jag fick till det till ett riktigt Hugo rum :D

Mitt och Patriks sovrum med "Utsikt" till baksidan

Mitt smink/data hörna :D

Klart man ska ha en liten tv i sovrummet så man kan kolla på när man vill mysa i sängen ;)

Mina smink borstar:) Inte för att jag sminkar mig jätte ofta. Men de får ja börja med :D

Toaletten upp med badkar :D

Trappen ner med våran (min) pepp väg :D

Vardagsrummet

Hallen!

Det kommer att komma mer bilder på resten av huset när vi har fått lite mer i ordning :D

Du får gärna komentera hu

Likes

Comments

Go kväll!

Detta är ett känsloladdat inlägg, och ett rörigt sådant!


Hoppas allt är bra med er! Med mig är det väl sådär om jag ska vara ärlig! Jag har massor av tankar jag inte vill ha. Jag har massor av känslor som jag heller inte vill ha! Men det är ju som vanligt, när det gäller mig!

Det är allt hur vi ska lösa så allt går så fort och smidigt med flytten som är om 11dagar! Sen allt som måste göras inför Hugos,Patriks och Amandas kalas! Vi har ingen fri helg alls i Feb.. Så om vi ska vara ärliga så måste allt vara klart tills den 10/2! Och eftersom att jag är jag så vet jag att det kommer nog att vara klart innan dess!

Sen i Mars så kan jag äntligen varva ner och kanske börja att tänka lite mer på mig själv! Och inte på alla andra och allt annat runt omkring mig!
Jag måste bli bättre på att ta hand om mig själv!
Jag måste nog även hitta mig själv igen, vem är jag?
Jag vet iallafall att jag ska rensa i mitt liv! Jag ska rensa bort sånna som jag inte behöver ha i mitt liv me!
Ja det blir nog bra någon gång!

Sen det här med att känna sig otillräcklig!
Så känner jag mig dag in och dag ut! Jag blir bara ledsen av att tänka på det. Jag känner att jag inte ens behöver att vara hemma! Det känns som jag bara är ett spöke! Jag finns här, men ingen ser mig! Jag finns här men ingen behöver mig! Jag finns här med ingen ser mig!

Det är så mycket som jag vill säga, men kan inte!
Det är så mycket jag vill göra, men det går inte!
Det är så mycket jag vill ändra, men det går inte!
Det är som jag lever mitt liv, och alla andra lever sina liv utan mig!

Jag vet att jag inte ska gå in på det här men jag bryr mig inte. Jag måste få ut det någon gång!

Kolla på alla "vänner" jag hade innan jag blev så jävla dålig att mitt liv gick fort utför! Va hände med dom? Jag vet att jag kanske inte va den bästa vännen då! Men nu? Våran vänskap va inte äkta! Allt som jag har gett va inte värd ett skit! Mina barn betydde inget för dom?!
Jag kan säga med handen på hjärtat att jag mår dåligt över att ingen är kvar! Jag saknar dom varje dag! Jag saknar våra minen! Jag saknar att höra deras röst!
Jag saknar att bara sitta i soffa och hitta på nåt sjuk kul från ingen stans!

Men allt det vi hade är bara borta! Varför? För att jag blev sjuk? För att vi hade olika syn på saker och ting?
Eller varför? Jag vet att jag mår dålig över det varje dag! Jag kan börja att gråta bara jag tänker eller ser dom! Som nu,Jag sitter på toastolen och spolar med duschen så jag kan skriva detta samtidigt som jag gråter!
Utan att någon ska höra mig gråta!
Jag hatar detta! Jag vet inte vad jag ska säga?

Men jag vet en sak, och det är att dom åker nog "bort" ifrån mitt liv när jag har flyttat! Annars kommer jag inte kunna börja om på nytt! Jag kommer inte kunna glädja mig åt nåt om dom finns kvar i mitt liv! För jag vill ju dela det med dom men det går inte! Så jag får att jag ska kunna börja om, så måste jag släppa taget om dom jag fortfarande saknar och älskar!

Ne det går inte att skriva mer! Vi hörs en annan dag!

Glöm inte att ta hand om varandra!❤

Likes

Comments

Snus!

Snus är nått för mig som är helt natuligt. Jag själv har snusat under mina tonårsår och anser inte att det är något fel med med alls! Utan det snarare hjälpte mig under dom åren jag snusade!

Jag började att snusa för att jag var nyfiken, och samtidigt väldigt desperat! Jag har under hela min uppväxt haft problem med munblåsor och ingen medicin har hjälpt mig. Så jag tänkte att snus fräter ju bort tandköttet, så då borde det ju ta bort mina munblåsor? Och mycket riktigt det gjorde det och alla va lika förvånade som jag var!

Så samtidigt som det hjälpte det mig med munblåsorna så fick det mig även lugn! Så Jag var tacksam över att jag började att snusa! Och visst mina föräldrar var ju inte jätte glada början, men sen när dom såg att jag inte fick mina munblåsor så bara dom bara "glada" att det hjälpte mig!

Idag så snusar jag inte pga att jag har tandställning och vill bli gravid igen! Så just därför så "slutade* jag med snusen! Men jag kan ju säga att vissa dagar så finns ju suget där. Speciellt när jag har mina munblåsor!

Detta var min lila historia om mitt snusande!

Men sen varför alla andra börjar att snusa det vet jag inte?

Vissa gör nog det för grupptrycket i skolan, för det finns det ju en del som inte känner sig som en i gänget. Så då kanske dom tänker att jag kanske kan få bara med dom om jag börjar att snus eller vad det än kan vara!? Vilket jag tycker är helt stört!

Sen finns det ju dom som är uppvuxna med föräldrar som snusar och då blir det nog bara naturligt för dom att börja snusa. Sen finns det ju dom som snusar för att dom tycker att det är gott och avslapnande. Dom som har slutat att röka har ju en tidens till att börja att snusa istället.

Så det finns ju massor av olika anledningar till varför man börjar att snusa. Det finns ju ingen historia lika den andra till varför just den personen började med snuset! Och man kan nog inte riktigt säga heller vem det är som börjar att snusa! Utan det beror nog mest på hur man är som person och kanske vilket liv man lever. Alla vet ju dock att snus är inte bra för kroppen eller för tänderna. Men man strunta nog i det om man har hittat något som man fastna för?

För dom som snusar så är snuset heligt för dom! Inte bara för att dom är beroende av snuset, utan även att man blir avslappnad av att leka med dosan. Dom får lite panik om dom inte hittar vart dom har lagt dosan. Samma sak om dom har upptäkt att dom har tagit sista prillan på kvällen och affärerna har redan stängt! För då kan dom ju inte ta den "bästa" prillan på hela dan. För det är ju den som man tar efter att man har borstat tänderna på morgonen!

Men som tur är så finns ju http://www.snusbolaget.se som jag också skriver detta inlägget tillsammans med! Och där finns ju all snus du kan tänka dig! Dom har sånt snus som finns i affärens, men även sånt snus som inte finns i affärerna! Så varför inte ta tillfället att beställa snus och alltid ha snus hemma. Dom har inte bara färdigt snus, utan dom har även så man kan göra eget snus! Dom har även pipa,ciggarer,tobak och tillbehör!

Dom har ett färskhetsgaranti och utmanande priser!Snabbleverans till hela Sverige 1-3 dagar tar det bara :D Vilket jag tycker är rätt bra! För när man är inne på sista dosan så kan man ju bara beställa ifrån dom. Och då har du alltid snus hemma! Så kan du ju även prova på nya smaker av snuset, eftersom att dom har så många olika! Jag vet ju vart jag ska tipsa min vänner och bekanta om iallafall! :D 

Likes

Comments

Heej på er!

Hoppas ni har haft en bra dag trots detta skit vädret!
Kan de inte bara bli vår nu? Tänk va gött det hade varit!😍

Ni kan aldrig gissa vad jag har gjort idag?
Jag har suttit i en kall bil hela dagen! Planen var att jag skulle åka med Patrik till jobbet. För att vi skulle till läkaren vid 11. Men hon ringde och sa att hon va sjuk så vi tog de på telefon istället!
Så eftersom jag hade med min Molli så kunde jag ju inte åka någon stans heller.
Så det slutade med att jag och Molli satt och myste i bilen hela dan!

Men deg gör inget, för under den tiden så hände det en grej!😆 Fast det får ni inte veta riktigt än, jag vill hålla på den karamellen ett tag till ☺ (nej jag är inte gravid 😔)


Så nu när vi kom hem så ställde jag mig i en dusch. Men det slutade med att Hugo,Patrik och Molli gjorde mig sällskap! Så nu har vi alla blivit vår fina😁

Haha Molli är så rolig när hon har duschat!
Hon springer över allt och har hittat sitt favvo ställe att torka sig imot! Nämligen en av hyllorna 😂

Men ni får ha en bra kväll så hörs vi snart igen!
Puss och kram, ta hand om varandra!❤

  • 89 readers

Likes

Comments

Heej!

Hur har ni haft det annars då? Jul och nyår har varit bra?
För mig hade jag gärna skitit i jul och nyår! Men nu är det ju över och vi går mot ljusare tider och en spännande flytt!😃

Jag hoppas att 2017 blir ett bra år för mig och min familj och att våra drömmar går i uppfyllelse!🙏🏻

2016 har varit ett skit år om du frågar mig!
Jag har inte mår bra.
Jag har förlorat en massa "vänner"
Jag har vart ensam.
Jag har inte känt igen mig själv.
Jag har haft det jävligt tufft och jobbigt! Listan kan göras flera mil lång och det orkar jag inte! Men jag hoppas att 2017 är året jag börjar att må bättre!

Jag vill inte må såhär längre! Jag vill vara den gamla glada,spralliga och galna Carro!
Jag ska se till att jag kommer tillbaka detta året! Eller ja, jag ska försöka med det iallafall!
Mer om detta kan jag ta i ett annat inlägg!


Men annars så har jag packat klart allt inför flytten!
Jag och Patrik har vart på IKEA ett antal gånger och köpt en massa till huset! Och vi lär åka dit fler gånger, men då kan jag ju ta med er dit om ni vill?

Sen så har vi ju fått en "bebis" här hemma 😍
Våran lilla Molli❤

Annars så går vi här och räknar dagar dan!
Det är den 26 Januari som flytten bär av!
Jag längtar nåt så sjukt mycket! Jag längtar till att få möblera och "inreda" vårt alldeles helt nya hus!
Dock så vet jag att Patrik lär ju skita in dasset det första han gör. Men det får jag bara ta🤣

Jag längtar till att få lära känna nya vänner. Som kan komma å dricka kaffe eller bara ha en lek dejt 😍❤
Ne nu ska jag ta och vara lite social här.
Men vi hörs nog snart igen😜

Och glöm inte att ta hand om varandra!

Likes

Comments

Heej på er!

Ja, vad gör jag här igen?
Jag kan säga så här mycket att det vet jag inte ens själv!
Utan det är Patrik som ville att jag skulle börja blogga igen. För han har tydligen inget att läsa om när han sitter på utedasset och skiter 🤣

Ne men jag tänkte att nu är det ju inte långt kvar tills flytten. Så då kanske du vill hänga med när jag grejar och donar? (Funderar på om jag ska filma lite med?)Jag tror även att jag kommer att få lite mer att skriva om än vad jag har just nu!

För mitt liv ser just nu, ser lika dant ut varje dag!
Och det är inte så roligt att skriva om samma saker varje dag eller gång!

Men jag hoppas att flytten innebär en nystart på livet! Så jag kan glömma Lilla edet och allt som finns här. För det är inget att hänga i granen med precis!
Så jag hoppas att du vill hänga med till Älvängen och mitt nya äventyr!😁

Likes

Comments

Varning för ett långt och osammanhängande inlägg! (Tror ja)

Vissa dagar är jätte bra och vissa dagar suger nåt så fruktansvärt och idag är det en sån dag!! Idag är det en jävligt dålig dag för mig! Allt bara kommer i kapp och jag bryter verkligen ihop! Alla runt mig säger att dom finns här för mig! Men ändå så känner jag mig helt ensam..
Jag önska att man bara kunde somna och vakna så va allt bra.

Men tyvärr så funkar inte verklighet så! Visst de kanske hade vart bra för stunden, men inte för evigt! Man måste ta tag i saker och hoppas på att de blir bättre med tiden! Visst alla har dåliga och bra dagar, det är så vi människor fungerar! Och den som våga påstå att den aldrig har en dålig dag måste komma ifrån Pluto eller nåt!

Men när jag får en dålig dag så kan jag inte hindra tårarna, paniken, ångesten och tycket över bröstet! Det finns där hela tiden, hängandes över mig som ett stort svart blixt moln! Jag vet liksom aldrig när det smäller till med full kraft!

Och alla känslor som jag har dom liksom bara försvinner och jag blir så jävla nere! Visst ni som känner mig, vet att jag kan vara "glad" men det är ju tack vare min jävla mur som jag bygger högre och högre hela tiden! Alla saker som jag längtar till känns som bortblåsta! För jag inbillar mig att dom kommer aldrig att hända för att jag inte duger, det är mitt fel, det är mig det är fel på och lista kan göras lång..

Samtidigt som jag hatar mig själv! Jag säger till mig själv att nu får du fan sluta att vara sjuk! Du får sluta att vara sån du är! Du kan inte hålla på så här! Men varför gör jag så? Varför kan jag bara inte acceptera att det är sån här jag är! Varför kan jag bara tänka på allt dåligt när man har en dålig dag?

Samtidigt som man egentligen ska tanka på att det finns ingen som mig! Och tack vara alla mina "problem" och diagnoser så är det ju trotts allt dom som gör mig unik! Och dom gör mig till den jag är, det finns ju bara en av mig! Och det är ju nåt jag ska vara glad för! Och tro mig det är jag, men inte när jag har mina dåliga dagar och svackor! Trots att det är nog då jag ska vara glad för de, jag ska ju vara glad för de hela tiden egentligen!

Ne nu blev detta nog inte så bra, och väldigt rörigt! Men jag hoppas att ni förstår lite iallafall!

Va rädda om varandra! ❤️
Ta hand om varandra!❤️

  • 180 readers

Likes

Comments