här visar jag och molly hur man enkelt gör en makeup som passar till både vardag och fest och jag har bara använt skuggor från makeup revolution flawless palette hoppas ni gillar den.

1. börja med att lägga en bas för skuggorna. antingen kan du använda en eyeshadow primer eller en concealer som jag använde mig av.

2. sen lägger du en ljus skugga över hela ögonlocket. jag använde den tredje skuggan högst upp från vänster.

3. sen har du en matt mörkbrun skugga och lägger den i globlinjen och i ytter kanten av ögonlocket.jag använde mig av den första skuggan längst ner från vänster. för en bättre skuggnings efekt med mer tonade linjer bör du använda en så kallad "blending brush" som är en rund fluffig pensel som är perfekt att skugga med.

4. det här steget är helt friviligt men sen tog jag den svarta skuggan längst ner från höger på en smal pensel och definerade fransraden. jag valde att använda en skugga istället för eyeliner för en mer dämpad look.

5. sen e de bara maskara och lösfransar om man vill de sen e man klar. jag själv tycker att den här make upen är väldigt simpel men ändå ur snygg vi hoppas att ni gillade denna tutorial :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

här är en makeup jag gjorde på min vän matilda för några veckor sen. det är en 50-tals inspirerad makeup men än naturlig skuggning med em vingad eyeliner och en dramatisk röd läpp.Likes

Comments

Hej hej sarah här vill bara dela med mig om vad jag klickade hem från craycray.se idag 3 produkter från makeup revolution en ögonskuggs palett som heter flawless palette (119 kr) och 2 salvation velvet lip laquer (49 kr st) i färgerna what i belive som är den nude färgade och keep trying for you som är den röda. jag e så taggad på att få hem o prova dessa produkter så jag kan skriva om vad jag tycker :)Likes

Comments

Gjorde en liten spontan manikyr på Sarah. Blev ett vinrött lack :)


Likes

Comments

Här är en bild från när jag fixade min vän Sofies ögon bryn då jag både färgade dom och sedan pockade dom :)
mvh sarah

Likes

Comments

För ett tag sedan så hade jag ganska torr hy på kroppen då den verkligen sög upp body lotion den fick tag på på bara ett par timmar. Så i julklapp fick jag den ultimata oljan från Elemis. Det är en hård olja i glasflaska som du värmer typ en minut under varmt vatten från kranen, då blir den rinnande. Den luktar lite "orientaliskt" lite kryddstarkt om man säger så. Vilket jag hade lite svårt för i början men vande mig efter ett tag.

Jag använder den och deras dusch créme tillsammans men har även använt "vanlig" dusch créme/gel och de funkar hur bra som helst.

Denna finns att köpa på tex skincity och kostar runt 400kr. :)


Likes

Comments

fredags sminkningen en glamour smoky eye men nude läppar ha henne bra fredag alla mvh sarah


  • Sarah, Smink

Likes

Comments

Idag har jag gjort naglar på molly med gel lack men en nail sticker på ringfingrarna såhär blev dom mvh sarah

Likes

Comments

halloj sarah här o idag kör jag på en smoky eye hoppas alla har haft en bra vecka :)


Likes

Comments

Hej alla sarah här jag måste bara säga att jag e så himla glad just nu för i fredas beställde jag 2 saker från eleven.se och fick hem de idag jag köpte ett contour kit från anastasia (som jag velat ha hur länge som hällst) och en borste från bdellium o e så taggad att få prova de till hälgen hoppas alla har en super måndag :)

Likes

Comments