hej! förlåt att jag inte bloggade imorse, men jag hann inte och plus mitt internet dampade ur så det gick ej. det var iallafall en normal morgon, ingenting hände. mötta upp två kompisar och sedan gick vi till skolan. skolan var okej, mådde inte så bra på morgonen för det hände en sak men annars så var jag glad.

kom hem för en timme sedan ungefär och håller på att plugga. lyssnar även på musik och tar det chill. halv åtta har jag träning så jag måste äta middag och så innan. annars händer det inte mycket, puss!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsLikes

Comments

hej allihopa! världens sämsta rubrik, men aa. skolan gick bra, förutom att det blev ett bråk innan den sista lektionen som alla skulle vara med och snacka om. gick hem direkt för att har läxa som jag måste plugga på men gör den lite senare. ligger nu i sängen och bara tar det lungt lyssnar på musik osv.

idag kom även justin bieber's album ut, believe acustic som jag kanske ska beställa. det är samma låtar som i believe albumet förutom att dom är acustiska och att det är två nya låtar med.

 puss&kram.

 

Likes

Comments

hej! har sovmorgon idag så att jag kunde sova lite extra vilket jag behövde. vaknade för en halv timme sedan ungefär och har ätit frukost, klätt på mig och fixat klart mig. har bara på mig ett par mjukisbyxor och en stickad tröja - standard.

halv nio ska jag möta upp tre kompisar och sen går vi till skolan, hoppas dagen går snabbt. denna vecka blir nog ingen vecka där jag är med massa kompisar för att jag har ett so - prov på torsdag och jag kan typ ingenting.. hoppas det går bra..

puss.

Likes

Comments

lately i’ve been thinkin’, thinkin’ ’bout what we had
i know it was hard, it was all that we knew, yeah.
have you been drinkin’, to take all the pain away?
i wish that i could give you what you, deserve
‘cause nothing could ever, ever replace you
nothing can make me feel like you do.
you know there’s no one, i can relate to
and know we won’t find a love that’s so true.

there’s nothing like us, there’s nothing like you and me
together through the storm.
there’s nothing like us, there’s nothing like you and me
together.

i gave you everything, baby, everything i had to give
girl, why would you push me away?
lost in confusion, like an illusion
you know i’m used to making your day.
but that is the past now, we didn’t last now
guess that this is meant to be.
tell me was it worth it? we were so perfect
but baby i just want you to see

there’s nothing like us, there’s nothing like you and me
together through the storm.
there’s nothing like us, there’s nothing like you and me
together.
there’s nothing like us, there’s nothing like you and me
together through the storm.
there’s nothing like us, there’s nothing like you and me
together.

Likes

Comments

seriöst, herregud så jävla äcklig denna tjej är. det är en tjej som har filmat och lagt ut på youtube för några dagar/veckor sedan när hon suger på en tampong. hur äckligt som helst, vem skulle göra så? det vidrigaste jag sett på länge. mådde illa när jag såg den och ville inte äta på länge. skulle aldrig göra detta, hon är sjuk. - undra hur många vänner hon får efter detta. nejmen, hon borde bli hatad av hela skolan. hon kanske bara gör detta för att få status, jag vet inte.

men det VIDRIGASTE jag sett. länkar videon här nedan..

 


Likes

Comments

hejhopp.vi hade några lektioner till lunch, och sen gick vi själva till simhallen - skönt att inte ha lärare med sig som håller på. att simma gick bra och jag klarade det tror jag. vi ducshade osv, sen plötsligt mådde jag inte så bra jag var fett yr och mådde illa. det var fett varmt där inne. sen gick jag hem, och nu ligger jag här. ska inte träna idag för att jag mår dåligt men jag hoppas att det blir bättre vill inte bli sjuk.

har druckit vatten men det har inte hjälpt, så jag ska plugga nu och sen ska jag bara ta det lungt. puss!

Likes

Comments

hej, hallå! försov mig en liten stund så jag har stressat nu på morgonen. har ätit frukost och är klar osv, är ganska stolt att jag kunde fixa mig på typ en kvart? fast nu har jag inte smink för att vi ska ha något sim test i skolan - livräddning också tror jag! nu sitter jag vid datorn och ska bara fixa det lilla sista innan pappa skjusar mig till skolan. senare i kväll har jag också handboll, får se om jag kan vara med på den för att jag har ont i min höft sen igår. haha!

bild på mig just nu, tagen och redigerad nu.Likes

Comments

hej. vi spelade ju match mot spårvägen och vi vann med några bollar. vi brukar inte vinna över dom, men vårt lag har gjort en sjuk utveckling sen i höst så vi har blivit mycket bättre! efter matchen åkte jag hem, åt korv med bröd och sen bara chillade jag. 17.15 hade jag träning, så jag har tränat också. det gick bra. men när jag skulle passa bollen så ramlade jag över en tjejs ben så jag föll till marken. gissa om vi garvade eller? alla typ dog. hahaha.

har hunnit äta och duscha och nu ska jag bara chilla lite mer, med musik och senare blir det tv med familjen.

pussssss.

det bästa som finns.

Likes

Comments