MINA RELATIONER

Jag visste inte att jag i mitt liv hade en del relationer som jag egentligen klarade mig bättre utan. Jag såg inte hur de drog ner mig, och de relationer jag hade som jag tyckte va bra trodde jag inte kunde bli bättre. Tills jag en dag fick "the 100% - 0% principle" förklarad för mig. Det lät ungefär såhär;

" - För att få en bra relation mellan två personer, hur många procent tror du att varje part måste ge var och en?
- Mja, 50/50 kanske? Både måste ju ge och ta och hitta en balans med varandra.
- Är du helt säker?
- 70/30 kanske.. man kanske ska ge mer än man tar.
- 100/, punkt."

Jag förstod ingenting, men nu i efterhand så är det mer logiskt än något annat. Att ge 100% och förvänta mig 0% tillbaka har gjort stor skillnad i mitt liv. Det var när jag började ta 100% ansvar för status på mina relationer som jag verkligen började bli riktigt lycklig.

Jag började ge allt, 100% energi, 100% glädje, 100% av allt oavsett hur människan va mot mig eller hur ja mådde, och det tog inte lång tid för mig att inse att jag faktiskt fick mer tillbaka när jag inte förväntade mig något, än när jag gjorde det.

Det har resulterat i att de relationer jag har idag, är så mycket bättre än jag trodde att de kunde vara, jag har blivit en lyckligare människa med lyckligare umgänge. Vissa relationer dog också ut i samband med att jag tillämpade denna principen, för mig var det bara positivt, för det visade vilka människor jag inte längre behövde i mitt liv, de som inte tog mig framåt på någon punkt.

Ge alltid 100% av dig själv, och börja ta fullt ansvar för hur dina relationer ser ut. Det här verktyget kan hjälpa dig att förbättra status på just dina relationer, och därmed tillföra mer lycka i ditt liv, precis som det har gjort för mig.

GIVE MORE, EXPECT LESS

Likes

Comments

Vet inte riktigt var jag ska börja med detta och hur djupt jag ska gå in på mig själv, men jag ska försöka hålla det enkelt och kortfattat så man inte tröttnar efter två rader ;) 

Men som sagt heter jag Isabelle och är 21 år. Jag har växt upp med en riktigt bra och uppmuntrande familj i Gävle och har klarat det mesta jag tagit mig an i livet, men ingenting har egentligen intresserat mig. Spelade fotboll i 10 år, och blev riktigt bra på det, men tröttnade och slutade. I skolan har jag alltid varit en liten "stjärnelev" och gjort mina uppgifter bra, men glömde sedan bort de lika snabbt - eftersom de inte intresserade mig. Det är på det senaste året jag förstått åt vilket håll jag vill gå, jag har ändrat mig mycket på ett år och jag anser att det är till det bättre. Mycket personlighetsutveckling som ligger till grund men också mycket annat, jag söker efter nya och annorlunda vägar att skapa lycka för både mig själv och andra.

Idag brinner jag för att hjälpa människor, på alla möjliga sätt och vis. Att se någon annan lyckas, eller att få ett "tack för att du finns" är en av de bästa känslorna i världen. Jag brinner också för hälsa. Träning och välmående är en stor passion jag har, men det har inte alltid varit så, utan det är en av delarna som har förbättrats det senaste året. 

Så min tanke med denna blogg är att jag ska gå in djupare på vad jag egentligen har gjort det senaste året som förändrat så mycket, och vad jag fortfarande gör varje dag för att behålla min livsstil och samtidigt ta mig framåt. 

Ska kicka igång disciplinen i mitt skrivande och göra denna blogg till något riktigt bra och användbart!! För det jag egentligen vill med allt detta, det är att hjälpa individer, för då, då blir jag lycklig. 

"What you do today can improve all your tomorrows" 


Likes

Comments