Va ett bra tag sedan, tror att vi typ lagt ner bloggen men iaf, kände att jag va sugen på att skriva ett litet inlägg.
Just nu ligger jag i sängen efter min frukost jag precis åt. Så "ni" vet är jag utomlands, är i ett land som heter Mauritius som är en ö några mil utanför Madagaskar. Har varit här i 24 dagar, och åker hem om fyra tvr :/ men men. Har det allmänt bra, solar och badar varje dag. Ca 35 grader i luften och ca 28 grader i vattnet.
Fast jag har det jätte bra här så saknar jag mina vänner där hemma men träffar dem om typ 8 dagar :DD

Hare bra puss
~Pennie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tja denna måndagen gick snabbt, insolerade mig i en egen bubbla och lyssnade på musik.
Dock har dagen varit skit, var trött och nu har min mamma åkt till Dalarna tills på fredag skulle verkligen behöva hennes kramar just nu och höra att allt kommer blir bra.
Meeen hoppas allt hinner bli bättre tills dess.
Sjukt trött och ska nog lägga mig tidigt eller sjukanmäla mig..
Jag tror också jag ska ta en "bloggpaus" eller sluta helt, eftersom skolan kommer före och det är lite för mycket i mitt privatliv just nu som tur var har man en bästa vän att prata av sig med.
Bilderfrånilördags👇

Hejsvejs
~VanjaLikes

Comments

Kan ju säga att min helg varit skit, lördag kväll var väl okej, va på bio med Johanna hon kan verkligen få en glömma verkligheten ett tag och bara nån man kan ha roligt med i vilka lägen som helst. Såg chatching fire , den var sjukt bra, bättre än första filmen om man frågar mig, dock satt Johanna och pep och hoppade upp och ner och gömde ansiktet när hon tyckte det blev läskigt😂

När jag kom hem från bion kollade jag på 1D day grejen, den va väl helt okej, ska kanske gå på konserten med Alexandra får se hur det blir med det, men om det blir av så kommer det bli sjukt roligt.

Funderar också på att ta upp kontakten med en gammal vän igen men vet inte än :s senast vi pratade blev allt ett stort bråk och ja vi har inte pratat på flera månader. Så få se hur det blir med det.

I morgon är det måndag och idag känner jag verkligen av söndagsångesten, vill verkligen inte till skolan i morgon.

Nu ska jag nog städa lite och sen kolla på film eller nått

~Vanja

Likes

Comments

Tjäna
Spela just dance 4 med syrran eller hon spelar och jag tittar på och äter glass 👍
I alla fall när jag spelar så vinner jag som vanligt ;D
Hade håltimme i skolan för första gången :D för min lärare visste inte att vi skulle ha lektion så vi fick därför håltimme c: fett nice
Ikväll blir det att äta tacos och titta på idol, veckan har gått sjukt snabbt och kändes som det precis var måndag 😮

Blev ingen bio idag blir nog imon det var absolut fullt!! Så det är väl vad lördagen går ut till eftersom jag sover bort förmiddagarna..ha en bra fredag hejsvejs
~VanjaLikes

Comments

Tjena
Sitter och ska plugga men gör allt annat än det kollar på Paradise hotel och kollar på vinterskor. Imon blir det att gå på bio och kolla på Chatching Fire med Johanna.
Idag var det halv studiedag så åkte hem före lunch och ja gjorde inte så mycket jag somnade dock och det var jobbigt att gå upp igen men var så hungrig så nu väntar jag på att maten ska bli klar :3
Hade so och 2 engelska lektioner innan jag slutade. På So:n somnade jag nästan..
Igår försvann min mobilladdare och min mobil var död. Jag fick panik det var jätte tråkigt..men det visade sig att Jennie fått med sig den hem är glad att jag slapp köps ny.
Nu ska jag plugga hejsvejs
~VanjaLikes

Comments

Tja precis kommit hem från stan, var där med Jennie och shoppade.
Köpte två saker som jag är sjuuukt nöjd med, ett par svarta midjejeans och en victoria's secret body mist! Så jävla nöjd man kan bli ursäkta uttrycket. Köpte i alla fall "pure seduction" den luktar jätte gott och kan alldså inte sluta lukta på den...
Dom var inte dyra alla och kostade bara 120 :o trodde dom skulle vara mycket dyrare, var på väg att köpa två stycken faktiskt!
Nu ska jag äta och kolla på nya Vampire Diaries och vara lycklig över min body mist jag länge velat ha :D
~VanjaLikes

Comments

Tja precis kommit hem från skolan.
Skolan har väl varit ganska bra, haft syslöjd, musik och elevensval flexade också på morgonen, somnade nästan och så ritade jag en fiin bild på mina kompisar :D dom älskade såklart.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva men ska antagligen lägga mig och sova eller något, lyssna på musik och skriva läxor och prata med kompisar typ. Min dag är väl inte sååå rolig men snart är det helg igen wihooo :D
Har fått mina "egenbilder" från skolfotot kan ju bara säga att jag ser för jävlig ut usch :o
Bjuder på dessa vackra bilder och Jennie du får skylla dig själv c;
~Vanja

Likes

Comments

HEEJ!
Har elevensval just nu, ska på konfa senare. Vi jobbar inte speciellt hårt eller bra. Vi twerkar lite, dansar allmänt och lyssnar på musik..


~ Pennie

Likes

Comments

Tja
Sitter och äter tårta eftersom det är farsdag och koller på EMAs, som slutar vid 11 så kommer vara trött imon men klart värt det!
Igår var jag på kroppkaksfest med familjen + farmor åt sju stycken kroppkakor för dom som ville veta 😊
Vi fick också tårta igår så tårta två dagar i rak 👍👍
I morgon är det skola kan ju inte säga att jag längtar precis.
I helgen gosade jag med Jennie Alma och Alexandra och nej inte människor utan björnar, min fredag var oerhört osocial..

Måste bara säga att Bruno har en fantastisk röst
God natt på er, hejsvejs
~VanjaLikes

Comments