Header

Hejsan hejsan, gjorde ett val att lägga bloggen lite åt sidan ett tag då det har varit väldigt mycket...bra och mindre roliga grejer.

Det har varit horse show som ju var fantastiskt kul...iår igen haha! Var där onsdag, fredag och söndagen. Shoppade en del kul!

Den mindre roliga grejen eller rättare sagt väldigt ledsamma saken är att igår blev min kära ponny besiktigad och flyttade till ängelholm, till en ny gullig liten ryttare som kommer göra henne lika glad som han gjorde mig glad!! Känns ju naturligtvis väldigt jobbigt och tråkigt men han kunde inte hamna på något bättre ställe <333 Min ponny Tello är alltså såld :(((((

Som lite plåster på såren och för att få andra tankar var jag och Tintin inne i stan och bla fikade på Espresso House!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej, har kommit hem nu efter en suupermysig kväll hos Tilda. Vi hade en överaskningsfest för Amanda som fyllde 15 år förra veckan. Kvällen blev jättelyckad och hade jättekul! Tintin hade med sin kamera och fotade en massor så det kommer imon eftersom hon ska få över dom i datorn osv.

Annars då. Var i stallet klockan åtta imorse och red och fixade grejerna. Hade inne galoppbommar och två hinder, i början av passet var han lite ofokuserad men oj vad han hoppade. Waaahh kände bah wow! Dutti ponniii! Imon ska jag och mamma fixa lite saker på förmiddagen och på kvällen är det stallet som gäller. Putsa, packa, trimma, fläta allt ska göras imon innan tävlingen på söndag. Ska bli såå roligt!

Nu ska jag ta och sova, trött i hela kroppen! Godnatt


Likes

Comments

Ska snart gå och fixa iordning mig för kvällen. Har pluggat ganska mycket nu på kvällen och gjort färdigt och skickat in en stor svenskagrej.

Min dag bar varit bra och Tello fick ridas lösgörande skritt och trav.

Imorgon börjar skolan tjugo i ett, såå skönt. Så innan det blir det stallet och trim, ska studsa med lite bommar och sånt imon. Så han har lite hopp i sig till på tävlingen på söndag. Ska ta och gå o lägga mig nu, imon hörs vi :)Jag älskar denna ponnyn så galet mycket!

Likes

Comments

Sitter och tittar på Biggest loser Sverige, men just nu är det reklam haha!

Tömkörde Tello idag och han var suuperfin. Dagen i övrigt har väll varit bra, har inte hänt jättemycket. Nu börjar det snart så ska ta och kika. Vi hörs imon, hejdåå!Hjärtegull<3

Likes

Comments

Hej igen, ska alldeles strax ta en dusch. Läste ut min deckarbok förut, den var faktist förvånansvärt bra och spännande. Tror faktist deckare är min bokgenre när där de händer mycket hela tiden.

Veckan jag har framför mig är sjukt spännande men ganska mycket i skolan, eller har en stor skrivuppsats som ska in på fredag. Men samtidigt väntar det tävling i slutet av veckan, träningar och annat gott. :)))Men åh hur mysig är han inte då?

Likes

Comments

Kom hem från stallet nu och ska ta mig något att äta, superhungrig! Tintin kom och fotade mig och Tello och bilderna blev superbra! Red Tello ett hårdare pass i ridhuset idag med bommar i trav och galopp. Han kämpade på super, och i slutet av passet blev han jättefin.

Ska fixa lite nu inför måndag och skola imorgon, tbx till de verkliga livet liksom. Kraam!


Likes

Comments

Skrev ju att jag inte skulle blogga i fjällen, men nu är jag hemma. Har haft en galet bra vecka med familj och Alice uppe i fjällen. Mycket skidor och mys!

Idag när jag kom hem stod en saknad Tello och vänta på mig i hagen<333 Har saknat honom såså mycket och de var nog liksidigt, han var huur mysig som helst. Jag och Alice red ut och så kom Tintin, så vi tre+ hästarna gick ut en runda. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Är görtrött och typ helt borta haha. Men vi hörs imon nu måste jag sova, hejrååå!


Likes

Comments

Har velat fram och tillbaka om jag verkligen har packat färdigt och JA nu har jag nog det. Ligger right know i sängen och ska snart släcka lampan. Tror vi skulle åka på morgonen i morgon. Tror denna skidresa kommer bli grym! Känner de på mig!!! Ser så mycket fram emot det. Uppkopplingen i fjällen är dock usel så antingen kommer bloggen ligga nere under tiden vi är borta, men ska försöka slänga on nått inlägg då och då.

Tello reds ut idag då det hala äntligen hade smält bort lite. Var supermysigt och hade med Alice och Pyret som bästa sällskapet<333 Kommer sakna min älskade ponnyskrutt nu, men han har bra skötare medan vi är borta. Ha nu ett superbra lov allihopa. Kraam!


Likes

Comments

Äntligen lov! Slutade precis och står och väntar på att mamma ska hämta upp mig. Mitt lov kommer att spenderas med Alice och familj uppe i fjällen. Kommer bli så jädrans satans kuul!! Åker imon, har ni några roliga planer för lovet? Kraam!


Likes

Comments

Vill först och främst ursäka för den usla uppdateringen här på bloggen, men ibland går viss saker före. Har haft och har även mycket i skolan nu innan lovet. Har varit mycket i stallet också osv. Då måste man prioritera.

Red ett ordentligt pass på Tello idag och han var huur fin som helst. Gjorde en bra uppvärmning och fick då ett grymt pass och en häst mjuk som smör ; ). Satte upp en övning som jag följde, gjorde den i trav och galopp. Mycket enklare att få ett bra pass om man har mål och en övning för passet.

Resten av denna dag spenderar jag bakom skrivbordet med en hel del plugg, fusikprov imorgon väntar.Men tänk att ha en sånhär mysig korv?! Mysmysmys

Likes

Comments