Instead of worrying about what you cannot control, shift your energy to what you can create.


​Peace and love❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vilken dag det varit idag. Började med att jag ringde skatteverket och fick info om skatter och annat. Senare ringde jag banken och öppna ett företagskonto så att swish och andra betlnings medel kom på kontot. Har också varit i kontakt med företag som gör webbförsäljnings hemsidor. Som sagt varje dag är det nya tag och nya möjligheter att bli framgångsrik.


​Peace and love❤️

Likes

Comments

Life is too short to waste your time on people who don’t respect, appreciate, and value you.


​Peace and love❤️

Likes

Comments

Nu gäller det att köpa en hemsida som redan är färdig eller köpa tjänsten där ett företag gör hemsidan och underhåller den. Jag lutar mig mer där jag köper tjänst där företaget gör hemsidan och underhåller den jag kommer få admin loggin som jag kommer kunna sätta ut produkterna. Svårt att välja många som erbjuder den typen av tjänst.

Någon som har erfarenhet om detta?


​Peace and love❤️

Likes

Comments

Var i kontakt med leverantören idag igen. Dem verkar vara nöjda med informationen och hur samarbetet ska gå till så det är riktigt bra. Så väntar jag bara på att de ska skicka en lista med alla deras produkter, pris per produkt och hur lång leverans tiden är. Gäller att ringa skatteverket idag och kolla upp hur det är med skatter och allt annat när man har en leverantör från ett annat EU land☺️☺️


Mer info kommer 👍


​Peace and love❤️

Likes

Comments

​Fick idag kontakt med en leverantör som jag skrivit till. Fick idag ett email där företaget var intresserade av att göra ett samarbete med mig men dom behövde ytterligare lite mer info. Hoppas detta går bra detta är en steg i rätt riktning. Nu gäller det att skicka infot och göra en hemsida för produkterna som ska säljas. Leverantörens priser var i en bra nivå där många av produkterna gav ett marginal 50% vinst i produkten som jag sålde till ett bättre pris än andra företag i Sverige.


​Peace and love❤️

Likes

Comments

​Respect other people's feelings. It might mean nothing to you, but it could mean everything to them.


​Peace and love❤️

Likes

Comments

Har bestämt mig för att köpa gaming laptopen MSI gt83vr den hade bättre prestanda tyckte jag så det får bli den.


Peace and love❤️

Likes

Comments

Hej som sagt är jag ute efter en gaming laptop har varit sugen på en av dessa 2 en msi gt83vr eller en Razor blade pro. Båda två har grym prestanda. Så nu är det att välja en som passar mig bäst.


Peace and love❤️

Likes

Comments

​There will be a few times in your life when all your instincts will tell you to do something, something that defies logic, upsets your plans, and may seem crazy to others. When that happens, you do it. Listen to your instincts and ignore everything else. Ignore logic, ignore the odds, ignore the complications, and just go for it.


​Peace and love❤️

Likes

Comments