Hej! Nu var det ett tag sen. Fullt upp med att söka jobb och allt annat runtomkring...livet helt enkelt ^^

Sååå.....är ni sugna på Paradise Hotel? Jag är inte ett jättestort fan av detta programmet, men jag tyckte om att se på det och prata om hur dumt det är. Jag tycker all får tycka va de vill om detta program, men det klart det är underhållande!

Fast jag tycker faktiskt på den senaste tiden har Paradise Hotel, blivit lite tråkigt. Förra säsongen så var det bara två avsnitt, och innan det tre. Får se hur det blir nästa gång. 6:e februari börjar det i alla fall!

Har redan sett det första deltagarna som ska träda in i paradiset...säger bara herregud. xD


För det första vill jag bara säga...att det går ut på fester, alkohol, sex och DRAAAMAA!! Jag tycker programmet är så himla irriterande. Visst det är underhållande, folk kanske njuter av att se snygga människor som tjafsar om hur de ska ta ut en och en, de kanske gillar att se om någon får till det medans de själva sitter där med en påse chips. Men ack så orättvist! Eller har ja fel? Jag menar det är bara snygga människor som får vara med. När man kollar på programmet så kanske vissa upplever att de önskade att de såg ut så eller att det är fel på en eftersom ens kille så gärna vill se på Paradise. Sen så är de i Mexico och får supa gratis. Ingen nytta utan bara spiller över pengar, när man kunde gjort något annat med detta. Men det måste ju såklart finnas sådana här såpor. Det handlar om pengar. Men inte undra på att man blir irriterad när deltagarna skryter om att de är så himla snygga och rika och bäst och smartast. Jag tycker synd om dem som är med för vissa blir ju förnedrade på riktigt. Det är hela svenska folket som kan se allt de gör. Det är bara förnedring. Jag kan tycka det är roligt ibland, men framförallt bara jobbigt. Jag kan ju säga så här att de är väldigt bra på att bjuda på sig själva, men ja.. Hade ju önskat att det var mer kvalite och lite roligare och något viktigare. Det är ju nästan bara reklam och sen massa babbel.Men jag tycker det ä kul att diskutera sånt man inte gillar. Man kan inte gilla allt.

Hade. ;)

Likes

Comments

Det börjar med att Ryan som är seriens huvudskådespelare hamnar i trubbel pga. av hans bror. Ryan gjorde ingenting utan var tvungen att följa med sin bror som stal en bil. Hos polisen väntar advokaten Sandy som är från Newport. Han hjälper Ryan ur denna situation och får börja om hemma hos Sandy, Seth och Kirsten. Serien utspelar sig i Kalifornien.

Jag vet att den kom 2003, men jag är lite efter. Förstår ni vad jag har missat? En av de underbaraste serierna jag har sett! Och jag behöver inte vänta på några avsnitt heller, utan alla finns på Netflix.

Rekommenderar verkligen denna serien, men måste varna att man klistras fast i soffan och det enda man vill är att se på nästa avsnitt, som det ska vara! När man har hittat en bra serie. ;)

Men det är lätt att glömma ens egna verklighet, så jag måste faktiskt begränsa mina timmar åt serietittandet! Det handlar om kärlek, svek och en väldigt skarp konstrast mellan Ryans förra liv i Chino och det nya i Newport.

Mina favoritskådisar är Seth (Adam Brody) och Sandy (Peter Gallagher) Seth är charmig på sitt sätt, det finns ingen som liknar honom. En serienörd som är helt förälskad i Summer (Rachel Bilson), den populäraste tjejerna i skolan. Men tyvärr så är inte han hennes typ...eller? Sandy är en underbar make och far. Charmig och rolig. Han jobbar som advokat och det var så han träffade Ryan.


Det var lite kort om the O.C, den här serien får 5 stjärnor av 5.

/Vi ses!

Likes

Comments

Välkommen till min blogg. Här kommer ni få läsa allt möjligt. Jag har precis börjat med att designa denna blogg..kommer säkert att ändra på den, då detta är lite nytt för mig!

Men vi får se hur detta blir.

För övrigt så får ni alla ha en bra kväll. Jag ska gå och spinna lite..hehe. Spinning-time!

Bildresultat för spinning

See ya!

Likes

Comments