Igår hade vi den mysigaste kvällen ever. Jag har länge tänkt att jag ville till Holywood Forever efter alla filmer och serier jag sett haha. Det är en utebio på en kyrkogård?! Hur konstigt?? När vi var på väg till Warner Bros såg jag att Grease skulle visas den 3 juli som start på 4th of July med fyverkerier efteråt. Så jag bestämde att vi skulle på detta så vi bokade bion i ubern haha. Biovisningen igår var i alla fall hur mysig som helst! Vi hade tagit med oss en filt som vi satt på och åt chips och drack vin. När Grease var slut började fyrverkerier smällas av. Dock kändes det liye konstigt att ha picknick med bio på en kyrkogård hahah. Efter att fyrverkerierna smällt klart drog vi in till Dave & Buster's där vi mötte upp Åke, Jennifer, Malin och Felix för att avrunda kvällen.

Happy 4th oh July btw!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Imorse vaknade Åke upp hos oss som hade sovit över, mysigt!! Jag började dagen med att gå ner till strandpromenaden själv medan Becca och Åke gick till poolen. Det var några grejer jag skulle fixa därnere innan jag joinade dem vid poolen. Men först köpte jag lunch på Whole Foods på vägen hem, yum!

Likes

Comments

Igår blev det vår sista utgång i LA. Hur sad?? Blev Argyle såklart för en avslutning på vårt standardhak. På klubben mötte vi upp många av våra kompisar för en sista utgång. Kan knappt tro det att vi drar hem på torsdag?? Helt insane ju! Att nästa gång vi åker tillbaka till USA måste vi åka på ESTA istället fö VISA. Crying!! Efter klubben drog vi hem till några kompisar för pizza-party med några jobbiga farväl innan vi drog oss hemmåt.

Likes

Comments

Imorse knackade det på dörren och vi fick paket från Amazon. Paketet bestod av böcker och massa julfilmer som jag hade beställt haha. Jag ÄLSKAR julfilmer och i Sverige finns knappt några julfilmer att köpa så nu har jag något att se fram emot när höstmörkret faller haha.

Nu har vi kommit hem från Malibu och Duke's. Jättemysig restaurang precis vid vattnet och med mycket god mat. I detta nu väntar vi på att Jennifer och Åke ska droppa in. Sedan ska vi äta middag tillsammans och efter det blir det min och Beccas sista utgång?!! Say whaaat! Tiden bara rinner iväg!

Det blev även en kort sväng förbi poolen för lite bokmys efter Duke's.

Likes

Comments

Igår blev det mycket gjort för oss. Vi var förbi både post office och Staples för att se alternativen med att skicka hem paket och vi förstod att det skulle bli jääävligt dyrt. Så vi tänker nog köra på grov övervikt istället. Vi var även förbi t-mobile så att jag kunde låsa upp mobilen och vi sa även upp våra bankkort. Kommer sakna mitt Chase-kort! Efter en produktiv dag tyckte vi att vi förtjänade Whole Foods mat så det blev en sväng förbi WF på vägen hem, yum!

På kvällen blev det en utgång med mina girls på Argyle.

Likes

Comments

Om en vecka är vi alltså hemma på svensk mark. Usch jag är inte redo för 5 öre att åka hem. Vill så gärna stanna ett år till haha. Men everything comes to an end... eventually. Nu har vi massvis att göra innan hemfärden som att kolla om packningen få plats i resväskorna eller om vi måste skicka hem saker. Avsluta våra bankaccounts, skriva ut oss från leaset på lägenheten och skolan. Jag måste också låsa upp min telefon från T-mobile eftersom jag köpte den i LA. Fyyy I don't wanna go home.

Annars har vi haft en mysmorgon med sconesbakning och Carrie Diaries. Vad som händer ikväll är ännu oklart. Så det är bara att vänta och se!!

Likes

Comments

Igår beställde vi en bil till Valencia och Six Flags. Vi har tänkt att åka till Six Flags sedan juli förra året när vi kom men det har aldrig blivit av. Men säger nu som biebs, we're running out of time eftersom vi inte har många dagar kvar här i paradiset. PANIK! Anyway så bestämde vi att det äntligen var dags så jag och Becca tog med oss Jennifer, Åke, Malin och Feilx till Six Flags och hade en supermysig dag. Det kanske inte var bästa dagen att åka dit tho, för det var RIKTIGT varmt. Jag och Becca som åkte i långbyxor och hade med tjocktröja och allt haha. Tur nog hade jag med mig en kjol så det första jag gjorde när vi kom fram var att byta om och tjocktröjan fungerade bra att torka bort svetten med HAHA. Favoritattraktionen var helt klart X2. Det kändes som att det var den enda som var riktigt läskig när det pirrade i magen osv haha. Är annars ganska besviken på Six Flags. Jag trodde allting skulle vara mycket läskigare än var det var eftersom man hört så mycket om Six Flags.

Dock fanns det en attraktion både jag och Becca skrek vääääldigt mycket i. Hahah skrattar fortfarande åt oss. På Six Flags hemsida skriver de "This spring, we've introduced a ground-breaking new ride experience — The New Revolution Virtual Reality Coaster. On one of North America’s first dedicated Virtual Reality Roller Coasters, you’ll experience thrills like never before. In partnership with Samsung Gear VR and Oculus, The New Revolution is equipped with wireless headsets that, while wearing, allow you enter a virtual world with high-resolution imagery and 360-degree views that synchronize to the action of the coaster. Now open!" Man hade då en samsungtelefon för ögonen så man såg ingenting utom en viruell värld. Man såg med andra ord inte inet vad som skulle hända. Så häftigt!!! Var dock tvungen att känna ifall Becca fortfarande var kvar bredvid mig eftersom jag inte kunde se henne HAHAH.

The New Revolution

Bergochdalbanan Superman (den ovan) var också en favorit. Man åkte superfort baklänges upp i tornet för att sedan åka lika fort ner framåt igen. Det var dessutom riktigt kort kö till den så vet inte hur många gånger vi åkte den haha. Superman delar tornet med frittfall som var 126 meter. Den åkte vi såklart också. Jag har fått för mig att frittfall ska vara jätteläskig men det var den faktiskt inte.

Likes

Comments

​Idag var de dåligt väder men vem bryr sig? Inte jag, Becca, Jennifer och Åke i alla fall för vi gick ner till stranden och hängde. Det var dock superkallt dessutom så vi fick sitta i tjocktröjor hehe. Nu på kvällen har jag och Beccis ätit thaimat och kollat på Sex and the City 2. Det är så mysigt att ha lägenheten för oss själva så att soffan och TVn inte är occuperad för än gångs skull. 

Likes

Comments

Igår var jag Becca förbi third street en sväng innan vi drog hem för att fixa oss inför Fetty Wap. Han skulle nämligen uppträda på OAK. Kvällen var jätterolig och vi lärde känna tre svenska tjejer som var där på vacay. Har dessutom velat se Fetty Wap jättelänge så blev överlycklig när jag såg att han skulle performa på 1 OAK haha.

Likes

Comments

Idag började jag och Becca dagen med att ta en uber ner till Long Beach där vi skulle åka på Whale Watching. Det var jätteroligt och mysigt, dock uppskattade jag mest delfinerna haha. Så gosiga!! Men vi såg även blåvalar och sälar! En check på att man sett världens största djur då haha.

Turen var 3 timmar och efteråt gick vi över till the Pike (ett shoppingcenter) och shoppade lite för att sedan gå och ta en glass på Cold Stone, såååå gott!!! Vi har tidigare velat gå till Cold Stone men när vi kom dit förra gången så hade de precis stängt. Så nu fick vi i alla fall äntligen smaka deras glassar och jag har inget emot ett återbesök hehe. På Cold Stone får man först välja en glassmak för att sedan välja en eller flera "mix-in's", t.ex. cookie dough. Sedan blandas allt på en kall sten (varav namnet).

Senare på kvällen kom Jennifer och Åke över på myskväll!! Pizza och film stod på schemat. Jag och Beccis beställde hem pizza från Dommino's medan Jennifer och Åke betällde från Pizza Hut. När ska de lära sig att Domino's pizzor är tusen gånger godare?? Nu har de precis lämnat oss så ska äntligen få lite välbehövande sömn haha.

Likes

Comments