Oplevelser på Hawaii

Hej alle!

Jeg tænkte, at jeg ville begynde med at dele ud af nogle skønne seværdigheder fra Hawaii. Lige præcis denne her seværdighed, den ligger lige ved siden af hvor huset er.

Waimea Falls var helt klart det værd at opleve. Selve Waimea Falls Park, som du går i, før du kommer til vandfaldet, er så smukt og fantastisk. Selve gå tiden til vandfaldet er cirka 15-20 minutter, hvor man kan opleve lidt bakker op og ned, men det gør ikke det helt store, når man kan stoppe op mange af stederne, og kigge på diverse ting som gror i parken. Du er omringet af tropiske planter og den botaniske have.

Udover det, så er der også mange film som er blevet optaget i parken, såsom; The Hunger Games.

Når du endelig kommer til vandfaldet, har gå turen helt klart været det værd! Du kommer så tæt på vandfaldet, at du faktisk får lov til at bade ved springvandet, hvilket går oplevelsen mere unik. Samtidig med det, så fik jeg mødt en dansk familie for første gang - for første gang kunne jeg faktisk tale dansk i USA, hehehe.

Helt klart værd at opleve, hvis man nogensinde kommer til øen Oahu!

Until next time.


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Opdateringer fra Hawaii

Hej!

Endnu en opdatering fra mig.

Jeg fik min mors pakkekalender ind af døren for nogle dage siden, og det får virkelig en til at savne at være hjemme, specielt i juletiden. Jeg kommer helt sikkert til at savne min familie lidt mere i denne måned. Udover det, har min mor været så sød at sende danske madvarer til mig; rugbrødsblandning, remoulade, dansk mayo, gifler, danske sovser og meget andet lækkert, som jeg går og savner i hverdagen. SÅ, mange tak mor!

Men hvad angår jul her på Hawaii, så er det i hvert fald ikke noget som jeg er vant til. Det er stadig i hvert fald 25 grader og over, hvilket er en helt anden og anderledes jul for mig. Dog kan man sagtens se, at det er USA man bor i. Alt er pyntet op, selv på Hawaii. Huse er fyldt med julelys og dekorationer, hvilket for det til at virke lidt mere som jul - men jeg får dog aldrig rigtig den samme jule stemning, som jeg ville gøre, hvis jeg var hjemme i Danmark.

Surfer sæsonen er i gang, og derfor går dagene med at sidde på stranden og se store bølger i havet, og se surferkonkurrencer, som foregår næsten lige ud foran hjemmet.

Jeg skal helt klart indse, at det ikke bliver helt den samme jul som derhjemme, men hvem vil ikke opleve en amerikansk jul? Jeg er i hvert fald klar på at opleve noget nyt.

Until next time.

Likes

Comments

Opdateringer fra Hawaii
Hej igen!

Endelig ankom jeg til Hawaii, efter at have haft en utrolig skøn og god uge i Los Angeles. Jeg kommer nok til at poste en video af Los Angeles turen om et par dage.

Det er vildt surrealistisk nu at vide, at jeg skal være her fast. Jeg har ikke fået foretaget mig så meget andet end at pakke ud, mødes med nogle venner og spist en masse lækkert mad. Det er altid en tand mere spændende at spise lige ud til stranden, ved en lille mad bod.

Hawaii er så anderledes, sammenlignet med Danmark. Mine oplevelser med Hawaii er: at det altid er varmt, menneskerne er super venlige og så er det så normalt at enten gå i supermarked, butikker eller andre former for shops, i enten bikini eller bar overkrop. Udover det, så er jeg også lige ankommet i Halloween perioden - en ting er sikkert ved USA; de går 100 gange mere op i sådan nogle begivenheder, end hvad vi gør i Danmark. Alle har en form for plan og et kostume klar ved Halloween tid, undtaget mig, selvfølgelig :) Jeg har dog fået anskaffet mig en lille plan til Halloween dag med en masse søde piger, og må vi håbe, at jeg kan finde på noget at tage på, så jeg ikke kommer til at være den typiske dansker som selvfølgelig ikke har et kostume...

Jeg håber alt er vel i lille Danmark, nyd kulden.


Likes

Comments

Opdateringer inden afgang

Hej alle!


Nu er der langt under 24 timer til at jeg tager afsted. Som sagt tager jeg først til Los Angeles med min veninde, hvor jeg derefter tager videre til Hawaii. Vi har planlagt så mange spændende ting i Los Angeles, så det skal virkelig nok blive en oplevelse for livet!


Jeg har prøvet så vidt muligt at få pakket det mest nødvendige til Hawaii, og selvfølgelig også Los Angeles, men det har været svært at holde sig inde for de 23 kilo. I dag besluttede jeg mig så for at tage to kufferter med, i stedet for én. Jeg har ikke lyst til at gå på kompromis med ting, som jeg ved at jeg får brug for i hverdagen. Jeg troede, at jeg havde mere sommertøj at tage med mig, men det er jo åbenbart sådan, at det ikke lige altid er en god investering med sommertøj i DK.


Jeg havde en fin lille ''goodbye dinner'' med min nærmeste familie i går. Men indtil at VISA dokumenterne ikke er gået igennem, skal jeg jo ud af landet efter 3 måneder. Det er en god mulighed for at se sine nærmeste igen.


Jeg har postet nogle billeder, fra sidst jeg var i Hawaii, som var lidt over en måned siden.


Until next time, have a good one!Likes

Comments

Opdateringer inden afgang
Hej alle der læser med!

Dette er dit første indlæg her på denne ''rejse'' blog.

Det er utroligt underligt, at skulle starte på at skrive indlæg på en blog. Dog på den anden side, er det også en hjælp for mine venner og familie, at kunne følge med i, hvad jeg går og laver, og ikke mindst hvordan jeg har det. Men selvfølgelig ikke mindst, at måske andre mennesker finder denne flytning interessant. Fordi sagen er jo den, at jeg flytter til Hawaii, USA.

Jeg blev student 20. juni, 2017. Jeg rejste derefter til Hawaii i over en måned, og der faldt jeg simpelthen for omgivelserne og atmosfæren. Jeg undersøgte mine muligheder derovre, og der kom frem til, at der ville jeg simpelthen være og rent faktisk flytte derover - starte på en frisk og opleve verden.

Jeg har tænkt mig at vise alle de fantastiske oplevelser, som jeg kommer til at opleve. Jeg har ingen anelse om hvor lang tid jeg er væk. Lige nu taler jeg med universiteter og venter på VISA svar. Det kan være alt fra et år til flere. Så starten på eventyret bliver mere en ferie/sabbatårs oplevelse, indtil jeg får svar på de andre ting.

Jeg rejser først til Los Angeles d. 13 oktober med min skønne veninde, Trine, og derefter tager jeg turen videre til Hawaii.

I can't wait!!! 

Likes

Comments