Opdateringer inden afgang

Hej alle!


Nu er der langt under 24 timer til at jeg tager afsted. Som sagt tager jeg først til Los Angeles med min veninde, hvor jeg derefter tager videre til Hawaii. Vi har planlagt så mange spændende ting i Los Angeles, så det skal virkelig nok blive en oplevelse for livet!


Jeg har prøvet så vidt muligt at få pakket det mest nødvendige til Hawaii, og selvfølgelig også Los Angeles, men det har været svært at holde sig inde for de 23 kilo. I dag besluttede jeg mig så for at tage to kufferter med, i stedet for én. Jeg har ikke lyst til at gå på kompromis med ting, som jeg ved at jeg får brug for i hverdagen. Jeg troede, at jeg havde mere sommertøj at tage med mig, men det er jo åbenbart sådan, at det ikke lige altid er en god investering med sommertøj i DK.


Jeg havde en fin lille ''goodbye dinner'' med min nærmeste familie i går. Men indtil at VISA dokumenterne ikke er gået igennem, skal jeg jo ud af landet efter 3 måneder. Det er en god mulighed for at se sine nærmeste igen.


Jeg har postet nogle billeder, fra sidst jeg var i Hawaii, som var lidt over en måned siden.


Until next time, have a good one!Likes

Comments

Opdateringer inden afgang
Hej alle der læser med!

Dette er dit første indlæg her på denne ''rejse'' blog.

Det er utroligt underligt, at skulle starte på at skrive indlæg på en blog. Dog på den anden side, er det også en hjælp for mine venner og familie, at kunne følge med i, hvad jeg går og laver, og ikke mindst hvordan jeg har det. Men selvfølgelig ikke mindst, at måske andre mennesker finder denne flytning interessant. Fordi sagen er jo den, at jeg flytter til Hawaii, USA.

Jeg blev student 20. juni, 2017. Jeg rejste derefter til Hawaii i over en måned, og der faldt jeg simpelthen for omgivelserne og atmosfæren. Jeg undersøgte mine muligheder derovre, og der kom frem til, at der ville jeg simpelthen være og rent faktisk flytte derover - starte på en frisk og opleve verden.

Jeg har tænkt mig at vise alle de fantastiske oplevelser, som jeg kommer til at opleve. Jeg har ingen anelse om hvor lang tid jeg er væk. Lige nu taler jeg med universiteter og venter på VISA svar. Det kan være alt fra et år til flere. Så starten på eventyret bliver mere en ferie/sabbatårs oplevelse, indtil jeg får svar på de andre ting.

Jeg rejser først til Los Angeles d. 13 oktober med min skønne veninde, Trine, og derefter tager jeg turen videre til Hawaii.

I can't wait!!! 

Likes

Comments