Instagram @olgafrom

Bilder

Svenska: Allt som verkade nytt innan börjar lugna ner sig och blir som småningom min vardag. Vi gör något varje dag, men de börjar lugna ner sig med att allt är nytt. Tiden bara flyger iväg, snart är semestern slut och vardagen med skolan drar igång. Lite blandade känslor, men som mest är jag exalterad. Det har redan gått en vecka sen jag skrev på bloggen så jag kände att en lägesuppdatering var nödvändigt. Jag har försökt avbryta mitt abonemang med Sprint men de går typ inte, har ringt till dom två gånger men dom säger bara att mitt namn inte finns i systemet, men jag har ju ett abonemang så de är lite krångligt. Ska gå till deras butik imorrn så jag kan avsluta mitt abonemang helt och hållet. Jag kommer lägga in lite bilder från vad vi gjort den senaste veckan med. Men som allt som allt så har jag det as bra här borta. Ingen hemlängtan än faktiskt men det har ju bara gått 16 dagar så länge, även om de känns som en evighet för vi har gjort så mycket.

I söndags så kom våra två sista housemates från Österrike, Paula och Bianca, super snälla men kanske lite blyga kanske. Men trevliga, oturlig nog så har Paulas baggage försvunnit, så hon tog bussen till LA imorse för att försöka leta upp den, hoppas verkligen att de löser sig.

Ikväll ska jag och några fler se den nya Annabelle filmen på en utav biograferna här, de finns tre biografer på samma gata. Lite konstigt men man får ju alltid plats så de är ju bra. Vi planerar även en resa till LA på torsdag. Vi vill åka till Sixflags över dagen, de är ett stort nöjesfält precis utanför LA, de kommer bli ett bra avslut på semestern och en bra början på nya skolterminen. Detta inlägg blir helt random med information men så är livet. En stor förändring från mitt svenska liv är att man lever så spontant här borta, det är få som planerar något och jag gillar de. Det är annorlunda men de är bra annorlunda. Jag börjar även bli lite trött på o engelskan men de har lossnat i språket så jag behöver inte tänkta efter lika mycket på hur jag ska säga något. Dock har jag tappat svenskan lite, jag stavade burgare med Ö igår, så ni kommer antagligen märka att min svenska är lite halv sne framöver. hehe. Här är lite bilder iallafall, på veckan som varit.

English: Everything that was new before is not anymore, everything was exciting, fresh and new, all that stuff has become my everyday life now. It´s awesome. We do something everyday but everything isn´t as mindblowing as it was the first day I arrived here. The time just flows by so soon is the vacation over and school starts once again, but for once I am eager to start my classes. It has already been over a week since I last wrote something on the blog. So I felt it was time for a update on how my life´s going. So I tried once more to cancel my phone plan but it is so hard, I´ve called them twice but there is always something that stands between me and canceling my phone plan so i´m gonna go to the Sprint store tomorrow to cancel my plan. Face to face with someone that know something more. I have already been here 16 days, it feels like an eternity tho, because I have got so many thing done under this time.

Three days ago our last two housemates arrived, two Austrian people, Paula and Bianca. They are super nice, maybe a little shy but I was that too when I arrived, Paulas luggage disappeared tho, She went to LA this morning to find is so I really hope she finds it.

Tonight me and some friends are going to see the new Annabelle movies, There are actually three different movie theaters on the same street. I guess you always will know that you can go somewhere to see the movie you want, three different places to be exact. We are planing a LA trip soon also, we want to go to Sixflags. It´s like a big amusement park. It will be a good ending trip before school and then an awseome start of the semester. I am not homesick yet, but i´m getting tired of talking english al the time but I´ll get use to it I guess, I don´t have a hard time talking english, I don´t have the need to think about what I´m gonna say before I say it, you get it? and the other thing is that I´m starting to lose my swedish. I´m starting to spell some words wrong without knowing it. oh well. it happens I guess


I lördags så åkte vi till Santa Claus Beach igen och åt smores, hamburgare och tittade på solnedgången. Det var askul och gott som in i bomben. :)

Four days ago we took the van and drove to Santa Claus Beach once more, to grill smores, eat hamburgers and watch the sunset. It was a fun time and the hamburgers where awesome!!

Igår var det även lite molningt så vi struntade att åka till stranden och åkte istället till Santa Barbara Zoo. Det var ett bra zoo beroende på vilket djur man var, vissa hade jätte mycket plats men andra hade väldigt lite. Men de var en rolig lite utflykt.

And yesterday when the weather wasn´t 100 % sun Me and Renata decided to go to Santa Barbara Zoo, The Zoo was okey but some of the animals didn't´t have enough space to move around, so that was sad.

I söndags vare även movie night i Victorian house, vi var massa fina människor och det fanns till och med gratis glass, även om filmen sög så var det en mysig kväll.

And two days ago was the movie night at the Victorian house, a lot of nice people and there where even free ice cream so who could ask for more. even tho the movie suck we had a great time.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilder

Svenska: Heeej, nu är det redan Tisdag och jag har inte hunnit skriva ner hur de var på första skoldagen, alltså igår Måndag. Det kanske inte riktigt officiellt är första skoldagen, de var endast första dagen av wave week men ändå, de var riktigt pirrigt. Först skulle man Signa in sig själv på international student office men eftersom vi redan hade gjort det så kunde vi chilla lite i solen på morgonen. Jag fixade också mitt student ID och det är de fulaste jag sätt, men jag ler iallafall, med tänder, blink blink till dig mamma.

Vi började dagen med att cykla till skolan, det är faktist ganska kallt på morgonen, vi begav oss från huset redan vid halv 8 på morgonen och det var kyligt att cykla ner för state street och sen sedan vid stranden. Vi tog vägen som går på stranden, den är så fin. Det är fortfarande overkligt att jag faktiskt bor här nu. Själva skoldagen var ganska kort vi slutade redan vid 13 tror jag, så det var en skönis dag. Min rumskamrat Renee och en av hennes kompisar skulle till LA över dagen så dom stack dit precis efter skolan sluta, jag är så sugen på att åka dit med. Jag och en annan stor grupp kanske åker nästa vecka, vi får se, vi är alla riktigt sugna på att gå på Disneyworld, vet inte om det är World eller Land som är i LA men nån av dom vill vi gå på. För nästa vecka är vi lediga, det är som en mellan vecka mellan wave week och skolan. Jag måste dock gå på ett Coral group möte på onsdagen. Det ska bli riktigt kul, ja känner så många från Coral group nu, någon jag älskar, det är skönt att ha massa man känner innan man börjar skolan.

Alla är så himla snälla här, tror det är för att alla känner nästan samma, att man är lite nervös över att vara själv i ett nytt land med ett nytt språk. Så första skoldagen var mest bara chill, man hälsade lite på Ambassader, det är ungdomar som vet massor om skolan så man kan bara ta och messa någon av dom om man undrar någon eller behöver hjälp. Så det var lite om igår, igår kväll hade vi även en födelsedagsfest för en tjej som heter Dennise, så de var kul. Kanske inte ett vuxenbeslut att vara uppe sent på en måndag men men man får ha någon fusk dag någon gång. Vi gjorde även engelska assessment testet igår, de var så ansträngande, min hjärna var så trött efter. Vi hade så lite tid på varje grej, man skulle läsa fem sidor och besvara 35 frågor på 30!! minuter, och texterna var inte enkla kan jag säga. Men jag fick väll helt okej resultat, jag kommer läsa antigen ENG 80 eller ENG 88, ni fattar säkert inte vad de betyder men i kort och gott så är jag bättre än ESL, som betyder engelska som andra språk så jag får ha eng med alla andra och det är jag nöjd över. Jag gjorde mitt bästa på testet och det är jag glad över. Jag slapp göra matten så de var guld värt.

Idag var de då andra dagen på wave week, vi fick tillbaka test resultaten och sen fick vi gratis lunch. Vi fick också göra klart våra scheman. Men jag ska läsa ENG 80 men alla klasserna är CLOSED, så jag ska Crasha en klass bara. Jag ska gå dit och säga att jag vill vara här, så förhoppningsvis släpper dom in mig, annars vet jag inte riktigt. När jag gjort klart mitt schema hade jag dock bara 14 units men jag ska ha 15 units, för jag har lånad pengar från CSN för 15 units så ska se om de går bra med att jag bara läser 14 units, detta är så himla krångligt asså. Det är lite kaos, + detta så är de 9h tidsskillnad så varje gång jag vill nått så måste jag vänta as länge på svar. Men jag hoppas att jag kommer få svaret "Det är hel lugnt, ta dina 14 units, ha en bra dag" ett sånt svar vill jag ha. haha, man kan alltid drömma eller hur?

Iallafall, nu på kvällen bestämde vi oss att vi skulle cykla ner till stranden och ha ett litet knytkalas, som vanligt då man gör planer med The Coral group så kommer det alltid extra 10 pers men det tycker jag bara är härligt. Vi var ett stort gäng och jag kunde till och med knäppa några av dom på bild. Jag lägger in lite bilder från ikväll nedanför

English: Heeey, So today is Tuesday and I haven´t had the time to tell you guys about the frist day of school, I´m taking about yesterday, Monday. Okey maybe it´s not the REAL first day of school, but anyway it was a very exciting day. The first thing we where gonna do was to Sign in at the international student office but I had already done that so we could just take a chill morning in the sunshine. I also got my student ID yesterday, and it was awful! But I did smile with my teeth just as my mom wanted, love to her.

We started Monday morning by biking to school. I have to admit it was kinda cold in the morning. But we knew that it was going to be like super hot later on so we did not bring a shirt. We biked down state street and then to the beach bike road to school. It is so amazing biking beside the beach. I would totally recommend it. It is still so unreal that I live here now, I still have the vacation feeling. .We only had one informative lecture yesterday so the school ended at like 1 pm, so it was a chill day. One of my roommates decided that she and a friend was gonna go to LA over the day, it seems so much fun. Me and some friends are thinking of going next week. Maybe we will go to Disneyworld, I don´t know if it´s disneyworld or disneyland. I have a Coral group meeting on Wednesday tho so I have to attend that. I love the coral group so much, it´s so nice to know so many people before going to school the first day.

Everyone is so sweet and kind here, I guess that is because everyone have had the same scary feeling once or twice before going here, being alone in a new country with a new language. Everyone thinks of everyone all the time, like the invite everyone at the coral group if there is a party or a get together. It´s the BEST. So the first day of school was chill,, we had a meeting with some of the Ambassaders of the school, they are young people at the school that we can ask anything if we have a question or just want to chat. And yesterday evening we had this birthday party for Dennise, it was so much fun. Maybe it was not the best gown up decision to be up late at a Monday night but oh well, haha. Also we did the english assessment tests yesterday. They where the hardest, I felt like my brain was gonna explode after I was done, I was so concentrated. We had so little time on each test, on one of them we had to reed like 5 pages and then answer 35 questions on 30!! minuts, it was so little time, bur I did my best and i´m proud over that. We got the results back today and I got ENG 80 or ENG 88, maybe not the best but i´m over the level for English as a second language so I´m really proud over that.

Today was the second day of wave week, we got the test results and a free lunch, mmm the free food is the best. We also got to finish our schedule today. I was gonna sign up for ENG 80 but al the classes where CLOSED so I need to crash one of them and ask nicely if I can join the class, little bit nervous. I have applied for finical aid in Sweden, and I have applied for 15 units but when I made my schedule I only got to 14 units so I have to call the swedish financial aid and ask them if it´s okey, witch I hope it´s gonna be. But it a 9 hours time difference so I always have to wait such a long tim to get an answer. Anyway this evening we had like a buffé at the beach. It was so nice, we invited a bunch of people and everyone was gonna bring something and then we just ate from everyone´s stuff. It was so cozy. We also watched the sunset. I could really get use to living here, even tho I miss my friends super much. They can move here, that¨s a good idea.


Likes

Comments

Bilder

Swedish: Vänster, höger, vänster höger, vi gick och vi gick. De kanske inte var så dramatiskt som jag får de att se ut, men de va jobbigt de kan jag säga säkert. Igår kväll begav vi oss mot Inspiration Point Santa Barbara. Mia hade anordnat en lite Hike för att se solnedgången från bergsidan istället för stranden som vi gjorde i Onsdags. Det var en ansträngande hike men jag är inte känd för att vara vältränad så de kan vara därför, hehe. Men iallafall vi var kanske cirka 20 pers som var på denna hike. Det var riktigt kul iallafall. Vi tittade på solnedgången tillsammans jag tyckte att utsikten påminde mig om en av Windows skärmsläckare faktiskt.

I förrgår kom även Harry från Kina och Max från Holland, så nu saknar vi bara två tjejer från Tyskland. Sen är huset komplett. Kommer inte ihåg om jag sagt det men våran RA har kommit, tror det heter så men är absolut inte säker. Han heter Julius och är också från Tyskland, han ska mest vara här och sen hjälpa till om vi behöver hjälp. Han är så chill, surfar varje dag och bara tar livet som det kommer.

Jag trodde att jag skulle as trött på att prata engelska hela tiden men jag är inte det än, så vi får se när de kommer. Imorgon börjar Wave week, är inte taggad eller inte taggad, jag är bara neutral, kanske är nervositeten som tar över.

Jag lägger in lite bilder från igår, eller kanske massa bilder, hehe

English: Right, left, right, left, we where walking and walking for ages. At least that is what it felt like. It wasn't that dramatic but it was a tough hike. We went on a very nice hike yesterday evening. The name of the place we went to was called Inspiration Point, and it did indeed give us inspiration. Mia had organized a little hike for us so we got to see the sunset from the mountains also, and not only fro the beach as we did las Wednesday. We where around 20 that went on the hike and it was so much fun. We watched the sunset together and just had a good time. The view actually reminded me of on of Windows original backgrounds. It was a very nice view.

Oh and two days ago Max from Holland and Harry from Kina arrived at the house, so we are only waiting on two German girl and then the house if finally complete. And the RA have arrived also, I don´t know if that´s the right name tho, but his name is Julius and he will be here to help us with all kind of stuff. He is so laid back, he surfs all day and just takes life as it comes.

I thought that I was gonna be tired of speaking english all day long but i´m actually not, so that´s good. So, tomorrow I start wave week. I´m actually not excited at all, Maybe it´s the nervosity that is taking over.

Here are som pictures of the hike yesterday: A lot of them!

Likes

Comments

Bilder

Fiesta de Santa Barbara, idag har de varit en riktigt höjdar dag.

Swedish: Vi började dagen ganska tidigt klockan 11 faktiskt med att gå och möta upp några andra Coral Groupare som vi kallar dom. Vi var kanske cirka 15 pers som sen begav oss mot State street där dagens festligheter skulle pågå. Fiesta firandet kallas egentligen The Old Spanish Days, det pågår mellan den 2 till 6 Augusti. Under dessa dagar finns det en stor marknad, massa roliga aktiviteter och en parad sen på fredagen. Det är Fredag idag och vi bestämde oss för att promenera ner till paraden. När vi kom hade alla festligheter reda börjat, det var folk som hade reserverat deras platser sedan dagen innan så att paraden var här verkar vara en stor höjdpunkt. Vi tittade in paraden och mest hängde nere vid state street idag. Vi gick på marknaden och åt glass självklart.

Själva paraden bestod mestadels utav hästar, de var mer 600 hästar. Man gick också runt och kastade konfetti fyllda ägg på varandra, de kommer sitta i håret länge men de var riktigt kul. Sen efter de gick vi också ner till stranden för och chilla. Så de blev en Fiesta dag idag, Jag fick även ett brev från min goda vän Lili från Chicago. Hon skickade ett presentkort på Starbuck, för jag är inte tillräckligt "priviljerad" för att ladda ner deras app, man måste va amerikan för de. Jag blev riktigt glad, de var precis de jag behövde.

English:

Fiesta de Santa Barbara, today has been a very good day!

We started the day by getting up at 11 to go meet some other Coral Groupers, as we call them. We where around 15 people going to State street this morning to join the party. Today was the Fiesta, Fiesta is actually called The Old Spanish days, the Fiesta is between August 2nd to August 6th. Under these days there are like a market and a lot of activities you can do, and then of the 4th there is a parade trough the city. There where some people that had "reserved" their seats just to watch the parade. So the parade and the Fiesta have to be a big thing here, there where a lot of people on the street. We looked at the parade and then we headed to the beach. It was a lovely day.

The parade was mostly horses, like 600 of them. And it was super popular to trow these eggs, filled with confetti. So people threw them in the head of people and it was super messy, it will be so hard getting it out of your hair tho. So we went to the beach and just had a good time. When I got home I had a letter waiting for me, it was from my main amerikan BFF Lili from Chicago, she had sent a gift-card to Starbuck, because you had to be an American to download the app form Starbuck and I´m not an American so I can´t download it. So Lili gave me a gift-card, she´s the best!


Likes

Comments

Bilder


Hey,

Svenska: Idag steg vi upp tidigt, eller kanske inte tidigt utan mer klockan 9, de är tidigt i jämförelse med dom andra dagarna. På schemat idag hade vi "Sign in" på college, försöka lära oss campus och lite shopping på stan. Jag och Milena träffade upp Toni (en annan svensk) och Marco (från Tyskland) för att sen ta bussen ner till Campus, vi hade tänkt cykla med killarna hade inga cyklar så buss blev de. Vi kom ner till campus och jag kan bara säga en sak, de var helt underbart. Stranden låg nära, de fanns palmer och ett stort gräs fält som man kan hänga på. De fanns två café och en stor fotbollsplan med utsikt över stranden. Bara att gå runt på campus gjorde mig taggad på att börja plugga. Själva skolan är uppdelade i två olika delar, med en bro som binder dom. Det är West campus och East campus. De internationella rådgivningen är på East campus men vi råkade ta bussen till West campus så vi fick gå ett tag för att komma till East men vi fick iallafall se campus på vägen så de var bra. Vi signade in och fick vårt schema för wave week som är nästa vecka, jag är så taggad! Vi åt även lunch på en av campus café, man gick in tog sin bricka och fick plocka av så mycket mat, de fanns sallader, snacks och varm mat. Själva matsalen hade en fin utsikt över havet. Vi gick också förbi campus affären för jag behövde köpa en ryggsäck för alla skolböcker. Även om jag verkligen inte gillar ryggsäckar så orkar jag inte bära alla böcker i händerna så jag tyckte de var dax att använda en.

Efter de åkte vi tillbaka till stan och gick runt downtown lite, jag behövde köpa några mer handdukar så vi gick till Marshalls för de. Jag köpte även kladd för att sätta upp lite bilder på väggarna, okej kanske inte lite bilder, mer jätte många bilder. Lärde mig även att kladd heter goo på engelska. Vi gick även in i en godis butik med dom konstigaste smakerna på läsk jag någonsin sett, lägger en bild på några av dom här nere. En av dom skulle smakat som Ranch dressing och javet inte om de kan vara hälsosamt, haha.

Renee skulle på någon fest ikväll men jag är ganska trött så jag och Melina har en mys kväll med massa godis och Netflix. Imorgon är det Fiesta och en parad i stan så vi ska gå dit. Sen imorgon kväll så kommer två tjejer från Tyskland och en kille från Kina. Då är vårt hus snart komplett, vi saknar dock en till kille men ingen vet när han kommer men wave week är ju nästa vecka så han bör nog vara här då.

Mitt rum är nästan helt klart, de börjar verkligen bli hemtrevligt, speciellt med alla bilder på väggarna.

English: On today´s schedule was checking out campus, signing in and doing some shopping. We got up really early, or maybe not that early it was like 9 am. But usually we get up at like 11 or something, but it´s still vacation so it´s okey. So me and Milena met up Toni (from Sweden) and Marco ( from German) cuz they where also going to campus so we went together. We took the bus to campus cuz it´s too far to walk and the guys don´t have bikes yet. So we got down to campus and I can just say one thing, AMAZING! It was so beautiful, the beach was so close, there where palm trees everywhere and a big gras field in the middle of West campus. There where two Café´s on the campus one on the east and the other one on the west. Both with a perfect view over the beach. Just walking around campus made me so motivated to start studying and just walking around campus. So the school is divided into two parts, the east and the west campus, connecting these two is a cute bridge. So the international registration building is on the east campus and we accidentally took the bus too far so we got of at the end of west campus so we had to walk trough the whole campus but that was alright because we got see the west campus, and then the east one too. Anyway we signed in and got our schedule for wave week nest week, I am so excited. Then we ate lunch in one of the café´s at the east campus. The foodcourt had a view over the sea also so it will be a great lunch place. We also went by the bookstore cuz I had to by a bakpack and some other unnecessary stuff.

After that we went back to downtown to do some shopping, I had to get more towels because I only had one so we went to Marshalls to by those. I also bought some goo so I can put some photos up on the wall, okey not just some more like al lot of pictures.

So Renee is going to some friends tonight so me and Melina are having a chill night with a lot of candy and some Netflix. It´s Fiesta tomorrow so we have to be up early for the parade. And tomorrow there are three more people coming, two girls from Germany and one guy from Kina. So soon is the house complete we are waiting for them and then one more guy but nobody know´s where he is tho, but wave week is next week so he will probably come before that.

When we where downtown we saw this candy shop, they had these really weird flavors of soda´s, I´ll add a picture of some of them. They where really weird. One of them was apparently supposed to taste like ranch dressing.


Likes

Comments

Bilder

Svenska: Idag är det Tisdag tror jag, eller? Nej de är visst Onsdag, redan efter en så kort stund kommer semester känslan och dagarna bara flyter ihop. Man får så himla mycket gjort på en dag, men sen på kvällen är man verkligen trött så då är det bara att gå till sängs efter man lagat en typisk snabb student middag. Som tur så tog jag med FELIX potatismos pulver. Riktigt gott, lovar!

Så, igår, jag gick till stan för att mest gå runt och titta vilka affärer dom har och ja jag erkänner jag va sugen på en Straberry A´ci från Starbucks. Iallafall, de var så varmt. Jag bestämde mig att gå till fots överallt går inte så jag messade en av Mias (ägaren av The Coral Group) kompisar Panky om att få köpa en cykel. Panky har begagnande cyklar till ett bra pris så jag mötte upp honom och fick välja ut en cykel. Att cykla här är verkligen typ ett måste om man inte har bil, de är alldeles för varmt att gå. Iallafall jag köpte mig en cykel, helt utan att rådfråga mina föräldrar, vuxenpoäng, check!

Hel nöjd över cykeln så ni får en bild på den här:

English: It´s Tuesday today, right? Lol, no it is actually Wednesday, I´m in the vacation-mode so the days of the week just melts together. I have gotten so much done and seen so much during the day so we are mostly just chilling by the TV in the evening. Cooking the food is as hard as it is in Sweden so I´m lucky that I brought some Swedish mashed potato powder. It sounds disgusting but it´s the best if you ask me.

So yesterday, I started the day by going to town and just get to know the area, and I´ll admit I was craving a Starbucks. It was so hot yesterday so walking was a struggle. I decided to text one of Mia´s (The owner of The Coral Group) friends that owns a bunch of bikes and ask if I could by one, and I did. You can see a picture of my amazing bike just beneath this. I got it for a 150 bucks and if I return it I get 75 back so thats super. I even bought the bike without asking my parents for consulting so, adult points to me. Santa Barbara isn´t so big but it´s too hot to walk everywhere so a bike is a necessity.


Svenska: Men efter de så chillade ja mest hemma, lagade lite Ceasar salad och hängde med min roomie Renee, hon är från Tyskland och ska studera här i typ 4 år, hur coolt som helst. Samma kväll kom en till tjej, Melina från Tyskland hon är vår sista roomie så vårt rum är komplett. På fredag kommer 3 till tror jag så snart är även huset komplett. Hur vi ska va 8 pers som lagar mat i ett kök vet jag inte men de är ett senare problem. Idag Onsdag har jag varit och handlat med Melina på Ralp´s för hon kom igår kväll så de behövdes en storhandling. Vi hade dock ba en cykel så vi fick packa på den och tillsammans försöka få hem den. Ralp´s ligger kanske 15 min att gå bort från Wintertown men bara 5 min o cykla, det är världens enklaste väg, man följer bara Chapala street neråt så ser man de. Vi stor handlade och sen gick vi hem, idag var de Kaliforniens varmaste dag på hela sommaren så vi fick verkligen kämpa med våra kassar på cykeln. Men man ska inte klaga eller hur.


Jag, Renee och Melina anmälde oss för The Coral Groups Smoer´s kväll nere på en strand vid namn Santa Claus Beach. Man skulle mötas runt 5 borta vid en annan lägenhet som drivs av The Coral Group, iallafall, vi kanske var cirka 20 pers som va där, sen kom Mia och hämtade upp oss i en husbil och en till bil som nån annan körde. De kanske tog typ max 20 min att åka dit de var lite trafik. De var så mysigt, en stor strand med den underbaraste utsikten av solnedgången, de kunde inte bli bättre. Vi grillade smoers och bara hade de mysigt. Nere vi stranden blir det lite kallare så de var därför vi hade på oss mer kläder men lovar de är som en bastu al day al night här.

Mia lärde även ut lite Yoga på stranden, de var svårt men roligt.

English: After that we just chilled at home with my roommate Renee. She´s gonna be here for like four years and study film, so cool. So this is Thursday evening, Me and Renee have triple roomie so we are still missing our last roommate, she arrived that eventing. Her name is Melina and she´s from Germany and is going to stay here until Christmas. On Friday there will be three more people arriving, exciting! I don´t know how we are going to be 8 people making food in the same kitchen tho, well we will figure something out. Today it´s Wednesday, Me and Melina has done some food shopping at Ralp´s cuz she didn´t have any food. We only had one bike tho so we had to have some next level teamwork to manage taking all the bags in one peace home. Ralp´s is a big store just 15 minuts from our house. But it take just like 5 minuts to bike so a big is very smooth.

Me, Renee and Melina signed us up for a Coral Group beach night. We where all gonna meet at another coral group house at five. So biked over there, we where like 20 people there so everyone was super excited. Mia picked us up in her trailer, it was so much fun! We drove to a beach like 20 minuts away from Santa Barbara, the name of the beach was Santa Claus Beach, it had the best view over the sunset so I´m totally recommending going there. We grilled some smoer´s and just had a good time. It got a bit colder at the beach but it was still wonderful. I really love that the Coral group do like activities with their students. It was a wonderful night. So here´s some pictures.

Mia also taught us some Yoga


Likes

Comments