​söndag. 2 oktober. 13:18pm.

​söndag - Dagen innan skolstart.

Igår kollade jag och mamma in två lägenheter till. Det gick bra men ska kolla på en sista på Måndag..

Ok, om rubriken då:

Vid en av lägenheterna fick jag och mamma vänta väldigt länge på the landlord (=hyresvärden). Vi får plöstligt syn på en man i kostym över gatan och tänker "det måste vara han!". Så jag ropar glatt ut, utan att tänka så mycket: "Are you Rich?" (Rich hette landlorden), och mannen svarar "Yes". Då inser jag att jag basically frågat om mannen är rik. Och att han svarar "Yes" är väl också ganska roligt. Han fattar sen att jag menade något annat. Det var alltså inte Rich jag ropat på.  Skämdes så mycket.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hela veckan är det Fresher's week, alltså olika event veckan innan skolstart.

Igår gick jag och Caroline på ett av eventet där fyra olika BIMM-studenter (från år 2 & 3) spelade på en pub som heter Patterns. Grymt bra och inspirerande!


Efter gigget gick jag, Carro, Therese och Edward till Burger King och åt. Sedan behövde Carro och Therese dra hem så jag och Edward gick vidare till en bar och satt där någon timme. Kul att träffa folk :)


Likes

Comments

Hiya.
Första inlägget dåra.
Välmående: Bra! Trött som få pga av alla intryck men bra. ;)
Jag och mamma kom hit igår. Vi bor på hotel med havsutsikt, känns verkligen lyxigt att bo i stad vid vattnet. Här ska vi stanna tills vi hittar någonstans åt mig att bo..

Det är Fredag. Jag och mamma gick till ett mysigt café och åt frukost, sen tog vi bussen till BIMM. Jag fick mitt schema, massa discounts och en stor svart BIMM-ryggsäck (👍).
Efter detta var jag på ett lyriskt (positivt) humör, vi gick och shoppade lite på Primark tills vi blev trötta. Sitter just nu på Starbucks och letar boende. För övrigt en bra dag.

Mitt intryck av Brighton?

i kinda love it. Alltså, det är otrligt mysigt och stämningen är avslappnad och social. Här ska jag alltså leva i 2 mån ?! (kommer hem på jul-lovet) Ok, spännande.

Nat

Åh, bara lite manliga näsdukar jag hitta på Primark :-)

Likes

Comments