Halloj, liten svaka i bloggandet men har seriöst typ gått in i väggen. Vred till mitt opererad knäe i en match förra veckan (har ju precis kommit tbx t fotbollen efter 1,5 år av rehab sedan korsbands operationen)
Fick åka in till akuten några dagar efter har slåt av en bit av min knäeskål så de ligger vassa skelett bitar löst i knäet som skaver. Kmr förmodligen bli en till operation men de är så jävla långdragen process. Måste vänta i 4 veckor på återbesök för att sedan kunna beställa magnetröntgen å de kmr ta 6 månader. Så känner att jag inte kmr komma tillbaka till fotbollen igen.
Orkar bara inte

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Game day today!
Höstpremiär mot serieledarna på hemmaplan. Jag spelar centralt i mitten men har dragit på mig en onödig skada i knät. Har tränat för hårt samma muskelgrupp flera dagar i rad, vilket har ledigt till att mitt opererade knäe har svullat upp. Det känns instabilt och segt, gör lite ont också. Men jag vill så gärna spela.
Vi får se.
/Majs

Likes

Comments

Godmorgon, i skrivande stund sitter jag i omklädningsrummet på Ica och väntar på att klockan ska slå 06:00.
Blev inget inlägg igårkväll, var extrem trött efter att jag slutat 22:15. Lisa min syster var väldigt snäll och kom och hämtade mig så jag bjöd på Max. Brukar egentligen inte äta snabbmat men asså slutar man 22:15 och börjar kl 6 dagen efter så orkar man inte ställa sig å göra mat.

Idag är planerna iaf jobb 6-15. Sedan ska jag träna, vad jag ska träna är ännu oklart men träning blir de iaf.
Ha en fin dag
/Majs

Likes

Comments

Slänger i mig en baconsallad med fullkornspasta samtidigt som jag skriver detta inlägget.
Direkt efter frukost gick jag ut utanför dörren och körde explosivitet & snabbas fötter. Missar fotbollsträningen ikväll eftersom jag jobbar 14 - 22. Bläää.
Passet kändes bra, mycket teknik som ska sitta. Har därför beställt hem lite träningsböcker som är påväg hem till min brevlåda.
/Majs

Likes

Comments

Hann ju såklart äta upp halva taktiken innan jag tog bilden. Men dagens frukost blev 2 ägg, lite bacon och knäckebröd.
/Majs

Likes

Comments

Sitter nu framför tv med mami och kollar på friidrott. Jädrar va långa vissa tjejer är! 193 cm va en tjej som hoppar längdhopp, sjukt. Men snyggt! Skönt att känna att de finns tjejer som är längre än vad man själv är. Gick en längre promenad idag på drygt 20 km, vilket resulterar i att jag har trötta ben med skav på fötterna, men de är ju så skönt att vara ute och gå. Man tänker klart.
Morgondagen bjuder på tråkigt väder, vilken tur att man jobbar 14-22 då. Sitter i kassan hela den tiden, så seegt att sitta så länge men man får hoppas att tiden går fort.
Ska förhoppningsvis hinna träna innan jobbet, då jag missar fotbollsträningen på kvällen.
/Majs

Likes

Comments

Kul att du klicka dig hit!
Mitt namn är Maja Larsson och jag bor i Vänersborgskommun där jag framförallt spelar fotboll. Sedan är jag en ganska aktiv tjej som gillar att vara utomhus såväl som i skogen, i stallet, på stan, överallt. Man vet aldrig var man hittar mig, på gymmet eller kanske på tennisbanorna!
Ända sättet att få reda på de är att hänka på denna blogg och lämna en kommentar så blir jag gla'.

Jag kommer främst skriva om min vardag, vad jag gör, vad jag äter och hur jag tränar hoppas du vill stanna kvar. Hörs allt för snart. /Majs

Likes

Comments