I förra inlägget skrev jag om en hopptävling. Nu har jag anmält mig! Stolt, vilket jag hoppas jag är efteråt också;)

Under helgen så var jag till ett köptcenter som ligger en bit ifrån.. Det slutade med att jag tömde plånboken!:o Blev bland annat Ck underkläder, en tröja som det står "princess" på (fick den av mamma, bild ↓) och en ny mascara från H&m.

Så just nu så känns allting helt okej. Är lite depp fortfarande över hur framtiden kommer att se ut. Min hjärna letar lösningar, hittar dom men hittar samtidigt fler hinder/problem igen. Allt är inte så lätt just nu! Men hoppas iallafall allting kommer att bli bättre snart och så.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Som många av er troligtvis inte vet ännu är att jag rider. Jag rider varje måndag på ridskola. Gårdagens lektion var riktigt bra och nyttig. Jag kände att jag kanske själv inte var i bästa skicket med huvudvärk och förkylning osv. Men det gick, jag tog mig genom hela ridlektionen och var nöjd. Efter ridlektionen pratade jag med tränaren angående en hopptävling på lovet. Jag har beslutsångest. Jag vill testa nått nytt och komma framåt. Jag har ingen aning om vilken häst jag skulle vilja rida och vilken höjd. Men jag känner ändå att jag skulle vilja vara med och se hur allt går till och hur det känns. Nästa vecka måste beslutet vara taget och jag måste försöka bestämma mig snart.

Likes

Comments

Inom kort så har jag fyllt 15.. Detta år så har jag planer! Eftersom att min kille drar iväg ett halvår och jag känner att det kommer bli rena plågan så måste jag fortfarande fortsätta leva. Kommer sakna honom så sjukt mycket och önskar att det bara går att snabbspola tiden. När jag mår mindre bra så har jag insett att det enda som hjälper är att försöka tänka på annat. Det är inte så lätt när man inte har något att göra. Så därför har jag en massa planer denna sommar. Så nu ska jag rada upp några av dem som jag kommer på!

1. Ta moppekort.
2. Gå på festival.
3. Va med kompisar.
4. Resa. Storstaden eller utomlands är frågan.
5. Fylla garderoben. Allt som är must-haves mst införskaffas.
6. Navelpiercing. En plan, sen om den skiter sig eller inte får vi se:')
7. Träna.

Likes

Comments