Header

Gröna bomber jackan är från Cubus, köpte också en svart men tunnare!(: På andra bilden har jag på mig ny tröja från ginatricot och samt jeansen är därifrån. Alltid kul o få hem lite nytt, beställde även andra tröjor från ginatricot men har inte ännu fått hem dem..

Likes

Comments

Igår var första evenemanget i studielivet, hade först skola och sedan hem och fixa sig lite och så tog jag bussen till stan. Vi hade träff med de gänget som skulle på rundvandrig (gå runt i Vasa och veta var ställen finns) men vi besölt oss för att gå och köa till krogen! Alltså halv 7 var vi vid kön och dörrarna öppnades klockan 21.. Feelingen var på topp alla satt på gatan och spelade olika drickspel och hade topp feeling! Men när klockan blev 21 rusade alla mot dörren och så stog jag och köade i flera timmar för att slippa in men till sist gav jag upp hoppet och tog taxi hem..


​Bild på våran Hugo

Har inga nya bilde så får använda gamla iställe.

Likes

Comments

Har sådan känsla att jag är en av de personer som mest får sönder sina telefoner.. Hade hållit min Iphone 6+ i bra skick en liten spricka i hörnet annars var den hur bra som helst! Men idag så hände det joo den föll i wc byttan... Den höll 1år och sen fick den fuktskada och nu är jag utan telefon,somtur finns datorn!:) Om jag ärligt talar så under hela min livstid har jag spenderat flera hundra lappar än vad man borde..

Dagens motion har man iallafall fått när har inte min bil i Vasa och ingen cykel så har gått till plats A och sen till B o lite mer än vad jag planerat, men känner mig bättre för har fått tillräckligt friskluft.

Hoppas eran tisdag har varit bättre än min!:)

​Bilderna från Bulgarien

Likes

Comments