Header

Har inte bloggat på ett tag men har inte vetat vad jag skall skriva om och har inte hänt så himla mycket. Var en sväng ner till Borgå för att säga sista gången hejdå till min mormor, träffade på samma resa lite vänner också!

När jag kom tillbaka till Vasa så tog jag en av våra hundar med mig, så har sällskap varje dag nu ännu 3veckor till jag åker hem me han igen!

Vi fick också ändrat på vårt schema i skolan så vårt jullov börjar redan 9.12 så det betyder för min del hela 6 veckor jullov!! Så kommer spendera min tid i Borgå då och jobba och träffa kompisar.

Hade också före jag åkte till Borgå en min kompis hund här hos mitt några dagar när hon var borta. Så fick spendera tid med Rocky då också, jätte mysig hund!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 160 readers

Likes

Comments

Idag var dagen då jag fick säga sista gången hejdå till farmor! Hon gick på sin sista resa nu och kommer ha det bra!:)
Efter att vi vart vi graven så for hela gänget till rafael's steak house, på bilden ser ni min mat jag åt.

Träffade även kära Nicole idag på kvällen när jag stannar i Borgå nu en vecka, så kul att få se henne o bara prata! Vi planerade också morgondagen då vi skall plocka upp Julia och åka till Jumbo för att små shoppa.

  • 240 readers

Likes

Comments

Förra månade var jag som ApsiApina som är maskot för Abc, men var det på en barn bondmässa! Var skit kul men ändå skit tungt när det var varmt ute så man svettades!!

Foto: Hannu Mänty

  • 243 readers

Likes

Comments

Igår hade vi då Gulissitz och temat var ombytta köner, så vi flickorna såg ut som karar och poikarna som flickor. Var skit kul på sitzen och efter det var krogen som gällde!

  • 248 readers

Likes

Comments