Header

Helloo! Sitter just nu på tåget på väg mot jobbet men efter idag får jag helg! Ikväll ska vi till älsklings syrra för att käka pizza och umgås! Imorgon är det Valborg och jag och älskling har bestämt oss för att ha date night och grilla! Vi kunde inte bestämma oss ifall vi ville grilla kött eller burgare så vi ska äta burgare till lunch och sedan grilla kött på kvällen haha 😉
Vad ska ni göra på Valborg? 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

Både denna vecka och nästa vecka är bara 4-dagars veckor! Sen när påsken kommer är jag ledig i 5 dagar, kommer bli så himla skönt! Då ska jag och mamma åka till Ikea och fixa lite med lägenheten, är så taggad! 😄

  • 127 readers

Likes

Comments

Hej! Är ledig idag och hittills har jag kört spinning, städat lägenhet och sett typ 3 avsnitt av Gilmore girls. Om typ en halvtimme ska jag bege mig mot Täby, har lite saker jag måste köpa! Älskling möter upp mig där efter jobbet då jag har tvingat honom att köpa jeans haha..

  • 136 readers

Likes

Comments

Nu är min en-dagars helg över och det är dags för jobb igen! Syrran hoppar på samma tåg som mig fast lite längre fram, hon började nytt jobb igår så måste ju veta hur de gick!

  • 144 readers

Likes

Comments

När jag äter frukost själv eller när både jag och syrran har mindre tid på oss på morgonen så blir det oftast gröt och kanske smoothie. Men idag är jag ledig så jag hade tid för att göra banan pannkakor vilket jag tycker är den godaste frukosten, självklart alltid med en smaksatt kvarg till!

  • 150 readers

Likes

Comments

Fitness

Hej på er! Det blev ett spinning pass imorse också. Folk tycker vi är galna som frivilligt går upp kl 5 och imorse var det lite jobbigt på grund av att vi ändrade till sommartid igår! Men man tar sig ändå dit och gör det man ska och mår så himla bra efter, bästa känslan! Är nu på väg in till salongen och idag blir jag själv då min kollega vart sjuk. Tur ändå att jag har fullt upp hela dagen!

Likes

Comments

Alltså gissa om det var gott med grillat igår? Mums!

Idag har vi inte gjort så super mycket. Tvättat, handlat, klippt syrran och en kompis samt promenad! Okej kanske hunnit med en del ändå haha!
Det var verkligen varmt ute när vi gick promenad och man märkte att alla njöt av vädret för det var många barn familjer ute! Och blev så glad när man såg massa blommor längs med vägkanten 😄

  • 162 readers

Likes

Comments

Instagram@viktoriaekman