Header
View tracker

Hej. Jag håller på att göra om mitt rum, äntligen. Jag vill ha det i temat guld och vit för jag typ älskar guld nu på sistone haha.
Här får ni en liten sneak peak.

Likes

Comments

Hej och god eftermiddag. Idag har jag tagit ut mina kaniner, för som ni kanske vet bor dom utomhus för dem ät ute kaniner men på vintern har dom inte sin hage pga snön. Så nu när snön försvunnit så byggde jag för alla utgångar på får lillia terass där dom bor så fick dom springa lite. Princen ville inte vara med på bild idag värkar det som för han ville inte gå ut alls men Tussan tyckte det var kul med lite motion. ❤️

Likes

Comments

Omg, have you heard Zayns new song???
Well, DO IT. ❤️

Likes

Comments

Hej på er, hoppas ni mår bra. Jag mår bra men jag har så tråkigt så jag vill spy, till skolan hem plugga sen sova, repeat. Allting går i em circel inget roligt händer.

I helgen har jag något lite roligt inplanerat, jag och Heidi ska åka till Mall of Scandinavia i solna, yay. Jag tror det kommer bli en rolig dag jag hoppas på det iallafall.

Idag hade jag ett prov iaf, det gick ok klarade det. Sen när jag kom hem åt jag lunch och tränade och nu står mamma o lagar kvälls mat som snart är klar. Ikväll ska jag till min mormor så hon kan få sin väldigt sena julklapp, men bättre sent en aldrig.

Ha en fin kväll, godnatt.

Likes

Comments