Hej och god kväll på er gott folk där ute!


Vet att det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen nu. Men jag lever i alla fall (:

Har som vanligt inte haft något att blogga om. Händer väl inget i mitt liv just nu.


Och jag är fortfarande inge vidare bra i magen, fortfarande ont i tarmarna som strålar ut mot ryggen också så ska till läkaren 21:a november för mer kontroll. Och ja jag har varit dålig på att höra av mig till folk, men jag är trött hela tiden, sover inte som jag ska + har ont till och från så orkar inte svara alla gånger. Pratade heller inte med min far i telefon på 2 veckor för jag inte hade någon ork. Skulle äta medicinen i 6 dagar och det är klart, men fortfarande inge vidare bra som sagt. Personalen tror det är polyper i tarmarna som spökar. Men det har jag haft och det är inte samma symptomer.

Så just nu går jag väl hemma om dagarna. Vet inte när jag orkar börja plugga igen. Det återstår och ser helt enkelt. Men jag har som sagt INTE hoppat av (:


En annan sak ... Tänkt länge och väl på det här med mitt namn. Mina första bokstäver i för och efternamn. Det blir ju liksom IS. Man skäms ju nästan över det. Jag gör det i alla fall, eftersom det är mkt IS prat och så ute i världen. Pratat med några kompisar om att byta namn. Jag är ju över 18 år så, och kostnaden kostade 250 kr. Min mor ville att jag skulle heta Simone när jag föddes, men det tyckte inte pappa. Så funderar på om man ska byta till Simone, men det återstår och ser (;


Ha en fin kväll!

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej och god  kväll gott folk där ute! 


Hoppas allt är bra med er. (: Själv är det siss så där. Ont i magen fortfarande till och från. Men men. Det är väl bara att acceptera och hoppas det går över snart (: 

Får pengar i morgon.. ÄNTLIGEN! Annars händer det inte så mkt här. Tagit pause från plugget också. Anledning? Ja det kan jag berätta strax. 


Jag har dessvärre inte mått bra på ett tag då det varit magkatarr, tarminflammation, magsjuka m.m.. Och nu dom senaste nätterna har jag börjat drömma om Rosie allt mer och mer och det som hände henne. Vet inte om det är någon bearbetning av något slag? Personalen och rektorn på skolan har pratat med varandra och sagt att det bästa vore om jag blir starkare i mig själv först innan jag sätter mig i skolbänken igen. Jag har INTE hoppat av, utan bara tagit pause. Sen trivdes jag inte riktigt med klasskompisarna heller, men det har inte stört mig så jätte mkt, utan har mest försökt hålla mig undan så gott jag kunnat. 

Till er som läser min blogg, fråga ingenting om detta med pausen, utan jag behöver ta igen mig och stärka upp mig igen för att orka plugga längre fram, när vet jag inte ännu. Väntar fortfarande på att få träffa en kurator elr psykolog, vilket jag inte hört något om heller. 


Ha en fin kväll! 

Kram 

Likes

Comments

​Hej och god eftermiddag gott folk! 


Hur är det med er? Själv har jag fortfarande ont som faan i magen. Ska äta medicin i några dagar till. 

Har låst upp bloggen nu och hoppas att ingen i skolan kommer åt den (: Var till doktorn i fredags som många vet. Och dom konstaterade tarminflammation. 


Blää! Rekommenderar inte min största fiende detta. Om jag äns har nå fiender? Haha, det vette fasen. Men men. Har fortfarande ingen ork till att plugga. Varit borta snart i 3 veckor. =( Är ju helt slutkörd om dagarna jämt av smärtorna. Känns som jag vill ta en kniv och skära upp tarmarna ibland. Då kanske man kan förstå hur ont det gör? Blää .... Jag orkar inte mer! Annars har det inte hänt något mer speciellt. Bara massa vila och hoppas det går över någon gång. Kroppen är som sagt slutkörd. 


Ha en fin dag! 

Kram 

Likes

Comments

​Hej och god kväll mina trogna  läsare! 


Ikväll fick jag det BÄSTA beskedet jag verkligen väntat på enda sedan från i våras. Min allra BÄSTA Mal har blivit frisk! 

Tårarna har verkligen trillat ner för kinderna av och till under kvällen. Kan inte riktigt ta in det ännu att det faktiskt är sanning! 


Min krigarkämpe! ❤ 8:e april dog en som heter Cassandra i hjärntumör . 3 dagar senare skrev Malin ut på sin instagram att hon hade drabbats av en hjärntumör och hon visste inte riktigt ännu vad det handlade om. Kort där efter runt i maj någon gång kom beskedet att hon drabbat av cancer. Där och då rasade min värld och jag ringde min far och var helt bestört. Jag kände att jag orkade inte och vill inte vara med om en till kompis död. Räcker med att jag kämpat med Rosie. Sedan var det bara att följa med Mal på hennes resa genom allt med operation och cellgifter och gud vette sjutton allt hon fått gå igenom. Min krigare! 💗

Och idag skulle hon ner till Falun för att träffa sin läkare som hade kollat igenom dom senaste bilderna för att se om det var något kvar. Jag har varit på helspänd hela dagen och varit väldigt orolig. Tillslut lade hon ut en video på instagram och sa att hon var helt överlycklig att kunna meddela oss som finns runt henne att hon har blivit av med cancern! Det finns inget spår av den längre. 

Så jävla gött! Tårarna började trilla ner för kinderna av lycka och jag kände bara att jag måste få tag på syrran och pappa och få berätta detta underbara besked.. Har väl inte riktigt förstått ännu att hon är frisk! 


I morgon bitti ska jag få veta vilken tid jag ska till doktorn för en ny undersökning. Blivit värre med allt. Magen krånglar fortfarande och förkylning + feber har tillkommit. Feber har jag väl haft till och från i nästan 2 veckor snart. 


Nu ska jag ta och krypa ner till sängs. 

Ha en fin kväll/natt! Sov gott! 

Kram 

Likes

Comments

​Hej och god kväll mina trogna läsare! :)


Hoppas allt är bra med er ... Själv är jag fortfarande febrig till och från och ont i magen. Inge vidare pigg helt enkelt och får heller inte sova som jag ska på nätterna. =( 

Försöker jaga sjukvården som är som dom är. Sa att dom skulle ringa upp igår, vilket dom ej gjorde. =/ Så personalen skulle ringa i morgon igen. 


Pratade med pappa tidigare ikväll och vi kom in på ekonomin och godman som vanligt. Typ det enda vi pratar om just nu när vi pratar i telefonen. Men det blir väl så när det inte fungerat som det ska och när man har sjukt mkt skulder hos kronofogden =( 

Ni som läser min blogg, fråga ingenting om mina skulder är ni snälla. Jag och pappa sköter det på vårt bästa sätt och jag är så tacksam som har den pappan jag har just nu när det gäller detta. Jag mår skit över att det blivit såhär, men samtidigt får jag skylla mig själv och jag är fullt medveten om att jag har gjort fel. Och jag tar på mig skulden. Vilket både mina föräldrar och syster vet. 

I alla fall så sa pappa att han har kontakt med godman titt som tätt och godmannen skulle samla ihop allt och ta hit det så jag och pappa får gå igenom och se hur mkt det gäller. Och pappa ville även blanda in personalen i detta så vi alla kan slå våra kloka huvuden ihop och se vad vi kan göra tillsammans helt enkelt. Meningen är att vi ska ta bort godman från mitt liv och att personalen ska vara med i fortsättningen när jag ska betala mina räkningar. Och pappa skulle kontakta kronofogden och se om vi kan göra upp en liten avbetalningsplan med dom så jag får börja betala lite i taget.

Så ja det är väl på gång i alla fall. Annars har det inte hänt så mkt mer idag. Även pratat med syster i telefonen, var ju ett tag sedan. (: Borde försöka dra mig till Dalarna snart och hälsa på syrran och Erik och kanske sjunga in lite om dom har tid (: 


Nu ska jag ner och hämta tvätt innan det okända börjar. 

Ha en fin kväll! 

Kram 

Likes

Comments

Hej och god morgon på er mina trogna läsare!


Hoppas allt är bra med er. Själv är det fortfarande sjukt ont i magen, verkar inte vilja riktigt ge med sig ännu. 

Läkaren sa i torsdags att släpper det inte så måste jag kontakta sjukhuset igen för vidare undersökning. Så jag hoppas att jag slipper. 


Blev en vilodag igår för min del, men ska försöka kämpa mig iväg idag. Måste komma igång med rutinerna igen och med plugget. Vaknade 4:30 imorse, vad jag nu skulle upp så tidigt och göra, det vet jag dock där emot inte. Kunde inte somna om heller. Var väl bara att kliva upp då. Har väl egentligen inte så mycket att skriva om denna morgon. 


Nu ska jag ta och fixa mig lite. 

Ha en fin dag! 

Kram ❤

Likes

Comments

Hej och god kväll gott folk där ute till er som kan läsa min blogg!


Hoppas allt är bra med er.. Själv börjar jag må lite bättre igen, men fortfarande ont i magen till och från. Men det får la gå ändå. Tillbaks till rutinerna i morgon igen.Börjar sakna Dalarna något enormt faktiskt! Saknar Malin, Lina, Ida, Sofia, Jossan m.fl... <3 Men vi får väl se vad framtiden säger om jag får för mig att flytta tillbaks till Mora efter plugget eller hur det blir. Det återstår och ser helt enkelt! Har rensat lite från facebook och instagram nu. Tagit bort lite klasskompisar. Anledning? Ja eftersom dom hittade på i somras att jag hade skolkat från skolan när jag hade feber pga infektion i rotfyllningen. Så då har dom inget med mitt liv utanför skolan att göra mer. Får väl se om jag låser upp bloggen längre fram, det återstår och ser helt enkelt. Än så länge får den vara låst. (:

Saknar Jossan som bara fan och allt som var vi. <3 Våra fyllefester t.ex. Och varje gång vi satt och lyssnade på massa knas låtar på spotify så vi skrattade oss till tårar m.m .... Så jävla kul vi haft! <3 <3


Kommer inte på så mkt att blogga om nu.

Ska nog ta och äta lite.

Ha en fin kväll!

Kram <3 O<<3

Likes

Comments

Hej och god eftermiddag/kväll gott folk!


Hoppas allt är bra med er! Själv börjar jag äntligen må bättre i magen igen efter denna helvetes vecka om man säger så. Med mycket smärta och och ingenting som hjälpt.


Nu till rubriken istället. Inte ofta jag skriver om Rosie längre. Men jag går fortfarande med denna jävla smärta över att ha förlorat henne för snart 10 år sedan. Helt sjukt att det snart gått 10 år!? Min bästa Ros ❤ Jag drömmer fortfarande mardrömmar om mordet och jag blir fortfarande påmind om det som hänt. =/  

Annars har det inte hänt så mkt faktiskt. Haft personalen här och vi gjort massa "bra" mat för magen så jag inte slarvar som sagt, det är ju viktigt! 


Och detta med godman vet jag inte vad som händer, men tror pappa håller på att fixa och ta bort honom nu. Han hade pratat med personalen här om dagen att dom ska vara med mig i fortsättningen när jag ska betala räkningar. får bara hoppas att dom inte ska hålla på och slänga ur sig massa saker som dom alltid annars oftast gör. 


Orkar inte blogga något mer nu. 

Ha en bra kväll! 

Kram 

Likes

Comments

Hej och god eftermiddag gott folk där ute! 

 

 

Hoppas allt är bra. Själv vet jag inte vad det är med mig    Ont vid gallan typ, vill bara kräkas direkt jag äter mat, tar jag värktabletter kräks jag upp dom, blöder från magen, kan dock utesluta att det är inte mens. 

38 graders feber har jag också. Ringde 1177 i söndags och dom tyckte jag skulle kolla med vårdcentralen eller akuten. Dum nog som man är så pratade jag med personalen och dom sa att jag INTE ska kontakta vc eller akuten. 

 

 

Istället kallade dom hit en sköterska som påstår att jag lider av magkatarr.. Men jag har magkatarr ibland, men inte fan blir jag såhär sjuk då? Jag går inte med 38 graders feber, blöder och har skit ont vid gallan vid magkatarr. Men men. Får väl ringa 1177 igen då. Annars får jag väl åka in till akuten då i Gävle helt enkelt. =( 

 

 

Orkar inte blogga något mer. 

Ha en fin kväll! 

Kram 

Likes

Comments

Hej och god kväll gott folk! 

 

 

Hoppas allt är bra med er där ute! Själv är det helt ok faktiskt. Men det börjar pirra mer och mer i kroppen nu inför helgen. Längtar som sjutton till lördag! 

Skönt att få komma iväg lite och koppla av en sväng. Tror det är behöligt faktiskt! 

 

 

I morgon ska jag möta upp Tess på stan i Gävle. Ska in till Telia och prata med dom ang min iphone 6plus som gav upp i våras. Pappa har tjatat att jag ska se om det går att lämna in den. Så får väl ta och fixa det nu. Har ju hela tiden glömt bort det eftersom jag har min gamla iphone 5s kvar som jag använder nu mera. Men jag saknar 6:an (: 

Smsade pappa och sa att jag hör av mig i morgon när jag vet mer och så. 

Blir även att jag sover en natt hos Kaj och Tess då vi ska ta viking line bussen från Gävle på lördag (: Annars har det inte hänt så mkt. Har väl tvättat lite igår och packat för fullt idag. 

 

 

Kommer inte på så mkt mer att skriva om (: 

Ha en fin kväll! 

Kram 

Likes

Comments