Azz, jag kommer snart att drunkna i kärlek... jag står inte ut mer!!! på riktigt, jag värkar vara så jävla löjlig men är man bloggare så får man väl vara lite privat elr??? Han azz, han är allt!! Men nu ska jag sluta larva mig och skriva som en vanlig bloggare!

Hej, jag är tillbaks. förlåt för att jag inte har lagt upp något inlägg men jag har varit upp tagen med att ligga i min säng xD Nä men det har bara gått 2 - 3 dagar? jag har gäster ikväll ❤ mina fina små bffs Bryan och Nina. Kolla in hennes blogg : klicka här!

Dem är sååå jävla roliga att hänga med att det är sjukt! Och, jag är ju den älsta så fuck dem xD

Jag älskar låten stay with me!!! så jävla bra!! och den är en av dem låtarna jag sjunger bäst! En fråga bara? Varför bytte nattstad namn till nouw? det är bara så himla stört namn att det bara inte går! I alla fall nu ska jag fixa håret!! Goood bye!!

Love

Paola

Likes

Comments

Heeeeej :D Ska snart skaffa YouTube! Tror ni att det är en bra ide? men azz, jag ska inte ens fråga... ingen kommenterar blir ledsen då :( Men tänker blogga i alla fall! tycker det är sååååååååååååååå roligt!! Ni kan väl följa min vän Emilia på hennes blogg? Klicka här för att komma till Emilias blogg!! Hon skulle bli så glad :D och ni ska väl titta in min andra blogg? Klicka här!. Hur mår ni? Aa, jag mår okej i alla fall!! längtar så jävla mycket till jullovet och Spanien nu :D Det va allt jag hade å skriva den här gången :( sorry för kort inlägg :(

Love
Paola

Likes

Comments

Nu märkte jag heeeeelt plötsligt nt har lagt upp ett blogg inlägg på skit länge :/ Min bästis som vi stockholmare kallar det påminde mig i morse! Nice :D Paola hur mår du? Fucking nt bra just nu. orkar ba nt hålla på längre, mitt liv ba hoppar runt som en fucking retarded kengru? Va fan kom det där ifrån? Aja, i alla fall, jag ska till ❤SPANIEN❤ Ja, min mammar elr morsa som jag är tvingad till att säga (grupptryck😂) Är spanjor... Vem fan kunde tro det? Aa, men min pappa är ju kuban så.... FUCK YOU!! Hur många gånger har jag skrivit fuck/ fucking nu? Jag tänkte skaffa youtube? är det en bra idee? Poker, Face!!! Vad kan man köpa för saker till en gamer som har alla spel i hela fucking världen?`Vi decorerade till julen för typ 7 h sen? men azz, vi har alltid stora levande/äkta jul granar. men i år eftersom att vi ska till spanien har vi den fucking fulaste plast julgranen i hela världen!!!! JAG ÄR SERIÖS!!! Den är så liten!!! men azz, den va ganska fin när vi decorerade den (stavas det med k elr c?) så jag ger den en 5? Aja, hej då på er era små friterade skit korvar så ses vi!!! Bye bye!!


Love

Paola🌺


PS: Ta inte inlägget för serriöst ni är nt skit korvar, så lägg ner facklorna <3

Obs: Jag kan förkortningar men det kan finnas noobs som nt kan dem så....


Min bff Melissa fyllde 12 igår så vi grattar henne!!! WOOOOW!!! Och bilden är skit gammal så... den är typ från 2009/2010? plus melissa ser ut som en kille och det ser ut som om jag ska äta upp microfonen (elr hur fan det nu än stavas)

Likes

Comments

Asså jag stör mig så jävla sjukt på en sak!
Skolan!!
Asså dem säger att det är såååå viktigt att sova ut och att sova länge!
Men vad fan för börjar skolan så tidigt för?
Asså typ alla barn måst vakna kl.6:00 på morgonen för att hinna dit!
och varför får vi läxor? Är det nt meningen att lärare ska lära oss allt som krävs i skolan? vi ska inte behöva slössa på tiden vi har utanför den jävla skolan.
Asså och varför i hela jäkla friden lär vi oss så svåra saker i matten? det räker väl med att veta plus,minus, divition och multiplikation? vi behöver nt krångla ihop det mer än så!

Jag antar att det är frågor vi aldrig kommer att få svar på!


Love
Paola

()_()

(- . -)

( - - )____________

Likes

Comments

View tracker

Jag skulle ha gjort det här inlägget för länge sen...... Men jag får väll göra det nu!! 

Jag heter då paola (Såklart😂)

och det här är min nya blogg! vill ni se mina andra inlägg så går ni in på Lifebypaola.blogg.se

Hoppas ni gillar det här inlägget! vi ses!!!!!!

Love

   Paola

Likes

Comments