Header
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw
Postad i: Photos

Häromdagen hittade jag gamla bilder från när vi precis hade fått hem Sammie. Så liten & gullig,fast det är han ju fortfarande ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Photos

I söndags hade jag släktkalas & jag fick mycket fina saker & bra. Min största önskan i år var objektivet som jag sagt att jag velat köpa så länge för att kunna utveckla min hobby inom fotograferingen. Önskan slog in. Jag har nu objektivet och så fort jag öppnade paketet tog jag självklart lite test bilder under kalaset. Har ju inte varit ute med det "på riktigt" men här har ni några prov bilder & jag ser redan att detta kommer bli så bra! Visar er både när jag inte har redigerat dom & när jag har det. Brukar dock inte redigera så mycket för tycker de flesta bilder är mycket finare innan man redigerat dom :)

Tyckte bilderna på Isabella blev otroligt fina! Tog dom när hon inte var beredd,då blir ofta resultatet så bra!

Likes

Comments

Postad i: Olivia

Godmorgon!
Min födelsedag igår blev hur bra som helst,dock gick den alldeles för snabbt. Men jag är så tacksam för alla presenter jag fick och tack alla som sa grattis igår! ❤️

Likes

Comments

Postad i: Olivia

Usch. Jag har inte alls gått länge i åttan & det tar redan kål på mig. Jag har så mycket att plugga till. Så fort jag kommer hem från skolan pluggar jag till ett prov,dagen efter/några dagar efter gör jag det. Sedan när jag kommer hem måste jag plugga till ett nytt prov. Jag vill ju självklart prestera mitt bästa i alla ämnen & det gör ju oxå att det blir mycket. Är inte särskilt dålig på att planera upp mitt arbete men det är just allt detta med hur mycket prov och läxor vi har som jag försöker få fram. För mycket för mig. Panik. Vet att mina kompisar oxå känner så,har ni där ute likadant?
Tycker skolan kan tagga ner lite ibland ";)"
Ville bara få ur mig detta.. Har iaf en bra sak att se framemot,imorgon blir jag 14 höstar
🎈

Likes

Comments

Instagram @oliviaester