Header
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Postad i: Olivia

Bild från i höstas.
Okej så vart har jag hållit till senaste dagarna?? Har faktiskt inte varit i skolan. Denna vecka har jag prao och jag valde hos en fotograf här i stan, Malin Wahlin. Har hittills superkul & blir så inspirerad. Synd att det bara är 2 dagar kvar :(

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Olivia

Har åkt penny board hela helgen & det känns superkul att vara "igång igen". Tog idag med mig kameran när jag & emma åkte :)

Två utav köpen jag köpte häromdan var nät-strumpbyxorna & den röda "jacktröjan".

Likes

Comments

Postad i: Olivia

Har idag både varit i Skänninge & Linköping. Köpte lite snyggt i lkpg som jag tänkte att jag kan visa er imorgon ;) resten av kvällen har jag spenderat med Emma & åkt penny board, som vi även gjorde igår. Ha en bra kväll!!

Likes

Comments

Postad i: Photography, Olivia

Bilderna är endast redigerade med filtret "F2" i vsco.
Kände att bloggen behövde en uppdatering! Har inget att skriva om just nu, då jag bara pluggar. Men nästa vecka blir troligen mycket roligare för mig! Men mer om det säger jag i helgen. Nu blir det tacomys <3

Likes

Comments

Postad i: Olivia

Idag har jag hittills hunnit med en hel del & klockan har inte blivit jättemycket än. Gick upp halv åtta för att nästan direkt börja plugga. Ville ha det mesta överstökat så ställde klockan. Dock tar ju pluggandet aldrig slut förrens man har gjort provet. Börjar skolan imorgon.. med prov :( Aja, sen har jag hunnit att springa några kilometer, stretchat & druckit en grön smoothie. Nu väntar duschen & sen ska jag plugga igen. En vanlig måndag i mitt liv ungefär.

Likes

Comments