Hej! Första inlägget! Yey!✨ Är verkligen taggad på att börja blogga här på nouw!

I förrgår var jag på Coldplay Göteborg! Innan konserten åt jag och pappa en fika på condeco som ligger mitt emot Ullevi där Coldplay skulle spela. Jag tog en apelsinmazarin och det var ett av de godaste bakverk jag ätit.

Efter fikan (kl 17:00) började de släppa in till Ullevi. Vi gick in och började lyssna på förband m.m. 21:15 började Coldplay spela så vi väntade 4timmar och en kvart, men det var absolut värt det.

Det var verkligen det mäktigaste jag varit med om, alla fyrverkerier i regnbågens färger, den fantastiska stämningen som kom till alla låtarna, och framför allt låtarna, jag verkligen älskar coldplays musik! Jag tycker att den är så unik och jordnära på något sätt! Chris (sångaren) var väldigt rolig och försökte prata svenska och sa "tusen tack" efter varje låt! Var så glad att de tog med de gamla låtarna i konserten som "fix you", "The scientist", "yellow" men att de också tog med de nyare som "hymn for the weekend", "Advention of A lifetime", m.m. Något som jag tyckte var extra kul var att Chris sjöng Håkans låt "Känn ingen sorg för mig i Göteborg"!
När konserten var slut köpte jag en tröja med "A head full of dreams" loggan! Supernöjd med den!
Tänker att den passar till ett par slitna blåa jeans!

Sedan var det bara att ta bussen hem, var hemma ca 01:00! Detta var en jättebra dag!

Jag hoppas att ni gillade det första inlägget!☀️

Likes

Comments