Halloween!

Hur firade du Halloween? Jag tillbringade kvällen med några av mina närmaste kompisar och min pojkvän. ;)
Vi åt nudlar, spelade olika spel, såg skräckfilm osv! Så sjukt kul!

Vi såg Scream 4, vilket är en film som jag såg när jag var yngre. Det är ingen såpn skräckis som smyger sig på en det är lixom en som det händer saker hela tiden. Typ PANG du dog någon, POFF nu är mördaren här.
Filmen är bra tycker jag men vi såg inte klart (jag hade ju sett den innan så jag visste ju slutet i vilket fall så.
Killarna åkte där ifrån och d"vad jag och två av mina bästisar kvar och sov över. Jag fick sova på en luftmaddras som under natten spottade ut sin luft i rummet så jag inprinsip låg på golvet när jag vaknade. Vi gick upp vid 8 för det var då tp alla hade vaknat och så tvingade vi upp flicka nummer 3 att hoppa upp.
Vi gick ut till min kompis stall och hjälpte henne att ta ut 5 hästar. Det var ganska lätt eftersom vi var 3 tjejer och alla hästar skulle till samma hage. :)
När vi går tillbaka mot hennes utehus står flicka 3 bonuspappa som skulle hämta henne. Vi hade inte äns hunnit äta frukost men hon fick ju såklart åka direkt. Jag och min kompis gick då in och åt nudlar till frukost och jag hjälpte henne att städa och så innan jag åkte vid halv tolv. Här är lite bilder från dagen iallafall!

Tack för mig <3


Likes

Comments

Hej!

Jag går i nian och jag har upptäckt att det inte alls var som jag trodde det skulle vara.
Vi kan ju börja med att jag trodde att det skulle vara sååå jobbigt. Läxor, prov, stress osv. Men jag är inte ett dugg stressad faktiskt. Det är ganska okej om jag får säga det själv. Jag har haft ledigt pga uppgifter, utflykter till UMO och snart Innovatum osv. Vi ska åka ut till företag osv. Detta är faktiskt ganska kul, det är mycket roligare än i 8:an.

Det jag inte visste var att mina tankar skulle snurra mer än Raggarbilarna på Liseberg, att dagarna flög iväg, att mina åsikter om saker skulle ändras och att vissa som varit mig som närmast inte skulle stå bredvid mig längre. Jag behöver ju inte gå in för mycket på det men jag har alltid varit i en "grupp" och denna "grupp" fick lite problem pga folk och val jag valde. Jag vill inte att folk ska må dåligt så jag har försökt lösa det men på något sätt så blir det aldrig helt rätt, förstår du vad jag menar? När jag löste ena problemet så kom ett nytt upp. Om vi ska säga att jag hade två problem så har jag bara ett kvar och en som kom långt ifrån mig på denna väg som jag går har nu väntat in mig och visat mig vägen och vi går tillsammans och försöker lösa det hela.

I allt detta som har hänt (Om man kan säga så) så har jag ju inte kunnat prata med vem som helst men jag har kunnat vända mig mot tre speciella personer, min pojkvän och mina två bästa vänner. Speciellt ena som hjälpte mig så oerhört mycket på vägen och jag kna inte vara mer tacksam för att hon hjälpt mig igenom denna och hjälpt mig tänka på det sätt jag än gång gjort.
Jag vet inte men jag blir väldigt deppig på vintern. Förmodligen för det är mörkt och så. Många har det så, så jag brukar inte tänka på det så ofta men kvällarna är som värst. Då kommer hon in, jag skriver till henne att jag tänkt på allt dåligt som hänt och jag är deppig och behöver stöd och hennes axel är altid där så jag kan stötta mig.
Det märkt nog tyvärr ganska tydligt när jag är deppig, följer man min instagram (nattanberg) eller min pinterest (Nathalie Bergquist) och där lägger jag ibland ut många citat och då kan man nog märka när jag är glad och eller ledsen.

Detta ska inte bli för långt men jag hade ingen aning om att jag skulle behöva göra så många personliga val inom vänkretsar osv nu i nian men det fick jag. Har du kanske ett tips hur jag kan lösa detta? Kommentera eller hör av dig till mig om du vill. Få tag på mig på instagram (Nattanberg)


Hejdå!

Likes

Comments

Hejsan!

Jag tänkte dela med mig av lite bilder som jag och min goda vän fotade när för någon/några veckor sedan. Dock kommer jag bara dela med mig av dem där hon inte syns. Hoppas det är okej! :) Ni ser bilderna här nedanför.

Likes

Comments

Hejsan!

Jag har nu tagit upp min blogg igen, oj det var länge sedan. Jadå, vad har hänt? Det ska jag säga dig!

Jag går nu i 9:an, jag har en pojkvän sedan 9 månader tillbaka och jag älskar att fota mer än någonsin. Juste jag och mina vänner skapade en blogg också men jag kände nu att jag ville ta upp min gamla istället. Det var allt för mig i detta inlägget.

Vi ses snart igen!

Likes

Comments