Header
View tracker
View tracker

Likes

Comments

View tracker

Halloj!

Har varit en ganska stressig vecka för mig så därför har jag låtit mina tidsinställda sköta jobbet åt mig. Så trött som jag har varit under denna veckan är det länge sen som jag var. All min energi har gått åt denna veckan vilket gör att det är extra skönt med fredag. Hade tre stycken prov i onsdags vilket gjorde hela saken värre. Två matteprov under morgonen och sen ett i engelska. Hoppas på att jag inte kommer vara lika stressad under nästa vecka för jag gillar inte att vara trött under dagarna. Det spelar ingen roll om jag sover dom timmarna som jag ska för jag är ändå trött.

Igår var det första december!!! Dagen firade med massor av snö här under kvällen igår. Vi var på min systers julavslutning och när vi kom ut därifrån så vräkte det ner. Innan hade det snöat, men inte lagt sig så himla mycket på marken, men nu ser man inte gräset längre. Snön hör ju vintern samt julen till, men jag var inte speciellt sugen på den just nu.
Julavslutningen var på henne dans och jag blir lika förvånad varje gång. Så glad som hon är när hon dansar, det går inte att se henne så glad annars. Det verkar finnas i dansen helt enkelt. Börjar alltid gråta när jag ser henne för jag är så stolt över henne. Även om hon har varit trött efter skolan så ger hon sig iväg på träning för dansen är något som hon brinner för. Tårarna kom för jag är stolt över henne.

Jag sitter och väntar på bussen just nu. Det går inte att cykla i detta för det är nog lite mer än en decimeter. Vill inte ramla och skada mig innan jul nu. Håller mig borta från det. Kommer antagligen komma någon minut försent, men tycker ändå att dom borde vara okej med det. Det är inte lätt att cykla i detta och jag ska inte behöva väcka någon bara för att dom ska skjutsa mig. Bussen gå 9.05 och den kan vara lite försenad och jag börjar vid 9.30. Hoppas på att jag klarar mig till tiden i alla fall. Någon minut är ju ingen fara kan jag tycka.

Skulle egentligen haft en bild till er nu med snön som har kommit, men jag får fixa en bild på det när jag går till bussen. Den bilden kommer komma upp i eftermiddag i så fall.
Ha en bra fredag!

Likes

Comments

Från och med i morgon så kan man ju säga att det är jul. Jag förknippar jul med den första december. Såklart behöver man en julkalender och det är det som jag har fixat. Varje dag fram till jul kommer det komma ett collage med bilder. Varje dag har ett tema. Jag kommer inte berätta vad varje dag kommer att innehålla utan det kommer ni att märka. Jag ville göra något speciellt denna jul, men det kändes jobbigt att sätta ihop massor av inlägg som är olika varje dag. Detta tog mig flera dagar att göra för jag fick brist på teman. Det var inte lätt om jag säger så. Hoppas att ni kommer tycka om det!

Likes

Comments

Likes

Comments

Måndag igen då. Den började inte direkt som jag ville. Började med att jag kom sent till skolan. Så kan det vara om man stänger av klockan varje gång den ringer. Slutade med att jag fick be mamma köra mig till skolan. Känner mig alltid så elak när jag väcker henne :(

Har varit en helt vanlig måndag. Kom hem för en ett tag sen och har bara legat i sängen med youtube framför mig. Är verkligen hur trött som helst. Skulle säkert kunna sova ett par timmar om jag hade tid. Jag får ta igen ett matteprov under morgonen på onsdag så jag måste plugga. Har hellre tider under morgonen än efter skolan för då är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Koncentrationen är verkligen på noll då. Är bara att stå ut nu under dom sista veckorna. Vi har lov så sent när det kommer till jullov. Vi slutar fyra dagar innan jul vilket känns lite konstigt. Man ska ju inte klaga för man får ju ändå ledigt, men ändå. Man hade ju velat sluta lite tidigare, men då hade man fått börja skolan tidigare sen. Är en hel del som ska bli klart innan lovet också så jag har inte tid med att vara ledig just nu känner jag. Kanske är bättre med att ha lov det datumet som är satt.

Vad tycker ni om min nya header? Tyckte att det behövdes lite jul nu. Funderade på att ha kvar den gamla först, men bestämde mig sen för att byta. Kommer en ny till nästa år som jag kommer att kunna ha hela tiden sen. Har en speciell just nu för att det är jul. Jag är ett freak när det gäller jul, haha.

Nu ska jag försöka få i mig något att äta (kan fortfarande inte tugga som jag ska) och sen ska jag försöka plugga lite.

Likes

Comments

Hej!

Har ni fått någon snö än? Här är det väldigt tomt för att vara första advent. Finns ingen snö alls. Tror inte att vi hade någon snö första advent förra året heller. Även om jag inte gillar snö så är det ändå något som man förväntar sig till första advent. Hela julkänslan blir ju större på något sätt. Får hoppas på att det kommer liiite snö snart.

Igår gjorde jag inte något speciellt. Körde en dag med film. Är väldigt trött av mig under denna årstiden så det var skönt att bara få lägga sig i soffan med en filt framför en bra film. Har kört maraton med Twilight under denna veckan. Har inte kollat varje dag i streck, men har kollat igenom alla under denna veckan. Vissa filmer är ju favoriter från när man var lite yngre. Twilight är en av mina favoriter. Gillar det övernaturliga när det gäller både film och serier. Finns ju såklart vissa undantag, men då ska det vara mycket drama istället.

Idag blir det antagligen att åka ner på stan en sväng. Dom har pyntat skyltfönstren här i stan nu vilket brukar vara kul att kolla på. Gillar blomsterbutikerna mest om man säger så. Gillar att se hur dom har satt ihop allt. Vissa har bättre idéer än andra under tiden som någon annan kanske har fått ihop det med färgerna. Det är alltid olika. Tror mamma skulle ner lite senare då det har blivit lite mörkare ute. Det är nästan mysigare då. Under dagen är det massor med folk och då kan man knappt röra sig. Minns när man var liten och skulle gå och titta. Det finns ställen där man kan få köpa som paket. Det var det bästa man visste då. Man fick öppna dom innan det ens var julafton. Då funderade man ju på hur tomten hade kunnat leverera dom så pass tidigt, haha. Man förstår ju småbarn som väntar otåligt på julen nu. Jag är nästan likadan, haha. Kan inte kliva in i en butik som har juldekorationer för det kan sluta med att jag tar med mig hela butiken hem. Detta året ska jag inte vara så galen utan jag kommer ta fram lyktorna som jag har. Har några stycken som jag brukar ha till julen, men dom har inte kommit fram än. Får se om jag kanske fixar med det ikväll.

Har suttit hela morgonen och kollat på bilder och klipp från Scandinavium. Håkan har spelat där två kvällar nu och jag tycker det är kul att se hur han gör dom olika konserterna. Varje konsert är ju unik på sitt sätt. Han kör ju vinterturné just nu. Kommer bli mycket att kolla och ha reda på. Har en sida på instagram också där jag lägger upp så jag försöker att ha koll på det mesta. Om ni vill kolla in den så heter den hellstromhakan74.

Likes

Comments

Hej på er!
Fredag igen vilket är hur skönt som helst! Dagen är ju snart slut, men denna dagen har varit ja, vad ska man säga. En dag av förväntan. Håkan släppte nämligen sina biljetter för sommarens turné klockan tio idag. Jag tillsammans med mamma ska gå i sommar! Känns helt magiskt. Ska få se honom en gång till vilket kommer bli...helt underbart. Det kan bara bli bättre. Ullevi står på schemat. Glad tjej skriver nu med andra ord.

Har fixat inlägg som ska komma upp under december så jag hoppas att ni ser fram emot det. Mycket jobb på inläggen kan jag erkänna. Ni kommer få veta lite mer om december den sista november helt enkelt.

Har en fri helg att se fram emot. Ska försöka att ta det lugnt under helgerna utan pluggande. Ska se om det minskar min stress just nu. Pluggar numera under vardagarna.

Hoppas att ni har haft en underbar fredag!

Likes

Comments