View tracker

Hej!

Idag är det Fredag och veckans bästa dag! Jag har och ska inte göra något speciellt idag. Jag har vart i skolan och ikväll ska jag på innebandyträning med bästa laget!

Det känns lite konstigt att det redan är December och en månad kvar av detta år. Känns nästan som om det nyss var nyår, haha. December är årets mysigaste månad, enligt mig. Med snö blir det extra mysig, men det finns ju ingen just nu här där jag bor.

Ha en fortsatt bra Fredag!

//Filippa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag hade tänkt göra en ny serie där jag berättar något som är mitt bästa och idag ska jag skriva om min favoritfrukost som är smoothie. Jag serverar det i en skål med flingor och rostade kokoschips. Det är så gott och så enkelt!

Jag börjar med att tina hallon i mikron, jag har inga mått. Sedan häller jag upp det i min bägare tillsammans med yoghurt, helst vanilj men det funkar med andra smaker också. Sedan mixar du på full effekt i några sekunder tills allt är blandat och häller upp det i en skål. Toppa med flingor, jag hade havrekuddar, och rostade kokoschips. Sedan är det klart!! Visst låter det enkelt!?

//Filippa

(Förlåt för dålig bild..)

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Idag har det varit första advent och jag har varit hos min mormor med två av mina kusiner. Vi igår kväll bakade vi lussebullar och idag bakade vi pepparkakor framför en brasa. Jag tog lite bilder som ni kan se här nedan. Hoppas ni har haft en bra första advent. Bara tre söndagar kvar nu<3

//Filippa


Likes

Comments

Hej!

Idag är det Söndag och då blir det julmarknad i Västerås City. Det är en så kallad skyltsöndag med fyrverkerier och en jultomte. Jag var där förra året med min familj (mormor, morfar, moster, morbror, kusiner m.m.) och det var supermysigt!! Så förra veckan frågade jag dom och alla svara att de skulle vara kul! Senare ikväll ska vi gå och äta på asiatiska restaurangen Choys Garden. Mysigt! <3

Jag var på julmarknad förra helgen med min mormor, men då i Färna vid herrgården där. Dat var mysigt att bara vara hon och jag eftersom vi inte hade träffats på ungefär en månad. Vi fikade och hade det mysigt och roligt. Här kommer lite bilder som jag tog därifrån.

Det kanske kommer ett inlägg ikväll med lite bilder från Västerås. Vi får se :)

Puss och kram //Filippa


Likes

Comments

Hej!

I denna blogg kommer ni få läsa saker ur mitt liv framförallt men också mycket mer! Jag hoppas ni kommer gilla det! 

Sprid gärna min blogg!!

ILYSM //Filippa

Likes

Comments