Tjena på er!

Det har inte blivit nån bloggning sen i måndags eftersom att hela veckan har gått åt till att plugga till ett prov om Vasa tiden som vi har imorrn, är inte så jättesäker på Vasa tiden men får göra mitt bästa mitt mål är att få ett C eller högre får se om jag klarar det. Sen på måndag drar nationella igång det är jag väldigt nervös över hoppas att det går bra, sen har vi nationella på onsdag och både på måndagen och onsdagen har vi prov i svenska sen så tror jag att vi har nästa prov om 2-3 veckor men är inte riktigt säker... Det bästa med nationella är väl ändå maten? Jag menar vi får ta med oss fika och så egentligen får man ju ta med sig läsk och godis men våra lärare har sagt att vi kommer få en annan dag då vi får vi ta med oss det.

Men nu måste jag fortsätta plugga så hej dååå

Några av MASSA bilder på min hamster Bullen som tyvärr dog 1 september 2013 saknar han så himla mycket hoppas du har det bra där uppe Bullen😭😘❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej,nu är jag tillbaka och shit vad jag har saknat detta! Men just nu gör jag inget speciellt håller på att lade upp en video på videofy och ska dra till dansen snart för dansen börja förra veckan! Denna termin tänkte jag dansa: disco,hip hop,jazz och ragga sen så kommer jag gå på tävlingsträning eftersom att jag ska börja tävla och så ska jag gå på en stretch det är ingen dans men man stretchar i en timme och jag tror att jag kommer bli vigare nu! Men blir bättre bloggning imorrn eftersom att jag ska vara på dansskolan till 21:00 men hej dååå❤️


Likes

Comments

Har vart sämst på att blogga, men asså just nu så händer det så jävla mycket i mitt liv! Och jag känner att jag kanske måste ta en paus från bloggandet och videofy ett tag kanske bara en vecka eller två. Men tror att jag värkligen behöver det just nu! Nu har skolan börjat också och vi har vårat första nationella prov om tre veckor, pallar verkligen inte men det är i Svenska och det är nog ändå ett av minna bästa ämnen, hoppas att vi inte ska skriva en text utan typ läsförståelse😂😂 men jag har väldigt lätt för det! Men nu ska jag försöka sova men blir nog att jag somnar runt 1:00-2:00 för att jag tänker så jävla mycket när jag sova, allt tänker jag på! Och då blir jag även orolig för att jag tänker på vissa saker som är i min släkt/familj! Men hej då jag börjar blogga när jag känner lust,orka,vilja och när jag mår mycket bättre helt enkelt😘


Likes

Comments

Jag ska starta en frågestund så kommentera massa frågor så svarar jag på dem i en video på videofy
Heter lifebymatildaaa där ni kan kommentera frågor i kommentarerna eller så kan ni kommentera på en video på videofy

Likes

Comments

Som det står i rubriken,skolan börjar idag är inte så där jättetaggad på det. Men just nu sitter jag och äter "pauluns supergröt"😂 trodde att den skulle vara god men nej. Om 20 min ska jag dra till skolan,det ända som är bra med att skolan börjar blir nog att jag får rutiner. Somnar runt 11:00 och vaknar 6:15. Efter skolan ska jag och Gro dra till stan. Men jag ska nog inte göra nått mer än det.

Likes

Comments

Nu tänker ni säkert Matilda du gick inte upp 9:00, rätt jag gick upp 9:15 så jag tänkte att jag går upp tvättar mitt ansikte gör te och sen skriver blogginlägget. Jag gjorde te och satte mig vid datorn sen så glömde jag vad jag skulle göra så jag spela sims😂 typical me! Sen så gick jag ut och släppte ut Wilma och då kom jag på att jag skulle göra en recension på Sune i fjällen. Så nu kommer min recension om vad jag tycker om Sune i fjällen.

Jag har alltid tyckt om Sune filmerna till och med dem allra första som har världens sämsta kvalité. Skådespelarna tycker jag är grymt bra också så jag tyckte alltså att filmen var bra, och med min dåliga humor så passar ju Sune filmerna perfekt. Det ända som är tråkigt är att det inte kommer komma nån mer Sune film. Inte med dem skådespelarna iallafall och om det kommer komma nån mer så blir det nog om mååååånga år. Men jag ger Sune i fjällen 4/5 för att den är grymt bra men Sune i Grekland tyckte jag var bäst sen kommer Sune i fjällen och sist kommer Sune på bilsemester. Sune på bilsemester var ju inte dålig men den är ju inte bland mina favoriter. 

Likes

Comments

Igår var jag då på bio. (recension av filmen kommer imorn runt 9:30-10:00 bara så att ni vet.Men jag hade ju tänkt gå upp 9:00 idag gick sämst eftersom att jag somna runt halv fem imorse var bara så jävla pigg så kollade på solsidan från 12:00-4:30 men jag älskar värkligen solsidan. Men imorn kommer jag värkligen gå upp 9:00 eftersom att et blogginlägg ska upp. Men jag tänkte att när skolan börjar så kommer det komma ett blogginlägg nästan varge morgon. Om jag vet dagen innan att jag värkligen inte kommer hinna göra en inlägg så kommer jag göra ett inlägg på kvällen innan och tidsinställa det.

Nån gång i veckan kommer jag göra ett blogginlägg om vad jag tycker om the sims 4.

Likes

Comments

Hej.

Kände bara för lite uppdatering så nu får ni ett inlägg. Idag har jag värkligen inte gjort nått det ända jag har gjort är att spela sims och vara ute hos Wilma. 😂 Tänkte att jag skulle upp runt 9:00 idag så att jag vänder tillbaka på dygnet eftersom att skolan börjar på torsdag. Men det sket sig ju mobilen ringde men jag somnade om och vaknade runt 12:00. Men men nya tak imorn men jag ska gå på bio imorn med en som jag är moster åt (Irma) vi ska se "sune i fjällen" och jag tycker faktiskt att dem andra Sune filmerna är rätt bra så det ska bli kul. Sen så ska jag färga mitt hår nu har det blivit typ gult/blond men det är lite rosa kvar. Jättefult så det ska bli så rosa som det var förut.

Men nu har jag inget mer att skriva om så hej då💗

Likes

Comments

Gott nytt år på er!
Helt sjukt att det är 2015, sov hos Gro igår och vi hade typ ångest över att 2014 snart var slut😂 men sen 00:00 så var vi nog mest galna och gick runt och skrek tagga 2015😂😂 sen så var vi typ ute i en timme men var kul iaf! Men asså nyårslöfte? Jag har alltid haft ett men brutit det efter nån vecka t.ex. Att mitt rum alltid ska vara städat. Men detta år har jag faktiskt ett nyårs löfte gå ner i spagat på höger ben, så det betyder att jag måste bli bättre på att stretcha men har jag bra musik går det nog bra😂👌 men detta år ska fan bli bra 2014 var bra om man bortser från några saker! En person fick canser (säger inte nu vem det är) men det kommer ni säkert få veta, min kanin Selma dog och min fasters man dog! Men om man bortser från det har detta år ändå vart helt okej. Skolan börjar om en vecka vet inte riktigt vad jag tycker om det men men! I April (tror jag) börjar nationella proven det kommer bli ett helvete! Kommer vara stressad hela jävla tiden, haha!
Ja det vi dricker är alkoholfritt
Likes

Comments

Fick hem the Sims 4 förra veckan och asså shit vad beroende jag är har spelat i 3 timmar nu och jag måste verkligen redigera klart videon som ska upp idag! Hoppas att videon kommer upp tidigt ikväll och inte runt 23:00 typ men det lär vi märka! Vill ni ha en what's on My iPad och en what's on My phone? Kommentera!
Sen så hade jag tänkt att jag har ingen speciel dag som jag gör videos på utan det kommer videos lite då då förutom på torsdagar då kommer det tag torsdag som jag börjar med på torsdagen v.2. Sen så börjar dansen v.4 och då blir det nog bara två videos i veckan och ett till två blogg inlägg per dag jag kommer dansa måndag,onsdag,söndag och sen så kanske det blir nån mer dag vet ej! När skolan börjar måste jag även tänka på skolan också eftersom att vi kommer ha nationella prov och så kommer jag få mina slutbetyg för 6:an


Likes

Comments