Idag är det dag 11 på renoveringen av poolen och däcket är i princip färdigt.

Här är lite bilder från dag 8 och 10.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jobbade kväll igår och fick inte tagit några bilder på arbetet utanför. Idag har jag varit ledig och fått några bilder på hur det ser ut so far.

Likes

Comments

På andra dagen av poolrenoveringen hände inte mycket då "gubbarna" var tvugna att åka akut till ett annat boende.

På dag tre var jag tvungen att jobba och kunde inte övervaka på samma sätt. Men när jag kom hem från jobbet såg jag att pumphuset var byggt och insug/utblås var monterat. 👍

Likes

Comments

Igår började arbetet med att fixa poolen. Med andra ord byta liner (poolduk), fixa in- och utblås, lita annat smått och gott samt få ett trädäck runt om.

Här kommer lite bilder från gårdagen.

Likes

Comments

Jag har varit urusel på att skriva men så är det när man inte mår helt hundra.


Sen jag skrev sist har A och jag varit i Thailand och här nedan får ni se lite av bilderna från resan. Vi hade varmt och skönt även om mitt humör sviktade väldigt mycket och jag fick psykbryt på A några gånger. Fick även andra sammanbrott som gjorde att jag vissa stunder mådde skit trots att jag var på semester.


Resan fick mig dock att inse att jag inte längre trivs lika bra på mitt jobb och att det är dags att byta trots att jag gillar flera av mina kollegor.

Vädret kanske inte är det bästa på bilderna men det beror mer på tiden på dygnet.


Dagen efter att vi kommit hem (27/12) kom snön och vår trädgård såg helt plötsligt ut så här:

​Jag kommer försöka skriva mer och oftare i år då psykologen rekommenderade att jag skulle skriva dagbok varje dag och en blogg är ju lite av en dagbok så vi får väl se hur det går.

Likes

Comments

Då har jag sovit tredje natten ensam eftersom A är bortrest i jobbet. Det som är jobbigaste är, förutom avståndet, tidsskillnaden. Denver, som han är i, är 8 (!!) timmar efter vilket blir jättekonstigt om vi ska prata, t.ex: han ringer när han ska äta frukost och då har jag eftermiddagsrast eller när jag säger godnatt har han nästan precis ätit lunch.

Går som sagt in på fjärde dagen utan honom och än så länge har jag inte hunnit känna efter ordentligt eftersom jag försökt hålla mig vaken så pass länge att jag ska vara så trött att jag somnar med en gång och inte kan känna efter.

Likes

Comments

Har verkligen inte varit på humör att blogga på jättelänge. Visst har jag tänkt vissa dagar att "idag ska jag göra ett inlägg" men det händer liksom inte.

Har gått och väntat på "den där" känslan som kommer få mig att fota min vardag och skriva inlägg på löpande band men den kommer inte. Så då har jag tappat motivationen.

Inte för att jag har fått känslan nu men jag kände att jag behövde skriva av mig lite.

Är det någon som har bra tips på hur jag ska få igång bloggandet igen? Lämna mer än gärna kommentar.

Tjing

Likes

Comments

Idag är det torsdag och det är 106 dagar kvar till Thailand :)

Dessutom åker jag med två buddies till Ronneby Brunn för spahelg på lördag.

Har börjar lägga till cashewnötter i gröten på morgonen och jag känner för det mesta att jag håller mig mätt längre. Vissa dagar känns det dock att jag kan äta en gnu och fortfarande vara hungrig, men så är det ibland.

Hade egentligen tänkt springa idag men smärta i ett knä gör att jag väljer att powerwalka istället. Vädret är som det är; mulet, blåsigt och risk för ösregn. Men det kommer inte stoppa mig.


Nä, om man skulle fixa lite med middagen innan promenixen.

Likes

Comments

Förra veckan bokade vi en resa två veckor, över jul, till Thailand. Idag är det 109 dagar kvar tills vi åker :D

Sitter på bussen och väntar på att den ska åka så jag kommer hem och får äta. Har tränat efter jobbet så jag är sjukt hungrig nu.

I lördags sprang både Andreas och jag Midnattsloppet. Jag är både nöjd och missnöjd. Nöjd för att jag klarade att "springa" upp för backen till Masthuggskyrkan utan att stanna och gå men missnöjd för att jag sprang EN minut långsammare än PB.

Tjing

Likes

Comments