OBS: STÄLL FRÅGAR TILL MIG, KOLLA FÖRSTA INLÄGGET

Hej!

Denna veckan vill jag verkligen inte ha en liknande av, mycket stress och prov. Även saker jag inte kan skriva här har gjort så att jag inte haft tid till något annat än det. Men idag har jag kollat på serier och i skolan var det ett musik-prov för några (inte mig) kommer ha det imorgon.

Har blivit aktiv på mina andra sidor på instagram som är: greenarrow.ce & w.pixels

Men jag är taggad inför sommar då jag ska på bröllop, åka till Spanien och snart ska jag träffa några vänner jag inte träffat på 1 eller 2 år och en av dem över 10 år!
Har lite problem med att hinna med allt med skolan, fritiden och allt annat. Känns som att allt går så snabbt så man inte hinner med allt nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna, men har haft ett matteprov och denna veckan ska jag ha 3 prov. Och det är ett matte-prov och två musik-prov. Vi ska kunna spela piano, gitarr, trummor och elbas. Och på matten ska vi ha problemlösningar.

Likes

Comments

Ställ frågor!

Kommer att svara på dem sista Maj, frågorna kan handla om nästan vad som helst. (Inte; vad är din favoritfärg)

Har varit väldigt oaktiv som vanligt men det har sina ursäkter, mycket med skolan och så. Har skrivit många gånger (eller?) att jag ska blogga mer men så gör jag inte det. Kommer att bli minst ett inlägg denna vecka!

Likes

Comments