Hejsan!
Tiden har gått snabbt och snart är sommarlovet slut, själv tycker jag att det ska bli kul att börja skolan igen då sommarlovet inte varit så bra eftersom man inte hunnit göra det man ville. Men var i spanien och stockholm. Gjorde nyss ett instagramkonto där jag inte är privat. Kommer lägga upp bilder som mer är "relaterade" till bloggen. Här kommer jag lägga upp foton, ganska långa texter ibland då jag skriver mina åsikter. Själv älskar jag att läsa långa åsikter då man får höra ur ens annans perspektiv eller bara känna igen sig i det vad personen skriver.

Jag ska försöka få igång bloggen nu efter många pauser. Har faktiskt sjuuukt många ideér på inlägg och planer :)

Adda mig på snapchat: Linnjerkku, addar tillbaka många.
Mitt nya konto på instagram: Lifebylinn.blogg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag fick jag hem smink från Fyndiq, en av mina kompisar använder Freedoms smink och tyckte dem hade bra pris! Tipsar er verkligen!
Från vänster:
House of glamdolls
Pro strobe palette
Liquid lipsstick: Debut, masterpiece, kisses waiting
Pro cream highlight palette
Lumene cloudberry length serum mascara

Älskar redan produkterna❤️

Likes

Comments

Hej!

Men jag är taggad inför sommar då jag ska på bröllop, åka till Spanien och snart ska jag träffa några vänner jag inte träffat på 1 eller 2 år och en av dem över 10 år!

Har lite problem med att hinna med allt med skolan, fritiden och allt annat. Känns som att allt går så snabbt så man inte hinner med allt nu.

Likes

Comments

Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna, men har haft ett matteprov och denna veckan ska jag ha 3 prov. Och det är ett matte-prov och två musik-prov. Vi ska kunna spela piano, gitarr, trummor och elbas. Och på matten ska vi ha problemlösningar.

Likes

Comments