Heej Allesammen

Sarte folk skal for deres egen skyld ikke læse videre i indlægget !

De sidste 7 dage har der været meget stille her på bloggen og der er da en ganske god forklaring, den er ikke så lækker, men hey vi er alle mennesker og vi har da allesammen prøvet at være ulækkert syge !

I sidste weekend besluttede jeg at ligge mine dårlige vaner på hylden og begynde på en frisk ny start, hvilket jo i sig selv godt kan være en større udfordring for de fleste os, især en som mig der nemt udrydder en marabou plade på under en time !

Jeg står op mandag alt er fint, jeg er klar til den nye start laver en lækker smoothie, handler lidt ind af sunde sager og går hjem igen, alt er godt... lige indtil 12 timer senere hvor jeg begynder at få en underlig rumlen i maven...hmm hvad er dog det? så jeg rejser mig fra sengen og går ud på toilettet for at afvente en reaktion fra min krop... og det kom der så ogs ! Jeg lå i et helt døgn dårlig mave og opkast og jeg må da nok lige sige der blev tømt ud, kunne intet holde i mig, sætte mig op eller bare åbne øjnene før det hele sejlede... Heldigvis har jeg en sød kæreste der gerne agere sygeplejerske..

Det blev så slemt for mig at jeg måtte kontakte lægevagten der heldigvis fik beroliget mig og sagde jeg endelig måtte ringe igen hvis der var noget der forandrede sig... det blev heldigvis kun bedre og bedre.

De sidste 3 dage har jeg så bare ligget fuldstændig afkræftet og ikke kunnet overskue noget som helst.. øv !

Så ja, endelig tager man sig sammen til at blive sund og allerede efter ÉN dag, bliver man straffet, måske det er min krops måde at fortælle mig den altså bare hellere vil marabou og chips !

Håber i andre har haft en bedre uge og får en skøn weekend !


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

ENDELIG, så der fandme 20% på ALT på American Dreams !!

Jeg har samlet lidt af mine favoritter herunder, eller rettere lidt af det i min kurv hæhæ..

Den flotte store tote, kan jo bruges til ALT, en lille café tur, shopping ALT! Den lækre kjole, er jo super moderne lige pt, velour is back !! Sidst men absolut ikke mindst, Carrie tasken, den er PERFEKT til skole brug, da den kan rumme en computer og Perfekt til den lange tog tur da der også lige er plads til et par bøger og en pose slik ! 


Nu vil jeg hoppe videre til min kusines 1 års fødselsdag ! 

MØS !


//Calvin Klein Tote NU 1039 HERE //Filina Dress NU 319 HERE //Calvin Klein Carrie Duffle NU 1199 HERE//

Likes

Comments

Heej Allesammen !


Jeg har brugt den her hjemmeside i måske 5 år nu, og jeg bliver lige overrasket hver dag over de utrolige rabatter der er og leveringen har jeg aldrig haft problemer med ! Man skal være medlem af hjemmesiden det kan man gøre enten ved at blive inviteret, så skriver man sin email i kommentar feltet og jeg inviterer eller man kan gøre det direkte på Members.com, derfor indeholder indlægget heller ikke et eneste link eller metapic link. 

Så sidder du nok og tænker hvad er dog det for noget? Det er faktisk Nelly,com der står bag hjemmesiden og mange gange er det også varer der kan købes på nelly der bliver sat ekstreme rabatter på !

Der er ALT lige fra tøj, sko, makeup, smykker og hårprodukter til vinglas, flotte puder, gryder, indretnings ting som skilte, hylder, tæpper you name it ! 

Hjemmesiden er både til Mænd, kvinder OG børn ! altså det bliver jo ikke ret meget bedre! 

Bare lige for at nævne et par brands der er rabat på nu :

- By Malene Birger

- Marc By Marc Jacobs 

- Dyrberg Kern

- Diesel 

- Best Of Bags (Chanel, Fendi, Chloe mm)

- Bik Bok

- Michael Kors 

- Spiegelau 

- Sagaform 

- Adidas 

- NLY Sport 

OG MANGE MANGE FLERE !!!! TIL GARDEROBEN

//Dyrberg Kerne øreringe FØR 349 NU 125// Marc Jacobs Ur FØR 2094 NU 1151//By Malene Birger FØR 1120 NU 448//CHLOE taske FØR 7989 NU 4393//

BOLIGEN

//BERGHOFF Tea set Zeno FØR 1095 NU 383// STRÖMSHAGA skilt FØR 158 NU 47//WALPLUS wall sticker FØR 209 NU 104//BEPER Stand mixer FØR 2395 NU 1437//

EN TUR I FITNESS

//NLY Sport tights FØR 279 NU 111//NLY sport printed tights FØR 279 NU 111//Adidas Tights FØR 499 NU 249//Adidas Shorts FØR 249 NU 79//

Likes

Comments

Heej Allesammen

Ja, så skal der sq sandheder på bordet, dette er 100% ærlig snak !

Enjoy !


1. Jeg lærte først at sige "traktor" da jeg var 6 år gammel.

2. Jeg blev født under en snestorm den 30 Januar 1995.

3. funny enough så ELSKER jeg sne, gad vide om det hænger sammen med punkt nummer 2, hmm???

4. Da jeg var mindre gik jeg ofte udenfor og "talte i telefon" på noget der nok lød som gebrokken svensk, telefonen virkede ikke og svensk skal jeg nok bare lade vær med at prøve på...

5. Da min bedsteven og jeg, for mange år siden, var 9 år gamle sagde vi tit til de mindre børn at vi altså var 14 år gamle og bare var mega voksne... det var vi jo så tydeligvis ikke og da jeg så stod som 14 årig og tænkte tilbage på det, blev jeg måske en liiiiille smule pinligt berørt, haha.

6. Jeg er den heldige ejer at et par emoji bukser.. og de er AWESOME!

7. Der er 4 år og 6 måneder mellem mig og min lillesøster.

8. Min lillesøster er højere end mig.... jeg er 180cm.

9. Jeg spurgte engang om når man var organdonor om de så bare kunne ringe til én hvis de manglede en nyre, for der skal man jo selv kun bruge den ene.... flot Line..

10. Jeg er helt forfærdelig med en bold i hænderne, den smutter bare rundt som var den smurt ind i smør, stik mig den ved fødderne og du skal se magi ;)

11. Jeg fiskede engang et kyllingespyd OG et par underbukser op af et toilet, da jeg arbejdede som bartender... bonusinfo... det blev filmet..

12.Jeg flyttede hjemmefra som 19 årig, græd den første uge fordi jeg savnede min mor, ringede til hende flere gange om dagen... godt der er fri tale på telefonen.

13. Jeg kan ikke lave mad, jeg brænder alting på, og fik endda min hjemkundskabslærer til at skælde hele mit hold ud fordi jeg netop brændte det hele på... ups.

14. Jeg oplevede engang en veninde sige "Nelson Mandela, var det ikke ham der fodbold spilleren" jo...jo det var det.

15.Jeg har barberet ben én gang de sidste 4 måneder, Let it groooow, let it groooow !


Ha' en mega lækker dag !

Møs !Likes

Comments

// 1. Michael Kors Bag HERE // 2. By Malene Birger Bag HERE // 3. By Malene Birger wallet HERE // 4. Pernille Corydon Earring HERE//5. Nelly Shoes HERE//6. By Malene Birger pullover HERE //

Heej Allesammen

WANTIES ! Yes dem har de fleste af os vidst en hel del af og de bliver næppe færre, min ønskeliste bliver bare længere og længere.. what to do?

Idag har jeg så valgt at vise jer nogle af de sager jeg har kig på lige nu! Tasker er nok pt min største svaghed, jeg ELSKER tasker, men pengepungen er ikke altid helt enig med mig i at de da allesammen skal med mig hjem, så det godt vi har jul og at min fødselsdag også er lige rundt om hjørnet, hæhæ !

De latterligt fede thigh high boots er et at efterårets helt store musthaves og jeg skal da helt sikkert have et par! de er jo super lækre med f.eks en nederdel og en dejlig strik, til en køligere efterårs dag.

Malene Birger pungen har længe været udsolgt, så jeg er helt oppe i skyerne over at den ENDELIG er tilbage ! WUP!

Til slut så går man jo aldrig helt galt i byen med flotte klassiske øreringe! altså seriøst jeg kan jo ikke leve uden dem!


Ha' en LÆKKER tirsdag ! 

Møs! (indlægget indeholder metapic links)

Likes

Comments

//T-shirt HERE // jeans HERE // Jacket HERE //

//Lace Choker HERE //Gold Choker HERE // The Classic HERE //Hamsa Hand choker HERE

Heej Allesammen


Der er lige nu 50% på ALT på Boohoo men i skal skynde jer, det slutter til midnat ! 

Jeg har samlet lidt forskelligt af det jeg har øjne på, en lækker t-shirt der kan bruges på mange måder, et par vildt fede jeans med blomster print og den flotte klassiske Jakke ! 

derudover har jeg samlet nogle dette års helt store comeback items CHOKERS ! de er alle fra Boohoo og jeg ærger mig lidt over jeg ikke gemte min egen fra dengang jeg var lille... øv bøv. 

Det er nu lidt sjovt at tænke på hvor fremtidsmorderne man var dengang, rigtig meget af det vi 90'er børn gik i, er blevet moderne igen, tommel op for det haha ! 

RABATKODEN ER "save50" 

Happy Shopping ! 

Likes

Comments

Heej Allesammen

Jeg møder tit folk der ikke mener blogging er et arbejde, eller kan blive til en rigtig virksomhed, uanset hvor meget jeg fortæller dem om fantastiske bloggere, som Sandra Willer der virkelig har gjort til en forretning samtidig med det er en hobby! Det er jo det ultimative at lave noget man kan leve af, få oplevelser man aldrig glemmer og samtidig synes det er super sjovt og spændende !! Møder ærlig talt ikke ret mange der får de samme vilde muligheder, som dygtige bloggere gør !! Det er 100% seriøst og 110% SJOVT!

Jeg har kun blogget i 1 uge, men jeg ELSKER det, det fede ved blogging er at jeg kan få mine tanker ned på skrift, sat ord på mine oplevelser/billeder og bare fordi jeg synes det er skide sjovt ! Man får også mødt en masse andres tanker og gode historier og så gives der jo outfit tips, rejse tips og livs tips man virkelig bare får meget ud af !

Jeg glæder mig til jeg sidder om 1 år og måske 10 år og kan læse tilbage på mine aller første indlæg, det er jo egentlig også en form for livs dagbog, jeg glæder mig i hvert fald til at se tilbage på nogle af de minder jeg har lagt ind her !

MØS!

Likes

Comments

//Dress Project unknown, message 499// Shoes Pavement HERE // MICHAEL Michael Kors JET SET TRAVEL Skuldertasker navy //


Heej allesammen

Denne weekend har stået i kærlighedens tegn, først mine søde forældres 16 års bryllupsdag, derefter min mosters strand bryllup, som
Var så smukt ! Efter det smukke på stranden blev det så lidt en abefest senere på aftenen 😅😅 det var en fantastisk weekend !

Håber jeres weekend har været ligeså skøn som min !

Møs!

Likes

Comments

​Billedet er en smule utydeligt :( 

Syntes roserne så helt fantastiske ud i sort/hvid !!

Min søde kæreste kom idag hjem med de her fiiiine roser til mig... jeg tog nok ikke så pænt imod ham, da jeg lige var igang med en fredags lur (undskyld skat) han overrasker ofte med fine blomster og selvom jeg nok ikke altid viser ham det lige meget, så elsker jeg ham og alle de små, og store, ting han gør for mig ❤

Likes

Comments

Heej Allesammen

Ååååh jeg kan altså ikke få nok af lækker mad !! hvorfor skal det være så godt ???

Det jeg har bikset sammen ovenfor er bodylabs protein pandekagemix med æble og kanel, noget skyr med vanilje smag, en masse frisk frugt og bodylabs zerotopping med skovbær,  der iøvrigt smager helt fantastisk (og så det sundt) det smager virkelig som om man burde tage 10kg på bare at tænke på det ! 

Håber i allesammen får en SKØN fredag ! 

Møs ! Likes

Comments

Hudløst ærlig...

"Lets do it For ikke så lang tid siden, da jeg gik ned af strøget i Århus, hørte jeg bag mig to piger snakke om hvordan jeg så ud.. jeg magt…"

#MyDaniels

"Heej allesammen iiiiih endelig har jeg taget mig sammen til at købe det ur jeg nok har kigget på i 100 år !! Jeg har en kærlighed til Danie…"

The Beautiful Things in Life

"Heej Allesammen Nej hvor har jeg hygget mig idag ! Jeg gik mig lige en lille tur i mine forældres have og faldt over disse smukke blomster …"